Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 oct 2012 - Anul XVII, nr. 232 (5137)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Nici întristare, nici durere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

CFR Cluj n-a murit, adică n-a luat-o spre locul unde „nu-i nici întristare, nici durere”, ci a pierdut logic şi demn în faţa unui colos. Ca unul care dăduse pronosticul 2-1 pentru CFR, vă mărturisesc că m-am bucurat enorm la primul gol, la cel de-al doilea începusem să fac calcule financiare (la 2-1, scor exact, cota era de 17!), însă când Van Persie a rezolvat cazul, nici eu n-am simţit vreo durere. Cât despre întristare, nici vorbă, din moment ce Clujul continua să joace fotbal, chiar dacă sub presiunea unui Manchester care, ca orice echipă cu pedigree, nu ştie să facă nici un fel de concesii. Au suferit doar în prelungiri, când zău că lovitura de cap impecabilă a lui Bastos merita să se transforme într-un gol englezesc, aşa cum fusese mai devreme cel al lui Van Persie, cu menţiunea că pentru a înscrie cu umărul, atunci când ratezi lovitura cu capul, îţi trebuie mai degrabă baftă chioară decât ştiinţă a jocului. Sigur că putem divaga la infinit pe tema clasică baftă-ghinion, ba chiar să folosim şi tiparul ăla cu „norocul ţine cu cei puternici” ori pe celălalt: „norocul ţi-l faci cu mâna ta”. Nu stau în picioare. Tot alaltăieri, am văzut echipe mici, presupus slabe, cu care norocul a ţinut într-o neştire. Celtic a dat un gol de tot hazul la Moscova: portarul a respins uluitor un şut al uni scoţian, numai că mingea s-a lovit apoi de propriul fundaş, de unde a ieşit mândreţe de autogol. Cât despre Bate Borisov, ce să mai vorbim: Bayern a avut două bare şi vreo cinci-şase mingi care au trecut la câţiva centimetri de bare. Revenind la ai noşti şi la grupa lor, să observăm că şi după etapa a doua suntem tot calificaţi, de pe locul 2, iar următoarele două meciuri sunt contra turcilor, care sunt în mod evident cei mai slabi din grupă, dovadă faptul că în 180 de minute n-au reuşit să înscrie nici măcar o dată. Cu o victorie la Cluj şi un egal în Turcia suntem ca şi calificaţi. Se poate adăuga ca bonus şi faptul că eventualul meci decisiv cu Braga se va disputa la Cluj. Hai CFR.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nici întristare, nici durere.
 Vizualizări articol: 748 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Nici întristare, nici durere3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei