Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 12 (5219)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Muzică de calitate

Concert cu Mircea Vintilă şi Jul Baldovin, la Talcioc Cultural

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Fierărie - Talcioc Cultural organizează, pe 1 februarie, de la ora 21:00, concert live cu Mircea Vintilă şi Jul Baldovin. Maestrul Vintilă le propune sucevenilor o seară de neuitat. Prețul unui bilet de intrare este 20 de lei, indiferent de locul în sală. Pe 14 februarie, de la ora 21:00, la Talcioc Cultural va susţine un concert Trupa 9,

într-o formulă nouă. Prețul unui bilet de intrare este de 5 lei, indiferent de locul în sală.

 

Sarmalele Reci, concert extraordinar în club La Fierărie

Pe 15 februarie, de la ora 22:00, una dintre cele mai originale trupe rock din țară, Sarmalele Reci, va concerta pe scena amenajată în clubul La Fierărie. Concertul este primul din seria evenimentelor care celebrează 20 de ani de muzică Sarmalele Reci. După cum ne-au spus organizatorii, va fi un bun prilej pentru iubitorii muzicii de calitate din Suceava de a se reîntâlni cu una dintre cele mai apreciate trupe rock din ţară, de a asculta și fredona piese care au scris istorie.

Reprezentanţii clubului sucevean precizează: „Anul acesta se împlinesc 20 de ani de când Zoltán András (voce, clape) și Emil Viciu (chitară), alături de textierul Florin Dumitrescu și alți muzicieni, formau trupa Sarmalele Reci. La vremea respectivă, trupa s-a impus rapid, pe o piață muzicală aflată în căutarea unui nou suflu. Prospețimea, rock-ul contestatar și versurile inspirate, încărcate de un umor clasic românesc, au reprezentat principalele coordonate ale succesului, numărul fanilor crescând de la un an la altul. Două decenii, nouă albume și câteva premii mai târziu, Sarmalele Reci continuă să cânte și să încânte publicul din toată țara, dar și să facă haz de necaz privind la societate. Ca urmare, piese precum <Țara te vrea prost>, <Gașca de la bloc>, <Maniac>, <Adrian Băsescu>, <La televizor> sunt în continuare de actualitate şi vor putea fi ascultate La Fierărie”.

Sarmalele Reci au lansat anul trecut albumul „Haos.ro”. De pe acest material, au fost extrase trei single-uri: exploziva „Cocktail Molotov”, piesa care dă titlul albumului – „Haos.ro” și (mai recent) balada cu titlul „Nu mai fac”.

Actuala componență a trupei Sarmalele Reci îi găsește alături pe Zoltán András (voce), Emil Viciu (chitară), Lászlo Micea Horváth (clape), Vladimir Săteanu (chitară bas), Gabriel Drăgan (tobe). Prețul unui bilet de intrare este de 20 de lei, indiferent de locul în sală.

 

Canaf & The Excentric Blues Band, la Talcioc Cultural

La jumătatea lunii martie, pe 15 martie, începând cu ora 22.00, la Talcioc Cultural revin Canaf & The Excentric Blues Band. Prețul unui bilet de intrare este de 20 de lei, indiferent de locul în sală.

Rezervările pentru toate concertele se fac la numărul de telefon 0755 222 880, cu precizarea că se vor ocupa locurile începând cu cele din fața scenei și în funcție de locurile disponibile în partea de jos. Prioritate vor avea cei care achiziționează biletele înainte de eveniment.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concert cu Mircea Vintilă şi Jul Baldovin, la Talcioc Cultural.
 Vizualizări articol: 923 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Concert cu Mircea Vintilă şi Jul Baldovin, la Talcioc Cultural5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei