Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 12 (5219)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Ceasul rău

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Alaltăieri, cam pe la aceleaşi ore, m-am pierdut printre meciuri. Am văzut online Celtic – Steaua, cumva dezinteresat de scor dar curios să văd dacă obsesia cu fundaşul dreapta şi-a găsit tratamentul, dar şi pe cele două televizoare suprapuse alte trei meciuri cu miză, din trei ţări unde chiar se joacă fotbal. Unul din ele, Real – Valencia, din motive bine ştiute, a ocupat singur un ecran, rămânând celelalte două pe celălalt. Ei, aici m-am încurcat: ori de câte ori comutam pe St. Etienne – Lille, se înscria în partea cealaltă, la Inter – Bologna. Un lanţ de întâmplări fericite m-a făcut totuşi să văd, măcar în reluare, toate cele 4 goluri de la Milano, ba chiar să şi văd finalul partidei (disputată cu prelungiri) şi să mă pregătesc de loviturile de la 11 metri. Era minutul 124, cu tot cu prelungirea prelungirilor, când un mijlocaş de la Inter a aruncat o minge în adâncime, pe care a urmărit-o, total neconvins, un altul. Numai că înaintea lui, la mingea care s-ar fi dus în aut de poartă, ajunseseră deja doi bolognezi: portarul şi un fundaş. S-au invitat unul pe celălalt, mingea fiind între ei, iar interistul apropiindu-se până când s-a hotărât portarul (de ce o fi plonjat, numai el ştie!) care a atins-o greşit şi a trimis-o în corner. Înainte de execuţie, zice comentatorul: „Este sigur ultima şansă a Inter-ului de a scăpa de penaltiuri”. Mai erau vreo 25-30 de secunde. Cornerul se execută prost, foarte înalt, însă cumva în zona considerată bună, între 6 şi 11 metri. Portarul iese (din nou!) foarte prost, se mai şi ciocneşte pe drum de un adversar, îl mai încurcă şi un coechipier, mingea ajunge pe capul unui interist, boltă, gol. Mai erau vreo 14 secunde. Ce faci cu un asemenea portar? Îl omori? Îl vinzi? Îl dai de pomană? Îl acuzi de blat? Sau zici că a fost, pur şi simplu, ceasul rău, în care faci două prostii la un loc, în câteva secunde, care probabil că îl vor marca pe bietul om tot restul vieţii? Eu aş alege ultima variantă, iar cu acest prilej mi-am propus să nu mai înjur portarii pentru greşeli, fie ele chiar decisive. Probabil că am să mă ţin de cuvânt o vreme. Mai sigur, până la primul meci al Naţionalei!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ceasul rău.
 Vizualizări articol: 917 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Ceasul rău5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei