Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 sep 2012 - Anul XVII, nr. 214 (5119)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Implicare

Primarul Ion Lungu va participa la deschiderea anului şcolar la nouă unităţi de învăţământ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Luni se anunţă a fi o zi foarte aglomerată pentru primarul Sucevei, care vrea să fie prezent la festivitatea de deschidere a anului şcolar la nu mai puţin de nouă unităţi de învăţământ, dând curs invitaţiei acestora.

“Majoritatea şcolilor m-au invitat să particip la ceremonia de deschidere a anului şcolar, dar nu am cum să fiu prezent la toate. Voi participa la deschiderea anului şcolar la un număr de nouă unităţi de învăţământ, din toate cartierele Sucevei”, a spus ieri şeful municipalităţii sucevene.

Cele nouă unităţi de învăţământ unde Ion Lungu va fi prezent la ceremonia de deschidere a anului şcolar sunt: Şcoala Nr. 11 „Miron Costin”, Şcoala Nr. 6 Burdujeni sat, Şcoala Nr. 7 Iţcani, Şcoala Nr. 8 George Enescu, Şcoala Nr. 9 Obcini, Colegiul Naţional de Informatică „Spiru Haret”, Şcoala Filadelfia, Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” şi Grădiniţa Gulliver.

“Sunt şcoli care m-au invitat să particip la deschiderea anului şcolar şi este un gest de respect din partea mea să particip, în semn de mulţumire pentru eforturile depuse de conducerea acelor şcoli şi de consiliile de administraţie ale acestora”, a declarat Lungu, care, recent, le-a transmis unităţilor de învăţământ lista cu repartizarea consilierilor locali în consiliile de administraţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul Ion Lungu va participa la deschiderea anului şcolar la nouă unităţi de învăţământ.
 Vizualizări articol: 706 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primarul Ion Lungu va participa la deschiderea anului şcolar la nouă unităţi de învăţământ0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cata nesimtire... trimis de
(13 sep 2012, 18:31:21
Dupa ce a intervenit la scoala 9 ca doar clasa de beizadele sa faca ore dimineata,iar restul claselor de-a 7-a sa faca dupa-amiaza,acuma vine sa ranjeasca la deschidere.E scoala de stat,n-ai adus-o tu de la Prelipca,iar banii pentru scoala sunt de la noi,nu din vanzarea de gogosari.Bogatanii sa-si duca copiii afara daca-s destepti,daca nu sa le cumpere diplome.Rusine si educatorilor care pun botul,le reamintesc ca rolul lor este sa creasca noua generatie etic si cinstit.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei