Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 oct 2012 - Anul XVII, nr. 232 (5137)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nemulţumire

Sindicaliştii din Poliţie reclamă că nu şi-au primit drepturile băneşti pentru echipament

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sindicaliştii din structurile de Poliţie din judeţul Suceava au reclamat faptul că în cursul acestui an nu şi-au primit drepturile băneşti pentru echipament. Reprezentanţii Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual – Biroul Teritorial din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava şi din cadrul Poliţiei de Frontieră Suceava s-au întâlnit ieri cu prefectul judeţului, Florin Sinescu, căruia i-au spus că 1.278 de poliţişti suceveni nu şi-au primit aceste drepturi. Sindicaliştii din Poliţie au arătat că suma restantă este de 2,7 milioane de lei (27 de miliarde de lei vechi). De asemenea, ei au solicitat introducerea în bugetul pentru anul 2013 a sumelor pentru dreptului de echipare şi plata acestora în tranşe lunare, cu posibilitate de regularizare a sumelor aferente în trimestrul IV al anului.

Pe de altă parte, trebuie spus că în cursul zilei de marţi, reprezentanţii sindicatelor afiliate la CNS Cartel „ALFA”-Filiala Suceava au pichetat sediul Prefecturii Suceava. Sindicaliştii i-au înmânat prefectului revendicări referitoare la modificarea Legii educaţiei naţionale, a Legii dialogului social, deblocarea posturilor din sectorul bugetar şi crearea de noi locuri de muncă, modificarea şi aplicarea Legii salarizării unice pentru sectorul bugetar şi majorarea salariului minim pe economie în anul 2013 la cel puţin 850 lei/lună, abrogarea Ordonanţei de Guvern cu privire la plata unor sume prevăzute în titluri executorii având ca obiect acordarea de drepturi salariale personalului din sectorul bugetar. Sindicaliştii au mai cerut şi deschiderea pieţei interne prin acordarea unui procent din piaţa de produse româneşti parafarmaceutice plătite de la bugetul de stat pentru produsele fabricate de către SC Genko Med Group SA Suceava.

În ceea ce-l priveşte pe prefectul Florin Sinescu, acesta a declarat că  „ Îi asigur pe reprezentanţii locali ai sindicatelor de o deplină colaborare în relaţia cu Instituţia Prefectului şi de întreaga mea disponibilitate pentru dialog”. El a mai spus că în cursul zilei de astăzi a convocat şedinţa Comisiei de Dialog Social, în cadrul căreia vor fi analizate problemele cu care se confruntă membrii Sindicatului judeţean al Angajaţilor din Asistenţa Socială.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sindicaliştii din Poliţie reclamă că nu şi-au primit drepturile băneşti pentru echipament.
 Vizualizări articol: 1357 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.78/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 18 voturi
Sindicaliştii din Poliţie reclamă că nu şi-au primit drepturile băneşti pentru echipament4.8518

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asa comportament politic? asa voturi! trimis de
( 4 oct 2012, 12:33:33
oaaau! comisie de dialog social!
cat de profuund...di-a-log so-ci-al.
auziti? domnu' perfect, n-ati vrea sa mai infiintati inca o comisie?
dar care sa puna in aplicare rezultatul... dialogului social.

nu de alta, dar ni s-a cam uscat gura de atata di-a-log so-ci-al!

iar daca ponta refuza in continuare sa puna in executare deciziile executorilor judecatoresti care au pus popriri pe conturile ministerelor...poate ca n-ar strica sa avem si o comisie de bataie sociala...asa niste meciuri live intre politicieni, ministri si prostii astia de bugetari, nu?
1.1  RE: Asa comportament politic? asa voturi! trimis de
( 4 oct 2012, 13:35:28
nu stiu de ce marlanii astia..cu salarii f mari se plang atata.. umbla peste tot numa dupa pomana si mocaiala...se imbraca ieftin..umbla cu masini de fier vechi..si isi fac ditamai vilele
2.   Nu ma putem bate oamenii... trimis de
( 4 oct 2012, 19:47:03
N-avem cu ce. Chiar asa, daca mai apar manifestatii ca alea din ianuarie? Cu ce sa bati cetateanul care cere, cere, cere... Macar bastonul de cauciuc si chitantierul de amenzi sa li se asigure. Plus, identitatea falsa a lui Bozu Amac (n-am uitat, statule politienesc!). E culmea, revolta stapanilor, n-avem bani de microcipuri, sa le implantam sclavilor.
2.1  RE: Nu ma putem bate oamenii... trimis de
( 4 oct 2012, 19:48:34
Erata si Eroare:
A se citi "nu mai putem bate oamenii" titlul de mai sus.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei