Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 12 (5219)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă....

Perioada 17-23 ianuarie

Reduceri de iarnă la Shopping City

Magazinele din Shopping City Suceava au intrat în sezonul marilor reduceri de iarnă, cu promoţii de până la -80%. Fie că aţi aşteptat această perioadă pentru a vă achiziţiona articolul de îmbrăcăminte preferat sau pentru a vă reînnoi complet garderoba, cu siguranţă veţi găsi ceea ce vă doriţi. New Yorker vă aşteaptă cu preţuri reduse cu până la 80%, iar magazinele Fox, House of Art, Marionnaud, Pada Murre, Bad Axel, Champion şi Takko Fashion au reduceri de până la -70%.

Produse reduse cu până la 50% găsiţi şi la Killtec, în timp ce Office Shoes are reduceri cu până la 70% la zeci de articole de încălţăminte de marcă, Benvenuti cu până la 55%, Leonado cu până la 50% şi Otter cu până la 40%.

Articole de îmbrăcăminte, atât pentru cei mari cât şi pentru cei mici, reduse cu până la jumătate de preţ, puteţi achiziţiona din Coax, Orsay, Pada Murre, Dovani şi Raison D`etre. Articole accesibile, cu reducere de până la 40%, vă aşteaptă şi în magazinele Evel Mod şi Delia 07.

De oferte speciale vă puteţi bucura şi în magazinele Deichmann (cumpăraţi două perechi reduse şi pe a treia o primiţi gratuit sau cumpăraţi o pereche redusă şi pentru a doua primiţi 50% reducere), Mondex (8% discount pentru beneficiarii cardului Mondex, iar cumpărăturile făcute de ziua de naştere au 16% reducere), Black Sheep Home Collection (50% reducere la a doua lenjerie cumpărată), Centrofarm (reducere de 10% la cosmetice şi la reţete - la partea necompensată, pe baza cardului Centrofarm) şi Camiceria Italiana.

Pasionaţii de lectură găsesc la Alexandria Librării zeci de titluri Aquila cu 60% reducere, zeci de jucării cu 40% mai ieftine, precum şi programele Edu Card şi School Card. Şi magazinele de telefonie mobilă, cosmetice sau bijuterii au oferte speciale.

Dacă doriţi să achiziţionaţi obiecte de mobilier sau decoraţiuni la Mobexpert găsiţi preţuri reduse cu până la 50% la sute de piese de mobilier şi decoraţiuni, D’otto vă aşteaptă cu preţuri reduse până la 30% la zeci de produse, iar la Villarte reducerile sunt de 15% la produse de cristal şi porţelan.

În cataloagele Carrefour, Media Galaxy, Flanco şi Baumax găsiţi reduceri şi oferte speciale pe placul tuturor.

 

Joi, 17 ianuarie

Distracţie la Hollywood

„La Hollywood, vă încântăm cu ocazia reîntoarcerii la şcoală: fiecare domnişoară va primi câte un cocteil pe baza carnetului de studentă/elevă. Vă aşteptăm să ne distrăm împreună”, anunţă organizatorii. Rezervări: 0755.571.749

 

Vineri, 18 ianuarie

Ioan Gyuri Pascu & The Blue Workers, la Pub Padrino

Sucevenii dornici de muzică folk de calitate îi pot întâlni pe Ioan Gyuri Pascu & The Blue Workers în Pub Padrino. Ioan Gyuri Pascu promite un concert live care nu trebuie ratat. Artistul va cânta alături de Teo Boar şi Vlady Cnejevici. Pentru rezervări, puteţi suna la 0742 365 859 (Pub Padrino). Pentru mai multe informaţii, puteţi lua legătura cu Corina Gologoţ, PR Independent, corinagologot@yahoo.com, telefon 0752 427 217. Preţul unui bilet este de 25 de lei.

 

Expoziţia „Lux, util şi estetic la Apulum”, la Muzeul de Istorie

La Muzeul de Istorie din municipiul Suceava se deschide, la ora 12.00, expoziţia naţională cu genericul „Lux, util şi estetic la Apulum. Podoabe şi accesorii vestimentare”. Expoziţia organizată de Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia şi Muzeul Bucovinei Suceava etalează circa 300 de piese cu valoare artistică deosebită (catarame, fibule, diverse obiecte de cosmetică, geme romane - pietre semipreţioase gravate), care provin din anticul centru Apulum şi fac parte din colecţia Muzeului Naţional al Unirii Alba Iulia.

 

Bal Mascat, la Hollywood

„Echipa Erasmus vă aşteaptă să vă distraţi, alături de gaşca de prieteni, la Bal Mascat, la Hollywood. Lasă-ţi imaginaţia liberă, demonstrează că eşti cel mai bun şi noi te premiem! Prinţi/Prinţese, Regi/Regine, indiferent de ce eşti, la Hollywood te distrezi. Distrează-te şi demonstrează ca ştii să petreci şi vei fi premiat cu o sticlă de vodcă sau cu bonuri de consumaţie”, anunţă reprezentanţii restaurantului. Rezervări la tel. 0755 571 749.

 

Sâmbătă, 19 ianuarie

Student Party, la Hollywood

„Pentru că e Student Party, la Hollywood, toţi studenţii cu patru fete la masă vor primi o sticlă de vodcă. Şi studentele mai petrecăreţe vor primi bonuri de consumaţie”, anunţă organizatorii.Rezervări la telefon 0755 571 749.

 

Concert Ennoia, la 31 Motor`s Pub

Un nou concert Ennoia, de data aceasta într-o formulă surpriză, alături de prieteni, muzică folk, dar şi rock (cover-uri), de la ora 20:3. Intrarea este 5 lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă.....
 Vizualizări articol: 818 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă....0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei