Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 sep 2012 - Anul XVII, nr. 214 (5119)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Antonescu, despre autodenunţul lui Ponta: Colegii din PSD au apucături colectiviste

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, ieri, la RTV, despre iniţiativa lui Victor Ponta de a se autodenunţa la DNA pe tema referendumului, că cei din PSD au, prin tradiţie, apucături colectiviste şi că este un gest simbolic potrivit mai degrabă în opoziţie.

"Colegii din PSD – nu o spun cu nici o maliţiozatate – prin tradiţie au apucături colective, colectiviste şi atunci sigur că s-au dus mai mulţi. Apreciez acest gest, moralmente mă solidarizez şi eu cu el, cred însă că, dincolo de acest gest, primul ministru, Guvernul, noi cei care suntem din majoritatea parlamentară, avem de făcut mai mult decât atât", a arătat Crin Antonescu.

El a menţionat că este un gest simbolic foarte potrivit pentru opoziţie.

"Noi suntem, totuşi - nu pot să spun la putere, să nu râdă cineva de mine - dar la guvernare cu siguranţă", a mai arătat preşedintele PNL.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că a semnat autodenunţul şi că îl va trimite la DNA prin Poştă, cu număr de înregistrare, el precizând că nu se va prezenta la sediul instituţiei pentru a-l lăsa acolo personal.

"L-am semnat deja. Nu (merg la DNA, n.r.) Se trimite frumos prin Poştă, cu număr de înregistrare", a spus Ponta.

El a precizat că toţi membrii BPN au procedat similar şi că la fel vor proceda şi membrii CExN.

"Dacă asta e o infracţiune (îndemnarea oamenilor să meargă la vot, n.r.) în viziunea celor de la DNA, trebuie să fim pedepsiţi. Dar bănuiesc că suntem foarte mulţi cei care am făcut lucrul ăsta", a spus Ponta.

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, s-a prezentat, joi, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), pentru a fi audiat în cazul privind referendumul.

Liviu Dragnea a declarat că procurorii anticorupţie i-au adus la cunoştinţă "nişte învinuiri" în cazul privind referendumul, el urmând să revină "în următoarele două săptămâni" pentru a da o declaraţie.

"Ceea ce am făcut noi au făcut toate partidele şi fac tot timpul, pentru că fiecare partid are dreptul legal să primească informaţii cu ceea ce se întâmplă de la membrii săi", a declarat Liviu Dragnea.

Ulterior, DNA a informat că Liviu Dragnea, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, şi-ar fi folosit autoritatea şi influenţa în scopul obţinerii unei prezenţe de minimum 60% la votul de la referendum, pe listele de alegători figurând minori şi persoane cu drept interzis de a vota.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Antonescu, despre autodenunţul lui Ponta: Colegii din PSD au apucături colectiviste.
 Vizualizări articol: 572 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.22/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 9 voturi
Antonescu, despre autodenunţul lui Ponta: Colegii din PSD au apucături colectiviste4.259

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Spectacol in parlamentul european trimis de
(13 sep 2012, 11:20:14
Ieri a fost o zi in care m-am simtit foarte bine.Mi-am dat seama ca Basescu este sprijinit cu proptele si legat de scaunul de la Cotroceni(el fiind doar o epava politica)precum Cidul doar de Viviane Reding,Barroso ,Merkel ,deci PPE.Am avut pozitii foarte clare contra lui Base din partea socialistilor,Hanes Swoboda si a liberalilor Graham Watson.De asemenea felicit prestatia europarlamentarilor USL Renate Weber,Corina Creţu,Norica Nicolai,Cătălin Ivan.Raman cu o impresie de groaza si dezgust dupa ce am vazut-o pe hoasca de Macovei care improasca cu laturi tara noastra si vorbeste de furturi de 1,5 milioane de voturi(lucruri pe care le-a citit in ziarul Click).
1.1  RE: Spectacol in parlamentul european trimis de
(13 sep 2012, 12:35:39
O simpla intrebare raducule... Tu il crezi capabil pe antonescu sa conduca o tara ?
2.   Raspuns trimis de
(13 sep 2012, 17:46:23
Fata de guvernatorul Base cel fara de constiinta si iubire de tara Antonescu este Hristos pe pamant.:)
3.   Pilat din Pont trimis de
(13 sep 2012, 18:05:41
Comisia Europeană încercă încet-încet să se spele pe mâini, ca Ponţiu Pilat. Atacată de voci importante din Parlamentul European, din cauza felului părtinitor în care a tratat situaţia din România, Comisia vrea să paseze responsabilitatea declaraţilor agresive şi umilitoare din ultimele luni la adresa poporului român şi a referendumului din România. Barroso şi Reding, încolţiţi cu interpelări de europarlamentari europeni socialişti şi liberali, încercă acum să arunce pisica în curtea CCR.Comisia Europeană pretinde acum că nu ea, că nu Barroso, ci că judecătorii de la Curtea Constituţională din România au fost cei care au insistat orbeşte să se întrunească un cvorum de participare la refrendum de 50% plus 1 din alegătorii înscrişi pe listele electorale permanente.
4.   Unu pe fata una pe dos la parlamentul european trimis de
(13 sep 2012, 18:19:26
Întrebată ieri în Parlamentul European de unde ştie că la referendumul pentru demiterea preşedintelui Băsescu s-au fraudat 1,5 milioane de voturi , Monica Macovei a răspuns, cu candoarea şoferului care nu înţelege cum a înverzit fiola, când toată seara n-a băut decât suc de cireşe: „Din presă".
* Cealaltă jumătate a cuplului de comici Macovei – Preda, aceşti Stela şi Arşinel ai democraţiei, n-a fost nici el mai prejos. Dacă Macovei afişa obrăznicia loazei care ştie bine că ta-su a cărat două gâşte, un coş de ouă şi o pulpă de viţel acasă la învăţătoare, Cristinel Preda s-a prezentat ca tocilarul cu freză tâmpă din prima bancă, ăla care sare primul să ştergă tabla şi să ude buretele.
*Adevarul e ca m-a uns pe suflet perdaful pe care si l-au primit magarii bagaciosi din CE aseara de la alde Norica. A fost ca-n vremurile bune, cand Romania juca cu Germania, Portugalia si Anglia, de la egal la egal, la turneele finale de fotbal. M-am suprins de vreo doua ori strigand “Hai Romania” ca proastu, prin casa…
5.   Vaclav Klaus versus guvernatorul Base trimis de
(13 sep 2012, 18:28:02
Preşedintele ceh Vaclav Klaus a respins cu "fermitate" propunerea lansată în ajun de preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, privind crearea unei federaţii de state-naţiune în Europa.În 2004, noi am aderat la Uniunea Europeană şi nu la o federaţie în care am deveni o provincie fără importanţă, a insistat şeful statului ceh.
Ei asta atitudine demna si patriotica,nu slugareala si pupatul mainii pe care le practica guvernatorul Base impus in tara cu forta de coalitia germano-ue-americana.
6.   Totul este simplu ! trimis de
(13 sep 2012, 20:35:10
De unde oare s-au inspirat politicienii romani ? Audiind sedinta UE m-am simtit ca in parlamentul Romaniei , n-am sesizat nici o diferenta , totul este un interes de partid si nimic mai mult ! Ba un lucru a fost : modul rusinos cum unii cetateni pretinsi romani ne-au facut neamul de ras !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei