Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 iun 2012 - Anul XVII, nr. 139 (5044)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La ieşirea din restaurant

Două tinere, lăsate fără poşete de băieţii care s-au oferit să le conducă acasă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două tinere din Siret, care stau cu chirie în Suceava, au fost lăsate fără poşete de doi indivizi necunoscuţi, care s-au oferit să le conducă acasă, la ieşirea dintr-un restaurant din Suceava. Furtul s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 1.30.

Conform anchetei poliţiei, victimele, Andreea G., în vârstă de 25 de ani, şi Alexandra I., de 24 de ani, s-au deplasat în seara zilei de vineri la restaurantul Padrino, unde au petrecut până în jurul orei 1.30, când au părăsit localul şi s-au deplasat spre cartierul George Enescu, unde stă cu chirie una dintre fete.

Pe strada Universităţii, victimele au fost abordate de doi tineri necunoscuţi, care s-au oferit să le conducă spre casă. Fetele au reclamat că la un moment dat cei doi le-au smuls poşetele personale tip „plic” şi au fugit printre blocuri.

În poşete cele două aveau telefoanele mobile, sume de bani, acte personale şi chei, prejudiciul total fiind calculat la 1.350 de lei.

Audiate a doua zi, cele două şi-au schimbat uşor declaraţiile, povestind că necunoscuţii s-au oferit să le ducă poşetele, iar la un moment dat au luat-o la fugă cu tot cu bunurile lor.   

Iniţial, anchetatorii de la Poliţia municipiului Suceava au demarat cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, însă cel mai probabil fapta va fi încadrată la furt.

Cele două tinere nu au putut oferi prea multe detalii despre cei doi, autorii fiind deocamdată necunoscuţi. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două tinere, lăsate fără poşete de băieţii care s-au oferit să le conducă acasă.
 Vizualizări articol: 2491 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Două tinere, lăsate fără poşete de băieţii care s-au oferit să le conducă acasă4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ??? trimis de
(18 iun 2012, 20:04:59
domnul Florin Paiu, indraznesc sa va contrazic..ca parte vatamata si constienta de declaratiile mele...va aduc la cunostinta ca a fost o singura declaratie in noaptea de 15 spre 16 iunie, nicidecum o a 2 a declaratie a 2 a zi, deci clar declaratia e una singura...nu are cum sa fie "usor schimbata", si imi atribuiti cuvinte ce nu au fost niciodata rostite...dupa exprimarea dumneavoastra eu i-am dat geanta infractorului de buna voie...nu draga domn reporter...geanta mi-a fost smulsa din mana...contra vointei mele...si ar fi indicat sa dezmintiti acest articol..limitand textul pana la acel paragraf: "Audiate a doua zi, cele doua si-au schimbat usor declaratiile..." pentru ca este o mare minciuna...multumesc

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei