Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 oct 2012 - Anul XVII, nr. 232 (5137)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Poliţia de Frontieră

Ţigări de contrabandă peste 4 miliarde de lei vechi, confiscate marţi seară la graniţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ţigări de contrabandă de peste 4 miliarde de lei şi doi indivizi reţinuţi, acesta este bilanţul unor acţiuni întreprinse, marţi seară, de poliţiştii de frontieră suceveni. În conformitate cu cele afirmate de agentul Ionela Husdup de la Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava, marţi seară, în jurul orei 19.00, un echipaj de la Sectorul Poliţiei de Frontieră (SPF) Brodina a observat în apropierea frontierei de stat, pe direcţia localităţii Falcău, un grup de persoane care se deplasau pe jos, dinspre frontieră spre interiorul ţării, cu mai multe colete voluminoase.

Poliţiştii de frontieră au trecut la interceptarea suspecţilor, însă pentru că aceştia nu s-a supus somaţiilor prin voce, lucrătorii de la graniţă au executat, conform procedurilor legale, două focuri de avertisment în plan vertical. În aceste condiţii, au fost reţinute doar două dintre persoanele implicate în contrabandă, pentru că celelalte au abandonat coletele şi, profitând de zona muntoasă şi împădurită, s-au dispersat pe mai multe direcţii.

Ulterior, poliţiştii de frontieră au stabilit că persoanele reţinute sunt cetăţeni români, Ilarion H., de 30 de ani, şi Pavel P., de 50 de ani, ambii din judeţul Suceava. În apropierea locului unde au fost reţinuţi suspecţii au fost descoperite opt colete, care conţineau 20.460 de pachete de ţigări de provenienţă ucraineană şi Republica Moldova, în valoare de 1,96 miliarde de lei vechi. Agentul Husdup a precizat că ţigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar cei doi bărbaţi sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă în formă agravantă şi trecere ilegală a frontierei de stat. 

În acelaşi timp, un echipaj de la SPF Rădăuţi, care executa o acţiune de combatere a contrabandei cu ţigări pe direcţia localităţii Vicovu de Sus, a descoperit mai multe colete cu ţigări de provenienţă ucraineană, colete care erau abandonate în apropierea frontierei româno-ucrainene. După inventarierea acestora au fost înregistrate 29.250 de pachete, în valoare de 2,34 de miliarde de lei vechi. Ca şi în primul caz, ţigările au fost confiscate, iar autorităţile de frontieră ale statului vecin au fost anunţate în vederea cercetării în comun a evenimentului de la graniţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ţigări de contrabandă peste 4 miliarde de lei vechi, confiscate marţi seară la graniţă.
 Vizualizări articol: 2250 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ţigări de contrabandă peste 4 miliarde de lei vechi, confiscate marţi seară la graniţă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Slabut trimis de
( 4 oct 2012, 13:48:44
pe clanu lui Dabaca din Sadau nu i-ati ajuns , gypuletul cu tigari tragand chipurile lemne ? Sa-u cine cotizeaza bine nu trebuie prins.
2.   Comentariu trimis de
( 4 oct 2012, 14:07:22
rusu alin,bucsa liviu,olaru cristian,parasca adrian,sticlet ilie ,dumitriu radu,nechita catalin,patraucean petru ,mironescu catalin,popescu razvan,biru dumitru,poleuca ioan(IEPURILA),LAVINIA,COCA MARINEL (MAI NOU!!!!!!!?????) ASTEA SUNT PRINCIPALII CONTABANDISTI POLITISTI.DACA SCAPA DNA DE EI ,PROBLEMA CU TRAFICU DE TIGARI E CA SI REZOLVATA.
3.   LA FRAIERII trimis de
( 4 oct 2012, 20:31:18
MULTA  ☭  LA TOTI FRAIERI
4.   Mafia tigarilor trimis de
( 4 oct 2012, 20:37:06
GARFILD ESTI. CEL MAI TARE SA STII CA ASA ESTE PE  ☭ U DE STICLET AM VAZUT EU ERAM LA STRANS FAN IN BAHNA SI O TRECUT CU GIPU SI DUPA 15 MIN A TRECUT. 2 PAJERO SI IN 10 MIN AU COBORAT LA VALE ( OARE CE A FOST ACOLO ?????? ) intrebatil pe beni burla ììì

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei