Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 sep 2012 - Anul XVII, nr. 214 (5119)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Din nou în cătuşe

Avea interdicţia de a părăsi municipiul Suceava, însă a fost prins la furat la Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr care avea interdicţia de a părăsi municipiul Suceava, fiind cercetat pentru mai multe furturi din locuinţe, a fost prins de poliţişti în timp ce încerca să spargă o maşină, la Fălticeni.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, marţi după-amiază, în jurul orei 16:00, judiciariştii fălticeneni au fost sesizaţi de un bărbat din comuna Moara, Mihai I., de 35 de ani, că a prins în flagrant un tânăr care încerca să-i fure bunuri din maşina parcată pe strada Şcoala Domnească din Fălticeni.

Poliţiştii trimişi la faţa locului l-au identificat pe tânărul respectiv ca fiind Gabriel Flaviu Proca, de 19 ani, din municipiul Suceava, tânăr care avea interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu, fiind acuzat, alături de alţi doi tineri, pentru furturi din apartamente de la parterul blocurilor.

Acelaşi Proca a fost arestat preventiv cu câteva zile în urmă de Judecătoria Suceava, însă la recurs judecătorii de la Tribunal l-au lăsat în libertate, trimiţând din nou cauza la rejudecare, întrucât existau nişte vicii de procedură.

Văzut din nou în afara celulei, tânărul de 19 ani nu a putut sta deoparte de fărădelegi şi a comis-o din nou, de data aceasta la Fălticeni.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la săvârşirea infracţiunii de furt calificat, iar faţă de tânărul de 19 ani s-a luat măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore, întrucât a încălcat obligaţia de a nu părăsi localitatea de domiciliu, urmând  să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni, cu propunere de arestare preventivă”, se precizează în comunicatul IPJ Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Avea interdicţia de a părăsi municipiul Suceava, însă a fost prins la furat la Fălticeni.
 Vizualizări articol: 598 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Avea interdicţia de a părăsi municipiul Suceava, însă a fost prins la furat la Fălticeni5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei