Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 oct 2012 - Anul XVII, nr. 232 (5137)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă…

Perioada 4 – 10 octombrie

Film

Caravana „Despre Oameni şi Melci” ajunge la Universitatea „Ştefan cel
Mare” din Suceava în acest weekend, prin intermediul parteneriatului
dintre USV şi Asociaţia Pentru Promovarea Filmului Românesc. Vineri, sâmbătă şi duminică, de la orele 17:00 şi 19:00, veţi putea viziona cel
mai nou film al regizorului Tudor Giurgiu, „Despre Oameni şi Melci”, cu o
distribuţie internaţională, incluzându-i pe Andi Vasluianu, Monica
Bârlădeanu, Dorel Vişan, Jean Francois Stevenin şi Robinson Stevenin.Proiecţiile filmului vor avea loc în Auditorium „Joseph Schmidt".

Informaţii şi bilete la 0742 242 281. Preţul unui bilet este de 5 lei.

 

Învaţă să dansezi la Galleria

Galleria Mall Suceava invită toţi copiii şi nu numai, în fiecare weekend al lunii octombrie, la „Open Weekend", unde pot beneficia de cursuri de dans gratuite, oferite de şcoala de dans Fly Dance Club (Suceava).

 

Expoziţie de fotografie - Tinovul Şaru Dornei

În perioada 3 - 10 octombrie, Galleria Suceava vă invită să vizitaţi expoziţia de fotografie Tinovul Şaru Dornei, fotografii semnate de Bogdan Curic şi ArTiStul. Expoziţia face parte dintr-un proiect iniţiat de Ştefan Macedon Gheorghiţă (ArTiStul), care are ca scop mediatizarea, prin intermediul artei fotografice, a tuturor rezervaţiilor naturale din judeţ.

 

Cursuri de Zumba la Zumba Loca Suceava

Pe parcursul lunii octombrie, Galleria Suceava vă invită să luaţi parte la cursurile de Zumba predate de cei de la clubul Zumba Loca Suceava. Cursurile vor avea loc în fiecare marţi, joi şi vineri, de la ora 20:00.Relaţii la telefon 0745 996 356.

 

Fotografie şi pictură, la Iulius Mall

Clienţii Iulius Mall pot îmbina shopping-ul cu o privire asupra expoziţiei „Bucovina – o perspectivă aeriană”. Seria nouă de fotografii  reprezintă cadoul pe care artistului Ştefan Petrescu şi-l face la împlinirea vârstei de 78 de ani. Paleta evenimentelor culturale este completată de cele 20 de uleiuri pe pânză, reprezentând flori şi peisaje, expuse la Iulius Mall de pictorul Dan Nucu Nistor.

 

Târgul de toamnă „Produs în Bucovina”

Cea de-a patra ediţie a îndrăgitului târg va avea loc în perioada 5-7 octombrie, pe esplanada Iulius Mall. Vizitatorii vor găsipreparate din carne, brânzeturi, prăjituri, miere de albine, sucuri naturale, bere de casă şi multe alte bunătăţi, toate din judeţul Suceava. Vor fi prezenţi şi îndrăgiţi cântăreţi de muzică populară şi meşteri artizani.

 

Lecţii de dans, la Iulius Mall

Dansuri de societate pentru prichindei în fiecare zi de luni, miercuri şi vineri, de la ora 18:00, în sala de dans de la etajul Iulius Mall. Cei mici pot lua gratuit lecţii de samba, salsa, rumba, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot în sala Boomdance.

 

Târgul colecţionarilor

În weekend, colecţionarii de obiecte cu dichis şi farmec se întâlnesc la parterul Iulius Mall. De vineri până duminică inclusiv, clienţii Iulius Mall pot admira şi achiziţiona de la variate obiecte din argint (statuete, casete de bijuterii, tacâmuri, obiecte decorative), bijuterii din metale nobile, piese din ceramică, ceasuri de colecţie, până la instrumente de scris sau pentru tabieturi (pipe, tabachere), sculpturi, picturi, grafică, icoane şi obiecte de cult, stampe şi efecte militare, dar şi tapiţerii şi piese de mic mobilier de epocă.

 

Joi, 4 octombrie

Spectacolul „Artă cu seminţe prăjite”

Spectacolul „Artă cu seminţe prăjite”, comedie şi dramă, va fi jucat de actori ai Teatrului „Mihai Eminescu” Botoşani, de la ora 19:00, la Casa de Cultură Suceava. Biletele costă 10 lei pentru elevi, studenţi, pensionari şi 20 de lei pentru restul spectatorilor şi se pot procura de la secretariatul Casei de Cultură Suceava. 

 

Distracţie

Padrino şi Ramazzotti îţi pregătesc cea mai tare petrecere din acest weekend. „Începând cu ora 22:30, vă aşteptăm cu multe shot-uri şi cocteiluri din partea casei. Invitat special JayBi. Nu uitaţi că este seară studenţească cu reducere 15% după ora 24:00”, anunţă organizatorii. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Vineri, 5 octombrie

Lansare de carte, psiholog Mihai Moisoiu

Shopping City Suceava, în parteneriat cu Alexandria Librării, vă invită începând cu ora 17:00 în Clubul Artelor Vizuale din incinta Shopping City Suceava. Psihologul Mihai Moisoiu lansează un nou volum, “Terapie de cuplu – 120 de modalităţi inedite de dobândire şi menţinere a unei relaţii de cuplu pline de iubire şi pasiune”. Volumul abordează problematicile legate atât de armonizarea unei relaţii de cuplu, cât şi de dobândirea unor cunoştinţe optime pentru realizarea unor alegeri adecvate în ceea ce priveşte găsirea unui nou partener de viaţă.

 

Concert Direcţia 5, la Padrino

Padrino îţi aduce în dar un nou superconcert live cu Direcţia 5, începând cu ora 22:00. „Vino să trăieşti o nouă seară de senzaţie la Padrino”, anunţă organizatorii. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Sâmbătă, 6 octombrie

Sport

Fotbal, Liga II, Stadionul Areni, ora 11.00

Rapid CFR Suceava – FC Farul Constanţa

 

Fotbal, Liga III, Stadionul Areni, ora 15.00

Sporting Suceava – CSM Paşcani

 

Handbal, Liga Naţională, Sala LPS, ora 17.00

CS Universitatea Suceava – CSM Ploieşti

 

Concert Aproape Unplugged, la 31 Motors Pub Suceava

La cererea publicului, Aproape Unplugged și 31 Motors Pub Suceava vă oferă încă o seară de deranj cumplit! „Vă invităm la un concert rock-folk incendiar cu hardcoreli, țigăneli, haiduceli, ritmuri <exotice> și riff-uri neortodoxe!Pentru a vă stârni și mai tare, ținem în picioare și oferta casei: bere draft - 2 lei, shot palincă - 2 lei”. 31 Motors Pub - str. Universității nr. 4, Suceava.Rezervări la: 0729 478 434.

 

Teatru pentru copii

Teatrul pentru copii şi tineret „Vasilache" din Botoşani va prezenta în zona dedicată copiilor din Galleria Suceava (la etaj), piesa „Albă ca zăpada şi cei 7 pitici". Durata spectacolului va fi de 50 de minute, iar vârsta recomandată pentru public se situează între 3 şi 18 ani. După program, copiii se vor distra pe cinste în spaţiul de joacă special amenajat, vor putea participa la un program interactiv doar pentru ei şi, bineînţeles, vor fi premiaţi cu cele mai simpatice jucării.

 

Petrecere la Padrino

Padrino vă aşteaptă să vă distraţi în compania invitatului special JayBi, care vă va încânta cu mixurile consacratelor cluburi din Bucureşti. Petrecerea începe la ora 22:30. Rezervări la 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Distracţie de weekend, în Office

October Office`s Club prezintă DJ Dolka Live Mix. Rezervări la 0735.168.111.                                                                                                                             

                                                                                              

Duminică, 7 octombrie

Teatru la Iulius Mall

Teatrul de păpuşi „Puppet”va monta în faţa micilor spectatori o nouă piesă. De la ora 12.00, în zona KidsLand, copiii pot face cunoştinţă cu mânuitorii de marionete, întâlnirea repetându-se în fiecare sfârşit de săptămână cu alte piese captivante.

 

Marţi, 9 octombrie

Stand up, la Padrino

Stand up in the city cu TEO şi Andrei – clubul mobil de comedie revine pe scena Padrino, de la ora 21:00. Rezervări la 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă….
 Vizualizări articol: 970 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă…4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei