Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 sep 2012 - Anul XVII, nr. 214 (5119)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Oana Cuzino a realizat un DVD de Pilates

Pentru prezentatoarea emisiunii „Ce se întâmplă, doctore?” de la ProTv, Oana Cuzino, vara aceasta a însemnat mai mult decât odihnă și relaxare.

Adeptă a unui stil de viață activ și sănătos, Oana a decis să împărtășească pasiunea ei pentru Pilates cu cititoarele revistei „Ce se întâmplă, doctore?”, sperând să le molipsească: „Ne gândeam pe la începutul lunii august că revista noastră împlinește în curând șapte ani și voiam să oferim cititoarelor noastre un cadou util, pe care să-l păstreze. Așa că am conceput și am înregistrat DVD-ul „Ora de sport cu Oana Cuzino”, special pentru ele. Visăm să aibă chiar puterea de a schimba unora dintre ele, mai sedentare, de exemplu, obiceiurile de zi cu zi. Atunci ne-a venit această idee de a realiza și transpune pe un DVD un program de bază privind exercițiile Pilates”, a declarat ea.

Pilatesul este tipul preferat de mișcare al Oanei, pentru că, după părerea ei, „se adresează în principal sănătății, activării circulației, metabolismului, respirației și stării de bine.”

Realizarea acestui DVD i-a făcut cu atât mai multă plăcere cu cât programul a fost semnat de către prietena ei, Gizem Cordan Deletioglu, multiplă campioană națională a Turciei la patinaj artistic, care în prezent trăiește în România și are un studio de Pilates.

Cele două lucrează aceste exerciții săptămânal de doi ani, aproape fără întrerupere. Singura excepție a fost când Gizem a rămas însărcinată, însă imediat după ce a născut s-au reapucat de treabă, iar ea a reușit să piardă mai mult de 20 de kilograme în doar câteva luni, în mod sănătos, fără stres sau dietă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Oana Cuzino a realizat un DVD de Pilates.
 Vizualizări articol: 1157 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oana Cuzino a realizat un DVD de Pilates0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei