Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 sep 2012 - Anul XVII, nr. 214 (5119)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 13 – 19 septembrie

Târgul Alimenta Tradiţional, 14-16 septembrie

Cârnaţi de Pleşcoi, bulz ardelenesc, balmoş, tocăniţă de berbecuţ la ceaun, pastramă de oaie la grătar, brânză de burduf în coajă de brad, costiţă afumată, zacuscă, murături, caltaboşi, cozonaci, prăjituri de casă, urdă, caş, păstrăv în cobză, sărăţele, pălincă şi multe alte produse pregătite pentru a VIII-a ediţie a Târgului Alimenta Tradiţional. Expoziţia se va desfăşura, în perioada 14-16 septembrie, în parcarea Shopping City Suceava, şi va putea fi vizitată, zilnic, între orele 10:00 – 19:00.

 

Expoziţie de fotografie - Fâneţele Seculare Frumoasa

În perioada 12-19 septembrie, Galleria Suceava vă invită să vizitaţi expoziţia de fotografie Fâneţele Seculare Frumoasa, fotografii semnate de Bogdan Curic şi ArTiStul. Expoziţia face parte dintr-un proiect iniţiat de Ștefan Macedon Gheorghiţă (ArTiStul), care are ca scop mediatizarea prin intermediul artei fotografice a tuturor rezervaţiilor naturale din judeţ.

 

Învaţă să dansezi la Galleria Suceava!

Galleria Mall Suceava invită toţi copiii, şi nu numai, în fiecare weekend a lunii septembrie, la "Open Weekend", unde pot beneficia de cursuri de dans gratuite, oferite de şcoala de dans Fly Dance Club (Suceava).

 

Pregăteşte-te de şcoală cu Clovnul Bobo

În perioada 3-14 septembrie, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Suceava invită copiii, bonele, părinţii şi bunicii la "Întâlnire cu clovnul Bobo". Un program special, în care micuţii invitaţi se pot bucura de programe interactive ca: face painting, diverse jocuri educative şi de amuzament, activităţi de desen şi modelat baloane, alături de prietenul lor, Clovnul Bobo.

Zilnic, Clovnul Bobo va premia, prin tragere la sorţi, trei copilaşi, care vor primi cadou un ghiozdan cu rechizite!

 

Cursuri de Zumba, la Zumba Loca Suceava

Pe parcursul lunii septembrie, Galleria Suceava vă invită să luaţi parte la cursurile de Zumba, predate de cei de la clubul Zumba Loca Suceava. Cursurile vor avea loc în fiecare marţi, joi şi vineri, de la ora 20.00. Relaţii la telefon 0745 996 356.

 

Dansuri de societate, la Iulius Mall

Dansuri de societate pentru prichindei, în fiecare zi de luni, miercuri şi vineri, de la ora 18.00, în sala de dans de la etajul Iulius Mall. Cei mici pot lua gratuit lecţii de samba, salsa, rumba, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot în sala Boomdance.

 

“Back to school”, la Iulius Mall

Până pe 16 septembrie, la cumpărături în valoare de minimum 100 de lei din magazinele Iulius Mall, primii 150 de clienţi ai fiecărei zile primesc pe loc, la Centrul Info: ghiozdane, rechizite şcolare (seturi de carioci, seturi creioane colorate sau seturi geometrice, stilouri, penare), cecuri de cumpărături şi răcoritoare. În plus, la tombola din 16 septembrie, afli dacă eşti marele câştigător al unei tablete iPad Apple +.

 

„Între real şi fantastic”

Mihai Varzari semnează expoziţia de pictură şi grafică din Iulius Mall, care are ca tematică legătura artistului cu lumea reală, dar şi cu fantasticul imaginaţiei sale bogate. Intitulată „Între real şi fantastic”, expoziţia va sta pe simeze la etajul mall-ului până pe 14 septembrie şi poartă antetele: Alianţa Pro Bucovina şi Societatea Artiştilor şi Amicilor Artelor Plastice din Bucovina (SAAAPB).

 

„Școlăreşti la Cărtureşti”

Până pe 30 septembrie, părinţii pot cumpăra de la Librăria Cărtureşti întreaga gamă de rechizite de care au nevoie copiii lor la grădiniţă şi la şcoală. În plus, la cumpărături mai mari de 100 de lei, Cărtureşti oferă un discount în valoare de 10%.

 

Back to School - Happy Hour

Pentru că clopoţelul va suna în curând şi lista cumpărăturilor este lungă, Shopping City Suceava şi hipermarketul Carrefour îi aşteaptă cu cea mai variată gama de rechizite şcolare. Pentru a face cumpărăturile necesare pentru începerea şcolii, părinţii au la dispoziţie broşura Shopping City Suceava, cu cele mai bune oferte, dedicată cumpărăturilor pentru începutul anului şcolar. În plus, în perioada 5 - 15 septembrie, în intervalul 16:00 - 18:00, clienţii se pot bucura de premiile instant Happy Hour. Astfel, toţi cei care cumpără de minim 120 de lei cumulat din magazinele din Shopping City Suceava cu Happy Hour primesc pe loc un premiu ce constă intr-un ghiozdan cu rechizite. Hipermarketul Carrefour a pregătit o ofertă pentru pensionari, la cumpărături de minim 50 de lei, pensionarii primesc 1 litru de ulei.

 

Joi, 13 septembrie

“Simfonii de toamnă”, pe esplanada din faţa Palatului Administrativ

Filarmonica din Botoşani va susţine, începând cu ora 19:30, un concert în aer liber pe esplanada din faţa Palatului Administrativ din municipiul Suceava.

Concertul, care prezintă lucrări muzicale din repertoriul clasic sub bagheta dirijorului Liviu Buiuc, este un dar oferit de Clubul Rotary Suceava - Bucovina comunităţii sucevene şi voluntarilor care au participat la acţiunile caritabile desfăşurare în cei peste zece ani de existenţă. Evenimentul este organizat cu sprijinul Primăriei Suceava şi al Consiliului Judeţean Suceava, cu suportul oferit de Calcarul Pojorâta, Doxar, Nordica Pavimente, Aquarius, AC Mobile, Defel Com, Fan Courier, Rekord Sound, Grup Muşatinii Suceava, Aqua Carpatica şi Conacul Domnesc.

 

Queens Night, în Padrino

Reprezentanţii restaurantului Padrino anunţă: „Începând cu ora 22:30, te invităm la Queens Night - let them know that tonight you are the queen. După ora 22:30, primele 50 de domnişoare cu chef de distracţie primesc câte un cocteil din partea casei. Aşadar, ia-ţi prietenele şi sărbătoriţi... the ladies' night! Şi nu uita că este seară studenţească şi oferim o reducere de 15% după ora 24.00”. Rezervări la 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Vineri, 14 septembrie

Petrece la Padrino

„E ziua ta săptămâna asta? Ia-ţi prietenii şi sărbătoreşte-o vineri (în afara serilor cu evenimente speciale) la Padrino şi noi îţi facem cadou 50%, pentru toate produsele din bar, la nota de plată după ora 22.00”, anunţă reprezentanţii restaurantului. Rezervări la 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Sâmbătă, 15 septembrie

Seară de folk la Del’iri Pub Suceava

Del’iri Pub Suceava (fostul Restaurant Giovani) organizează, de la ora 21:30, o seară de folk, cu îndrăgita artistă Maria Gheorghiu. Preţul unui bilet este 10 lei. Cu o voce inconfundabilă, cu un repertoriu bine ales, artista le promite sucevenilor un concert de zile mari.

 

Teatru pentru copii, la Galleria Suceava

De la ora 11.30, Ansamblul Artistic Profesionist "Ciprian Porumbescu" va prezenta, în zona dedicată copiilor din Galleria Suceava (la etaj), piesa "Sarea în bucate". Accesul este gratuit!

 

Saturday is Office`s Club

Reprezentanţii Office`s Club anunţă că „Saturday is Office`s Club! A venit vremea distracţiei. Vino să petrecem alături de DJ Dolka. We provide butterflies!” Rezervări la 0735 168 111. www.facebook.com/officesclub

 

Distracţie în stil Padrino

„Te invităm să te distrezi în stil Padrino, pe cea mai bună muzică de pub şi cea mai cool atmosferă din oraş”, spun organizatorii. Rezervări la 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Duminică, 16 septembrie

Mini-discotecă pentru copii

În fiecare duminică, cei mici se distrează pe cinste în Iulius Mall, la o mini-discotecă. De la ora 17.00, în zona KidsLand, prichindeii vor dansa, vor cânta şi vor participa la concursuri cu multe premii alături de mascota Rocco şi de gaşca sa.

 

Târg de păsări de rasă

Târg de păsări de rasă şi animăluţe la parterul Centrului comercial Orizont, lângă Billa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 745 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă...0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei