Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 iul 2012 - Anul XVII, nr. 166 (5071)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Scandal

Şicane în trafic şi bătaie cu bâte, în care ar fi fost implicat şi un poliţist, la Dumbrăveni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi tineri din Dumbrăveni au ajuns la Urgenţele Spitalului Judeţean Suceava aseară, ei reclamând că au fost şicanaţi şi blocaţi în trafic de un grup de indivizi din care făcea parte şi un poliţist.

La Dumbrăveni, în locul unde s-a petrecut incidentul, au ajuns ulterior poliţişti de la Suceava şi o grupă de la Serviciul de Intervenţie Rapidă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, pentru a calma spiritele.

Pavel Hlamagă se deplasa la volanul unui autoturism VW de la Salcea spre Dumbrăveni, iar la un moment dat acesta ar fi fost şicanat în trafic de două maşini, un microbuz şi un autoturism Audi.

Aseară, Dan Hlamagă, tatăl lui Pavel Hlamagă, ne-a declarat:

„Şoferul microbuzului a dat înapoi şi s-a izbit cu intenţie în maşina fiului meu. L-au blocat în trafic, apoi au coborât din maşină şi unul dintre indivizi i-a dat cu o bâtă în cap, l-a umplut de sânge. Sunt mulţi martori care l-au văzut în grup şi pe un agent de la postul de poliţie de la Dumbrăveni. Era beat şi a sărit la băiatul meu ca să-i arate el cât este de puternic, după ce au avut un clinci în trafic. Acest poliţist a pus totul la cale şi acum mi se sugerează să tac din gură, să mă împac cu ei. Vrem să se facă dreptate iar poliţistul vinovat să nu fie acum ascuns”.

Cum acuzaţiile sunt foarte grave, o echipă operativă a IPJ Suceava s-a deplasat la Dumbrăveni pentru a verifica sesizarea.

Inspectorul principal Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Poliţiei, a confirmat că sesizarea vizează şi un agent de poliţie de la Postul Dumbrăveni, aseară, la închiderea ediţiei, neexistând alte date în plus.

Poliţistul vizat (n.r. - îi vom dezvălui identitatea imediat ce se va confirma că a participat la acest scandal) este în concediu de odihnă şi, aseară, colegii săi îl căutau pentru a stabili dacă acesta are vreo implicare în acest caz.

Vom reveni cu mai multe amănunte în ediţia de mâine a ziarului nostru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şicane în trafic şi bătaie cu bâte, în care ar fi fost implicat şi un poliţist, la Dumbrăveni.
 Vizualizări articol: 1024 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Şicane în trafic şi bătaie cu bâte, în care ar fi fost implicat şi un poliţist, la Dumbrăveni4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Iarasi politisti trimis de
(19 iul 2012, 12:58:57
daca nu se iau masuri legale co politistii vom avea o structura de betivi nu de politisti in serviciul populatie
2.   Ma mai mira ceva? trimis de
(19 iul 2012, 15:44:42
Super tare! Se vede clar in ce tara traim! Altii sunt vinovatii , iar cei nevinovati sunt dusi cu mascatii. Foarte tare.. Ce politisti buni avem si se mai plang ca "vai vezi Doamne au salariul cam mic."
3.   Comentariu trimis de
(19 iul 2012, 22:41:43
pai sigur,cum ajunge vreunul gabor i se pare ca e nu stiu cine. daca il iei mai tare pe vreun gabor cand nu-i in timpul serviciului (atunci nu se mai poate ascunde dupa uniforma) imediat nu mai are tupeu

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei