Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 sep 2012 - Anul XVII, nr. 214 (5119)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În ciuda crizei

Primăria Suceava a făcut investiţii de peste un milion de euro pentru pregătirea şcolilor pentru noul an şcolar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În ciuda acutei crize economico-financiare, şi în acest an Primăria Suceava a investit peste un milion de euro pentru asigurarea unor condiţii de învăţământ cât mai bune în şcolile, liceele şi grădiniţele din municipiul reşedinţă de judeţ.

“Chiar de este un an de criză, la unităţile de învăţământ s-au făcut lucrări de investiţii şi reparaţii de peste un milion de euro, în reparaţii la acoperişuri, grupuri sanitare şi sisteme de încălzire”, a spus ieri şeful municipalităţii sucevene, Ion Lungu.

Acesta a precizat că, în mandatul său de primar, valoarea investiţiilor făcute în unităţile de învăţământ depăşeşte 17 milioane de euro.

 

27 de săli de clasă pentru “clasa 0”

La fel ca în fiecare an, înaintea începerii unui nou an şcolar, edilul sucevean a vizitat fiecare unitate de învăţământ, pentru a vedea ce s-a mai făcut şi dacă sunt îndeplinite toate condiţiile necesare

“Anul acesta am cerut să văd mai ales cum au fost amenajate clasele pregătitoare. Avem un număr de 27 de clase pregătitoare, cele mai multe sunt la Şcoala Nr. 11 <Miron Costin> şi la Şcoala Nr. 10 din Burdujeni, precum şi la Şcoala Nr. 9 <Ion Creangă> din Obcini – câte patru clase pregătitoare”, a spus Ion Lungu.

Acesta s-a arătat mulţumit de pregătirile făcute în aşteptarea noilor elevi şi a precizat că mobilierul a fost adus din fondurile alocate de Guvern.

“Mai sunt cerinţe pentru mobilier auxiliar şi alte dotări, precum dulapuri sau jaluzele la geamuri, le-am spus celor de la şcoli să le comande şi să trimită facturile la primărie, pentru că mai erau vreo cinci miliarde de lei vechi din bugetul alocat şcolilor, care poate fi folosit pentru achiziţionarea de obiecte de inventar”, a precizat şeful municipalităţii sucevene.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Suceava a făcut investiţii de peste un milion de euro pentru pregătirea şcolilor pentru noul an şcolar.
 Vizualizări articol: 633 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primăria Suceava a făcut investiţii de peste un milion de euro pentru pregătirea şcolilor pentru noul an şcolar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei