Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 oct 2012 - Anul XVII, nr. 232 (5137)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Infotrip

50 de ziarişti şi reprezentanţi ai agenţiilor de turism vor descoperi Bucovina

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aproximativ 50 de ziarişti şi reprezentanţi ai unor agenţii de turism vor descoperi Bucovina.

Anunţul a fost făcut de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, care a precizat că în cadrul Târgului de Turism al Bucovinei, care va avea loc în perioada 12 – 14 octombrie a.c., va fi organizat un infotrip la care vor participa ziarişti specializaţi în turism, precum şi invitaţi din partea unor tour-operatori. Nechifor a arătat că aceştia vor vizita Suceava, Putna, Suceviţa, Marginea, Vatra Moldoviţei, Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului, Cacica, precum şi municipiul Fălticeni.

Şeful administraţiei judeţene a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că cea de-a doua ediţie a Târgului de Turism al Bucovinei va avea loc în parcul din faţa Palatului Administrativ din Suceava.

„Acest târg este foarte important, pentru că Suceava ca destinaţie turistică are nevoie de suport şi în acest sens. Târgul va conţine câteva elemente importante, urmând să fie prezentate cele şase zone turistice ale judeţului Suceava. Practic, tot judeţul Suceava va fi prezent cu oferta turistică pe zone bine delimitate, acestea reprezentând un tot unitar”, a spus Cătălin Nechifor.

El a mai adăugat că în cadrul târgului va fi organizat şi un forum de turism, în cadrul căruia vor fi dezbătute mai multe subiecte, respectiv promovarea brandului de ţară, elemente de bună practică în turism, protecţia mărcilor comerciale, oportunităţi de finanţare în turism, precum şi aspecte legate de dezvoltarea ecoturismului.

„Încercăm să organizăm un târg activ, în care să existe nu doar standuri de promovare cu broşuri. Încercăm şi sperăm să reuşim să dovedim că se poate face un târg activ care să prezinte fizic anumite oportunităţi de agrement, de schi, de sporturi extreme şi care să devină o atracţie mai specială pentru acest eveniment. Şi sper ca şi sucevenii să se poată bucura de acest eveniment, pentru că pe lângă partea de turism vor fi şi foarte multe spectacole care vor prezenta din punct de vedere artistic oferta judeţului Suceava”, a mai precizat preşedintele Consiliului Judeţean.

El a mai arătat că în prima zi a târgului va fi organizată şi o seară bucovineană, la care va fi prezentată oferta gastronomică a judeţului Suceava. Nechifor a arătat că la târg vor fi prezenţi şi reprezentanţi ai Departamentului de Nord din Franţa, ai regiunii Ivano – Frankivsk din Ucraina şi din Chişinău, Republica Moldova.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 50 de ziarişti şi reprezentanţi ai agenţiilor de turism vor descoperi Bucovina.
 Vizualizări articol: 872 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
50 de ziarişti şi reprezentanţi ai agenţiilor de turism vor descoperi Bucovina5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei