Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 iul 2012 - Anul XVII, nr. 166 (5071)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 19 – 25 iulie

Fluturi exotici din colecţia profesorului Ioan Nemeş, la Muzeul de Ştiinţele Naturii

La Muzeul de Ştiinţele Naturii din municipiul Suceava s-a deschis o expoziţie care prezintă fluturi exotici din colecţia profesorului Ioan Nemeş (1924 - 2009). În cadrul expoziţiei, sunt etalate peste 500 de exemplare de fluturi exotici din pădurile ecuatoriale ale Africii, din America de sud, Malaiezia, China sau Indonezia (fluturi-păsări, fluturi invizibili sau fluturi care atrag atenţia prin irizaţii şi coloraţia similară curcubeului).

 

Zilele Fălticeniului

În perioada 19-22 iulie, mii de oameni sunt aşteptaţi la Zilele Fălticeniului, eveniment care cuprinde spectacole, Târgul meşterilor populari, o procesiune religioasă, Festivalul „Şezătoarea copiilor”, dar şi numeroase competiţii sportive.

 

Festivalul Internaţional de Folclor „Întâlniri Bucovinene”,

În perioada 19-22 iulie, la Câmpulung Moldovenesc se va desfăşura Festivalul Internaţional de Folclor „Întâlniri Bucovinene”, ediţia XXIII-a.

 

Târgul „Alimenta Tradiţional”, ediţia a VII-a

„E timpul să mâncăm tradiţional!”. Acesta este motto-ul Târgului „Alimenta Tradiţional”, ce se va desfăşura, în perioada 20 – 22 iulie, la Shopping City Suceava. Expoziţia se va desfăşura, în parcarea Shopping City Suceava, zilnic, între orele 10:00-19:00. Expozanţii îi aşteaptă pe suceveni cu produse tradiţionale, din carne (şunculiţă ţărănească, caltaboşi, păstrăv în cobză, cârnăciori de oaie, cârnaţi ardeleneşti, cârnaţi de casă, cârnaţi tradiţionali, cârnaţi de vită, ceafă afumată, costiţă afumată, muşchi file, muşchi împletit, muşchi montana, slănină afumată, tobă, cârnaţi ţărăneşti, muşchiuleţ de porc, şuncă, şorici, jambon tradiţional, pastramă de vită, pastramă de oaie), dar şi lactate (brânză de burduf în coajă de brad, brânză cu chimen, ardei şi busuioc, caşcaval cu chimen, caş afumat, caşcaval, urdă, unt de casă, telemea, iaurt, sana, lapte bătut, brânză de vaci, urdă, caş).
Nu puteau lipsi produsele de panificaţie şi patiserie (cozonaci de casă cu stafide şi rahat, sărăţele, covrigei săraţi cu chimen, ciocolată de casă, salam de biscuiţi, plăcinte, gogoşi tradiţionale, nuga, dulciuri de casă naturale, plăcinte poale în brâu, prăjituri de casă, cornuleţe cu magiun, torturi tradiţionale).

 

Monster Truck Cascador

Cascadorii extreme, derapaje controlate, sărituri prin foc şi peste maşini vor face parte din spectacole palpitante de care vor avea parte bucovinenii de vineri până duminică, 20 – 22 iulie 2012. În fiecare seară, de la ora 20.30, în parcarea Iulius Mall, o trupă de cascadori din Germania va uimi publicul amator de senzaţii tari cu dificile acrobaţii cu maşini şi ATV-uri. Vedeta show-ului va fi Monster Truck-ul care va strivi maşini sub privirile spectatorilor.

 

Expo Absolvent Art 2012

În City Gallery, din incinta Shopping City Suceava, este deschisă pentru public expoziţia absolvenţilor Colegiului de Artă “Ciprian Porumbescu”. Expoziţia reuneşte creaţii realizate de absolvenţi - promoţia 2012 şi cuprinde lucrări de pictură, grafică, propuneri de proiecte arhitectonice şi de obiecte utilitare.

 

Dansuri de societate

Dansuri de societate pentru prichindei în fiecare zi de luni, miercuri şi vineri, de la ora 18, în sala de dans de la etajul Iulius Mall. Cei mici pot lua gratuit lecţii de samba, salsa, rumba, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot în sala Boomdance.

 

Atelierul de vacanţă

În fiecare marţi, de la ora 18.30, Cărtureşti dedică celor mici o Seară de Poveşti, iar Ilinca Rusu, psiholog, coordonează întâlnirile. În fiecare joi, de la aceeaşi oră, librăria găzduieşte Ateliere de comunicare pentru copii cu vârste între 9 şi 12 ani, iar Cristina Onofrei, profesor formator, este gazda fiecărui astfel de eveniment.

 

Concursul Naţional de Creaţie Tehnică „Electron XXI”, la Gura Humorului

Clubul Copiilor Gura Humorului organizează, în perioada 20 – 22 iulie, Concursul Naţional de Creaţie Tehnică „Electron XXI”, concurs coordonat de profesoara Maria Macarov, director al Clubului Copiilor Gura Humorului. Premierea va avea loc pe 22 iulie, începând cu ora 12:00, la sediul Clubului Copiilor Gura Humorului.

 

Flori şi peisaje în ulei

24 de tablouri semnate de Cristina Hreamătă Macoveiciuc sunt expuse la etajul Iulius Mall. Până pe 31 iulie 2012, iubitorii de pictură vor putea admira florile, peisajele, caii şi natura statică surprinse de artist într-o cromatică vie, aparte. Cristina Hreamătă Macoveiciuc este profesor de arte plastice la Clubul Copiilor Suceava.

 

Învaţă să dansezi la Galleria!

Galleria Mall Suceava invită toţi copiii, şi nu numai, fiecare weekend al lunii iulie, la "Open Weekend", unde pot beneficia de cursuri de dans gratuite, oferite de Şcoala de dans Fly Dance Club (Suceava).

 

Întâlnire cu clovnul Bobo

În fiecare zi a lunii iulie, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Suceava invită copiii, bonele, părinţii şi bunicii la "Întâlnire cu clovnul Bobo". Un program special, în care micuţii invitaţi se pot bucura de programe interactive ca: face painting, diverse jocuri educative şi de amuzament, activităţi de desen şi modelat baloane, alături de prietenul lor clovnul Bobo.

 

Expoziţie de fotografie - Răchiţişul Mare

În perioada 18-25 iulie, Galleria Suceava vă invită să vizitaţi expoziţia de fotografie Răchiţişul Mare, fotografii semnate de Bogdan Curic şi ArTiStul. Expoziţia face parte dintr-un proiect iniţiat de Ştefan Macedon Gheorghiţă (ArTiStul) ce are ca scop mediatizarea prin intermediul artei fotografice a tuturor rezervaţiilor naturale din judeţ.

 

Galleria Suceava şi Ciuc dau startul la vacanţă

În perioada 18 iunie - 18 august, Galleria Suceava, în parteneriat cu Ciuc Natural Radler, vă invită să luaţi partea la campania promoţională "Dăm startul la vacanţă!". „Vino zilnic la Galleria Suceava, cumpără de minim 20 de lei din magazinele aflate în incinta complexului comercial, depune în urna special amenajată bonul de cumpărături, însoţit de cuponul de tombolă, iar în cele nouă săptămâni de premii poţi câştiga, săptămânal, unul din cele cinci sejururi la mare, a câte trei zile, pentru două persoane, cu mic dejun inclus, sau zilnic unul din cele şapte baxuri de bere Ciuc Natur Radler”, anunţă organizatorii.

 

Joi, 19 iulie

Exotic Bora Bora la Padrino

„Exotic Bora Bora la Padrino - Încercăm să vă ducem în atmosfera exotică, cu cea mai tare petrecere, atmosferă şi costumaţii. Să nu uităm de superoferta petrecerii <CUBA LIBRE> la 8 lei. În plus, pentru că este seară dedicată studenţilor, oferim o reducere de 15%, după ora 24.00”, anunţă reprezentanţii Restaurantului Padrino. Rezervări 0742365859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Sfântul Ilie

Clienţii Iulius Mall care poartă numele Sfântului Ilie vor fi aniversaţi vineri, 20 iulie 2012. Primele 150 de persoane care vin la Centrul Info cu un bon de cumpărături şi cartea de identitate primesc din partea Iulius Mall o sticlă de şampanie pentru a sărbători onomastica alături de cei dragi.

 

Vineri, 20 iulie

Petrecere la Padrino

„E ziua ta săptămâna asta? Ia-ţi prietenii şi sărbătoreşte-o vineri (în afara serilor cu evenimente speciale), la Padrino, şi noi îţi facem cadou 50% la nota de plată, la toate produsele din bar, după ora 22.00”, anunţă organizatorii. Rezervări 0742365859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Sâmbătă, 21 iulie

Teatru pentru copii, la Galleria Suceava

De la ora 11.30, Ansamblul Artistic Profesionist "Ciprian Porumbescu" va prezenta, în zona dedicată copiilor din Galleria Suceava (la etaj), piesa "Fata babei şi fata moşului".
Din distribuţie vor face parte Adina Fărtăiş, Simona Saucă, Nicoleta Nădejde şi Cornelia Nicolaiciuc, sub îndrumarea lui Gonda Cojocariu, realizator, şi Ion Vizitiu - regie tehnică. Director general: Vasile Ursachi. Accesul este gratuit!

 

„Marea ieşeală”, la Office`s Club

„Continuăm şi în această sâmbătă să ne vedem la <Marea ieşeală>! Te provocăm la distracţie! Fotograful nostru îţi stă la dispoziţie să faci cele mai cool poze, împreună cu gaşca ta. Cea mai votată poză câştigă „Marea ieşeală”, în Office`s Club, în valoare de 250 de lei!”, anunţă reprezentanţii Office`s Club. Pentru regulament accesaţi www.facebook.com/officesclub. Rezervări 0735168111

 

Dj Verony, la Padrino

„Dacă e sâmbătă, ne întâlnim la Padrino! Distracţie maximă pe hit-urile mixate de Dj Verony”, anunţă reprezentanţii Restaurantului Padrino. Rezervări 0742365859. www.RestaurantPadrino.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1293 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă...0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei