Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 iun 2012 - Anul XVII, nr. 139 (5044)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fără proprietar

BMW cu ţigări de contrabandă, găsit abandonat la marginea drumului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii au confiscat zilele trecute un BMW 325 abandonat cu tot cu ţigările de contrabandă aflate în interior, maşina fiind descuiată după mai bine de 24 de ore, în lipsa proprietarului, care a refuzat să se prezinte la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

Joia trecută, în jurul orei 19.00, poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale 2 Bosanci au identificat, pe raza comunei Bosanci, la marginea localităţii, spre Cumpărătura, un autoturism BMW 325 ce părea a fi abandonat. În interior, au observat poliţiştii, bancheta din spate era dislocată, sub aceasta aflându-se mai multe pachete de ţigări.

Maşina a fost ridicată şi tractată până în curtea IPJ Suceava, poliţiştii contactându-l pe proprietarul din acte, Adrian S., în vârstă de 43 de ani, din municipiul Fălticeni, şi invitându-l la sediul poliţiei a doua zi, vineri, 15 iunie, pentru ca autoturismul să fie deschis în prezenţa sa.

Bărbatul de 43 de ani a declarat însă că nu are cheia maşinii şi habar nu are nimic de provenienţa ţigărilor, deoarece a împrumutat-o pentru două zile unui bărbat din Braşov, un anume Ioan A.

În interiorul maşinii, sub banchetă, au fost identificate 62 de cartuşe de ţigări, iar în portbagaj încă 227 cartuşe de ţigări. În total, poliţiştii au numărat 2.890 de pachete de ţigări, evaluate la 23.120 de lei.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă, continuând ancheta pentru a stabili despre ce este vorba în acest caz şi cui aparţin ţigările.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului BMW cu ţigări de contrabandă, găsit abandonat la marginea drumului.
 Vizualizări articol: 2605 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BMW cu ţigări de contrabandă, găsit abandonat la marginea drumului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei