Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 12 (5219)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Taxe şi impozite

Start promiţător la colectarea dărilor locale în Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Economistul Silviu Ursescu, şeful Serviciului Impozite şi Taxe din Primăria municipiului Rădăuţi, s-a arătat mulţumit, după primele trei zile de la startul campaniei pentru colectarea dărilor locale, de nivelul încasărilor realizat în această perioadă.

„Contribuabilii rădăuţeni au achitat în primele zile 147 mii de lei, mai exact au fost încasaţi 122 de mii de lei de la persoane fizice şi 25 de mii de lei de la persoane juridice, sume ce reprezintă taxe şi impozite locale pentru anul în curs. Pot spune că a fost realizat un nivel bun şi se pare că încă din prima zi din această campanie am realizat încasări substanţiale, ceea ce înseamnă o creştere importantă a numărului celor care au decis să-şi achite impozitul pe clădiri, pe case, sau taxele auto, încă de la startul perioadei de încasare”, a spus Ursescu, care a mai arătat că la fel ca în fiecare an, încă din primele zile ale lunii ianuarie, rădăuţenii, în special pensionarii, îşi plătesc taxele pentru a scăpa de o grijă, dar şi pentru a beneficia de bonificaţia de zece la sută, bonificaţie valabilă până la 31 martie, în cazul achitării integrale a dărilor locale de către persoanele fizice.

 

Primarul Olărean a achitat aproape 2.500 de lei, sumă ce reprezintă impozite pe clădiri şi teren

Şeful Serviciului Impozite şi Taxe din Primăria municipiului Rădăuţi a precizat că primarul municipiului Rădăuţi, Aurel Olărean, a fost primul contribuabil care şi-a achitat dările locale pentru anul în curs. În ziua în care a debutat la Rădăuţi plata dărilor locale pentru acest an, chitanţele cu numerele 1 şi 2/2012 au fost eliberate pe numele primarului rădăuţean, care a achitat aproape 2.500 de lei, sumă ce reprezintă impozite pe clădiri şi teren.

„Am ţinut să fiu primul contribuabil rădăuţean care şi-a achitat integral taxele şi impozitele locale şi prin aceasta să dau un exemplu cetăţenilor din municipiu. E drept că trăim zile dificile pe fondul acestei crize care a lovit în toată lumea, dar sunt sigur că cetăţenii municipiului nostru se vor achita şi de această obligaţie, la fel cum au făcut şi până acum”, a precizat primarul municipiului Rădăuţi, Aurel Olărean. În primăria rădăuţeană este deschis zilnic un ghişeu pentru plata acestor taxe, iar în perioadele aglomerate se mai pune la dispoziţia contribuabililor încă un ghişeu. Programul de funcţionare al acestor ghişee este zilnic de la orele 08.00 la 15.30.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Start promiţător la colectarea dărilor locale în Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 977 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Start promiţător la colectarea dărilor locale în Rădăuţi3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei