Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 sep 2012 - Anul XVII, nr. 214 (5119)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Infractor înrăit

Incendiatorul pensiunii „La Dolce Vita”, trimis în judecată într-un nou dosar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Petrică Mîndrilă (30 de ani), tânărul din Broşteni judecat pentru că a incendiat la comandă pensiunea „La Dolce Vita”, de la ieşirea din municipiul Suceava spre Şcheia, şi că a ar fi încercat să spargă sediul Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor, a fost trimis în judecată într-un nou dosar.

Pe rolul Judecătoriei Suceava a fost înregistrat un nou dosar pe numele lui Mîndrilă, alias „Polonic”, acesta fiind acuzat că a spart nu mai puţin de opt birouri din incinta Complexului Meşteşugăresc Areni din municipiul Suceava, iar din câteva dintre acestea a furat patru laptop-uri şi suma de 65 de lei, prejudiciul total fiind estimat la circa 18.000 de lei.

Potrivit procurorilor care au instrumentat acest dosar, fapta s-a petrecut în noaptea de 2 noiembrie 2011.

Bunurile furate au fost vândute pe un preţ de nimic unor terţe persoane. De exemplu, pentru trei dintre laptopuri, „Polonic” s-a mulţumit doar cu 700 de lei.

Deşi a acţionat singur şi cu mănuşi, anchetatorii au reuşit să-l prindă pe Mîndrilă după urmele de vopsea lăsate la faţa locului de levierul cu care a spart cele opt birouri.

Urmele respective erau identice cu cele ale levierului găsit câteva zile mai târziu (pe 5 noiembrie 2011), în sediul CAR Suceava, când „Polonic” a fost prins în flagrant în timp ce, în miez de noapte, după ce a spart unul dintre geamuri, scotocea prin birouri.

Coroborat cu celelalte probe puse cap la cap de anchetatori, procurorii l-au trimis în judecată pe Mîndrilă pentru furt calificat.

„Polonic”, un infractor cu furtişaguri mărunte, a ajuns pe prima pagină a ziarelor după ce, în 2008, a incendiat mai întâi casa şi apoi pensiunea omului de afaceri sucevean Gheorghe Berbece.

Faptele s-au petrecut în două nopţi consecutive, vila omului de afaceri fiind parţial distrusă de incendiu, iar pensiunea „La Dolce Vita” a ars aproape în totalitate, pagubele fiind estimate la câteva sute de mii de euro.

În acelaşi dosar este judecat şi Ioan Popovici, zis „Coaţă”, patronul unei pensiuni concurente, „Casa de Piatră”, cel care l-ar fi plătit pe „Polonic” pentru a pune focul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Incendiatorul pensiunii „La Dolce Vita”, trimis în judecată într-un nou dosar.
 Vizualizări articol: 584 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Incendiatorul pensiunii „La Dolce Vita”, trimis în judecată într-un nou dosar5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei