Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 iul 2012 - Anul XVII, nr. 166 (5071)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

După 10 ani

Ovidiu Dumitrescu a revenit la conducerea Termica Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conducerea societăţii de termoficare a Sucevei a fost preluată de ieri, oficial, de către Ovidiu Dumitrescu, care l-a înlocuit în funcţie pe Silviu Gemănari, ca urmare a demisiei acestuia.

Noul director general al Termica a revenit astfel după zece ani la conducerea societăţii pe care a gestionat-o şi în perioada 1990-2002, fiind numit în funcţie de Consiliul de Administraţie, întrunit marţi seară.

Tot atunci a avut loc şi întâlnirea noilor membri ai Adunării Generale a Acţionarilor de la Termica: Cornel Grosar, Dan Roibu, Corneliu Vornicu, din partea USL, Adrian Arămescu – PP-DD şi Costel Tătăranu – PDL.

În cadrul aceleiaşi întruniri, la preşedinţia Consiliului de Administraţie al Termica a fost desemnat Dragoş Danubianu.

Membrii CA au luat act de demisia lui Silviu Gemănari şi l-au numit în funcţie pe Ovidiu Dumitrescu, care a primit şi din partea Consiliului Local Suceava acordul de principiu pentru preluarea conducerea societăţii de termoficare a municipiului.

“S-a rezolvat o situaţie delicată, în care lucrurile băteau pasul pe loc, deşi sunt numeroase probleme care necesită să fie rezolvate în această perioadă”, a declarat Cornel Grosar, membru AGA, după numirea noului director general.

Una dintre principalele sarcini trasate de membrii AGA şi cei ai CA noului director al Termica se referă la revizuirea condiţiilor de privatizare a societăţii de termoficare, precum şi reluarea negocierilor cu firmele interesate.

“Urmează să contactăm companiile care s-au arătat interesate de privatizarea Termica, să vedem care sunt intenţiile lor actuale, iar în funcţie de asta, să stabilim un plan de măsuri prin care să încurajăm investitorii să vină la noi”, a declarat noul director al Termica Suceava.

Alte probleme care necesită a fi rezolvate în perioada următoare se referă la aprovizionarea cu cărbune pentru iarna viitoare, stabilirea unui plan de lucrări şi întreruperi ale furnizării apei calde în luna august, precum şi o strategie de recuperare a datoriilor imense de la populaţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ovidiu Dumitrescu a revenit la conducerea Termica Suceava.
 Vizualizări articol: 1849 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Ovidiu Dumitrescu a revenit la conducerea Termica Suceava3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Hmm trimis de
(19 iul 2012, 16:52:30
Nu se miscau treburile la Termica pt ca nu avea director.Pff,si n-am stiut,ca ma bagam eu..

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei