Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 iun 2012 - Anul XVII, nr. 139 (5044)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Ceasul rău

Omorât pe loc, în timp ce stătea pe banca din faţa casei cu familia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un moment de relaxare pe banca din faţa casei s-a transformat în coşmar pentru o familie din satul Brăieşti, comuna Cornu Luncii, o maşină scăpată de sub control lovindu-se de podeţul pe care se aflau oamenii.

Un bărbat în vârstă de 38 de ani a fost omorât, iar trei femei au fost rănite, două având leziuni grave. Este bilanţul tragicului accident petrecut vineri după-amiază, în jurul orei 17.30, pe DN 2E, pe raza satului Brăieşti.

 

Şoferul susţine că a tras de volan pentru a evita un bolovan

După cum am relatat în ediţia de sâmbătă a ziarului nostru, şoferul implicat în accident, Antonică Negură, în vârstă de 61 de ani, din municipiul Fălticeni, aflat la volanul unui autoturism Peugeot, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe sens opus şi s-a izbit violent într-un podeţ de la marginea drumului prevăzut cu o bancă.

Din păcate, pe bancă se aflau patru oameni, membri ai familiei Cajvan. Dumitru Cajvan, bărbatul de 38 de ani, a fost lovit în plin de maşină, decedând pe loc. Pe bancă se mai aflau mama sa, soţia şi încă o femeie, membră a familiei, acestea scăpând cu viaţă. Două dintre victime au mai multe fracturi, însă medicii au apreciat că sunt în afara oricărui pericol.

Iniţial, având în vedere că şoferul nu a apucat să reacţioneze, poliţiştii au mers pe varianta că acesta a adormit la volan. Şoferul de 61 de ani nu a recunoscut însă acest lucru şi are o altă variantă. El le-a declarat anchetatorilor că a tras de volan pentru a evita un bolovan aflat pe carosabil, moment în care nu şi-a mai putut controla maşina.

Ancheta de la faţa locului a mai arătat că cei patru oameni erau cu spatele la maşină, astfel că nu au avut cum să reacţioneze.  

Cert mai este, au precizat surse judiciare, că şoferul rula cu viteză destul de ridicată, acest aspect urmând a fi stabilit dacă se va efectua o expertiză de specialitate.

De altfel, DN 2E, care leagă Gura Humorului de Fălticeni, este una din şoselele pe care în general se circulă cu o viteză ridicată şi care se află în topul drumurilor unde se petrec cele mai multe accidente.

Poliţiştii l-au verificat pe şofer cu etilotestul, iar apoi i-au recoltat probe biologice de sânge, rezultatele indicând că acesta nu era băut.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Omorât pe loc, în timp ce stătea pe banca din faţa casei cu familia.
 Vizualizări articol: 1049 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Omorât pe loc, în timp ce stătea pe banca din faţa casei cu familia2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Obicei prost trimis de
(18 iun 2012, 12:13:38
Dumnezeu sa-l ierte pe om, dar eu consider un prost obicei romanesc si nesanatos -statul la poarta, in primul rand te expui pericolelor de pe sosea, apoi inspiri gaz de esapament, praf , etc.
Toti localnicii, oriunde te duci in Romania, casca gura la poarta, in loc sa-si faca un loc umbros si racoros in gradina, unde sa poata sta cu familia.....
2.   Pt DORINT trimis de
(18 iun 2012, 13:42:53
Sa fim seriosi!Daca din sens opus veneai dumneata cu familia in masina? Ori un microbuz cu pasgeri? De ce exista limitare de viteza in localitate? Pana una, alta ,o familie nenorocita, am inteles - 2 copii minori - iar justitia va mai da o sentinta cu suspendare!
3.   Comentariu trimis de
(18 iun 2012, 17:52:16
nu cred ca e momentul sa judecam...doamne fereste pe toata lumea de asha ceva ...Dumnezeu sa il ierte..era o persoana deosebita cu o multime de prieteni peste tot....sa dea Bunul Dumnezeu ca familia sa poata depasi momentul...DOAMNE AJUTA TUTUROR!!
4.   Nu stiu cum sa zic...... trimis de
(18 iun 2012, 20:51:52
dar pe ala de 61 de ani nu il cauta moartea acasa?
si totusi cum e cu limita de viteza???????/
SINCERE CONDOLEANTE
5.   Comentariu trimis de
(18 iun 2012, 22:28:07
Dumnezeu sa il ierte!!!...era un om muncitor si isi iubea familia.....pe cele doua fiice si sotia...dar uite ca neatentia unui om care acum 4 ani a mai provocat un accident mortal a dus la o alta tragedie....si astea sunt autoritatile.....daca nu e cercetat penal macar sa contribuie cu o pensie alimentara pana la varsta de 18 ani a copiilor....mai mult sigur nu vedem asa ceva in Romania...individul respectiv cica e sef de ocol pe la Falticeni si a tras sforile deja si a distrus viitorul unei familii....sincere condoleante familiei...!!!
6.   Comentariu trimis de
(19 iun 2012, 00:00:43
Doamne , nu mai suntem in siguranta nicaieri , si oamenii aia puteau sta si in picioare si pati la fel , asa ca nu sunt ei vinovati , nu mai poate sta lumea pe banca . In mod normal acum nu mai poate primi cu suspendare , sa speram ca se va face dreptate , ar trebui si pentru condus sa fie o limita de varsta , nu sa conduci pana la 90 de ani si sa distrugi viata unui tanar cum au mai fost cazuri , daca nu mai poti gata frate , du-te acasa si pregateste-te .....
7.   Unu de 60 ani trimis de
(19 iun 2012, 08:36:50
Altii la 60 ani abia isi incep viata. Se apuca de facut copii, ca deh, nu mai au atatea griji

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei