Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 mar 2012 - Anul XVII, nr. 62 (4967)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Din boxa acuzaţilor

Violatorul de la Rădăuţi: „Pe cine am omorât?! Vreţi să mor în arest?!”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vasile Popescu (45 de ani), individul din Rădăuţi care a fost eliberat condiţionat de trei ori din penitenciar şi a recidivat de fiecare dată, atacând două femei şi violând două tinere, a apărut, ieri, din nou în faţa judecătorilor cerând să fie eliberat din celula în care a fost închis săptămâna trecută, după ce a sechestrat timp de aproape 16 ore în apartamentul lui o tânără care strângea bani pentru o fundaţie umanitară şi a violat-o în repetate rânduri.

 

„Am Alzheimer, icter, semipareză, cardiopatie ischemică...”

A fost adus la Tribunalul Suceava în jurul orei 9:00, încătuşat, alături de alţi indivizi arestaţi. Şi-a aşteptat liniştit rândul în boxa acuzaţilor, mestecând gumă şi dând impresia că e destul de relaxat.

Când completul de judecată a preluat dosarul său şi i-au strigat numele, s-a ridicat în picioare. Le-a spus magistraţilor că îi roagă să-l trimită la un consult pentru că are mai multe coaste rupte, „după ce zece poliţişti mi-au intrat în casă”.

„Urlu de când am fost arestat şi nimeni nu mă aude. Dumneavoastră mă auziţi?”, i-a întrebat pe cei trei judecători din complet.

I-a cerut avocatului să citească bolile de care suferă şi a ţinut să le accentueze încă o dată cu voce tare. „Am Alzheimer, icter, semipareză, cardiopatie ischemică... Pe cine am omorât?! Vreţi să mor în arest?!”, a continuat să-i întrebe pe judecători.

A răbufnit şi la procurorul de şedinţă care a cerut respingerea cererii de eliberare: „Dumneavoastră aţi auzit că am trei coaste rupte? Vreţi să mă omorâţi?”.

Nu a spus însă nimic legat de acuzaţiile care i se aduc.

Judecătorii i-au respins cererea de eliberare şi l-au trimis înapoi în celula de la subsolul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

„Zece ani îţi iei, Vasile!”, i-a strigat pe holurile Palatului de Justiţie un fost deţinut, explicând apoi că a fost „coleg de cameră” cu Vasile Popescu.

 

Scos de trei ori din penitenciar înainte de a-şi ispăşi pedepsele

Cazul violatorului Vasile Popescu demonstrează superficialitatea sistemului de eliberări condiţionate ale deţinuţilor din penitenciare, sistem care este mai bolnav decât mulţi dintre cei pe care îi lasă din nou liberi, printre noi.

Vasile Popescu a fost eliberat condiţionat de trei ori din penitenciar, în 2002, în 2004 şi în 2011, şi de fiecare dată a recidivat.

În 2002, la o lună după ce judecătorii i-au deschis uşa la celula în care fusese închis pentru furt, a atacat două femei, una pe stradă şi una în casă, cu intenţia de a le viola.

A fost închis din nou, însă în 2004 a ieşit din nou pe poarta penitenciarului, fiind considerat „un deţinut model”.

A rezistat doar câteva luni şi a comis-o din nou, violând o tânără într-un magazin din Rădăuţi, în care victima lucra ca vânzătoare.

L-au trimis din nou după gratii şi, în martie 2011, l-au lăsat din nou liber, deşi mai avea de stat aproape 1.000 de zile după gratii.

A rezistat aproape un an, iar zilele trecute a recidivat din nou.

Victima a fost obligată să întreţină relaţii sexuale normale, orale şi anale, de la ora 16:00, când a fost trasă cu forţa în apartamentul violatorului, şi până aproape de 8 dimineaţă, când partida de amor cu forţa a fost întreruptă de poliţişti în urma unui sms salvator trimis de victimă unei prietene într-un moment de neatenţie al agresorului.

La audieri, susţin surse judiciare, Popescu a făcut mişto de anchetatori: „Nu am violat-o. Am studiat împreună istoria României”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Violatorul de la Rădăuţi: „Pe cine am omorât?! Vreţi să mor în arest?!”.
 Vizualizări articol: 6615 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.56/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 9 voturi
Violatorul de la Rădăuţi: „Pe cine am omorât?! Vreţi să mor în arest?!”4.659

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Monstru... trimis de
(15 mar 2012, 11:15:05
esti un monstru spui ca te dor coastele?scaunul electric ar trebui sa fie pregatit pentru indivizi ca tine cand violai nu aveai alzheimer, cardiopatie si alte alea? carpa ce esti..gatul trebuia sa ti-l rupa!!!
2.   .. trimis de
(15 mar 2012, 11:19:09
acolo sa mori ....rugina ce esti
3.   Comentariu trimis de
(15 mar 2012, 11:34:17
scursura societati, sa crape la botosani ,animalu asta nua are ce cauta printre oameni
4.   Pedeapsă trimis de
(15 mar 2012, 11:42:53
Să fiu în locul tatălui victimei... toţi bănuţii care i-aş aduna i-aş da la cei mai borâţi puşcăriaşi de la Botoşani care-mi garantează că-l bat şi violează zilnic pe jigodia asta.
5.   Pedeapsa trimis de
(15 mar 2012, 11:42:54
chiar si 10 ani e prea putin......oamenii astia nu trebuie lasati in viata.....lasati-ma pt o juma de ora presedinte:))) si desfiintez inchisorile.....
6.   Lege trimis de
(15 mar 2012, 12:27:51
Legea castrarii vrem pentru astfel de monstrii fara drept de aparare
7.   Are toate bolile... trimis de
(15 mar 2012, 12:34:54
E bolnav saracu numai de impotenta se vede ca nu sufera. Vasile ,cei de teapa ta au viata misto in parnaie ,speram sa  ☭ zilnic de la fiecare detinut in parte. Numai sa-ti dai jos barba ca fetele paroase nu prea-s cautate in puscarie.
8.   Ar trebui lasat liber macar o saptamana... trimis de
(15 mar 2012, 12:37:36
Sa le faca o vizita fiicelor,sotiilor,mamelor judecatorilor care au eliberat conditionat asa o bruta.
9.   "Vreţi să mor în arest?!" trimis de
(15 mar 2012, 12:39:59
Da, vreau sa mori in arest. Dar vreau sa ai parte de o moarte atat de dureroasa si de lenta incat sa nu treaca secunda din restul vietii tale in care sa nu regreti acele momente in care ai nenorocit oameni nevinovati doar pentru ca ai avut ... pofte.
Iar daca nu vei muri in puscarie, sper sa te astepte, cand vei iesi de acolo, cativa "oameni de bine" care sa iti ofere ceea ce meriti.
10.   Vai de capul lui săracul! trimis de
(15 mar 2012, 12:50:16
Închisoarea pe viatăpentru un asemenea netrebnic. Un asemenea individ nu se poate numi om. Voi băieţilor din penitenciar, ajutaţi-l un pic pe nerodul asta , să vadă şi el ce este un viol, Cred că nici pedeapsa cu moartea nu-i destul pentru el mizerie ordinară ce eşti. Vrei să le fie milă cuiva de tine, nu te aştepta, mai bine ţi-ai da cu capul de peteţii celulei , să mori în cinuri, nenorocitule
11.   Crapa Jigodie ! trimis de
(15 mar 2012, 14:07:27
Exact asta-ti doresc: sa crapi in parnaie. Si sa fii violat zilnic de colegii tai, pana n-o sa-ti mai poti tine basinile in tine. Poate se vor gasi cativa oameni de bine la pandaimos, care sa-ti rupa si restul coastelor, ca sa-ti treaca pofta de carne tanara.
12.   !!!!!!!! trimis de
(15 mar 2012, 15:24:55
unul ac tine nu ar trebui sa iasa niciodata din inchisoare.acolo este locul tau pentru ceea ce ai facut....

phihologic, o persoana care violeaza manifesta frica fata de sexul opus, si aceasta frica il determina sa fie un violator, un ucigas etc.probabil a avut cateva experiente neplacue cu persoanele de sex feminin in trecut, sau a primit refuzuri si toate astea il determina sa faca toate astea., pentru ca nu e in gradul sa aiba raporturi normale.
Aceasta persoana , cu toata scarba care o face, e vinovat atat timp cat societatea l-a facut sa devina asa , mama lui, si femeiee din viata lui.
sunt de comnandat lui in primul rand, dar si persoanele care l-au adus in stadiul asta.
ii doresc o insanatosire grabnica, pentru ca are probleme psihice grave.

13.   Asta-i statu roman... trimis de
(15 mar 2012, 15:30:36
Sunt tare curios daca vor fi trasi la raspunedere cei care l-au pus in libertate pe acest animal!!!
14.   !!!!!!!!pt.PRO_VIOLETA trimis de
(15 mar 2012, 16:54:01
IN PRIMUL RAND SCRIE PUTIN MAI INTELEGATOR SA PUTM DESCIFRA SI NOI CE VREI SA SPUI.IAR IN AL DOILEA RAND DACA ESTI FEMEIE EU AS RECOMANDA SA TI-L DE-A TIE O SAPTAMANA SA IL INSANATOSESTI TU CA VAD CA TI-E MILA DE EL.NU TI-AR FI RUSINE SA PUI COMENT-UL ASTA AICI DUPA CATE A FACUT JIGODIA ASTA!!!!!!!!NESIMTIT-O...
14.1  RE: !!!!!!!!pt.PRO_VIOLETA trimis de
(15 mar 2012, 23:25:20
ai desfiintat gramatica limbii romane! ”scrie mai putin intelegator” ?!!, ”de-a tie”?!!!, ”nesimtit-o”?!!..... vai, vai ...poti sa te iei de mana cu Gadea de la a1.. dar ai si cu engleza probleme: ”coment-ul”?!!
14.2  RE: !!!!!!!!pt.PRO_VIOLETA trimis de
(15 mar 2012, 23:26:24
erata: ”scrie putin mai intelegator”?!!!
15.   !!!!!!!!pt.PRO_VIOLETA trimis de
(15 mar 2012, 17:28:53
Esti foarte dragut/a pentru ca ne-ai explicat de ce unii violeaza . Sper ca in momentul in care un "bolnav" ca asta , caruia tu ii doresti insanatosire grabnica , te va viola , intre sexul oral si cel anal sa-i explici si lui faptul ca mama si celelalte femei din viata lui sunt principalele vinovate . Poate asta il va determina sa te violeze practicand sexul normal . Eventual vezi ce pozitie ii place cel mai mult si poate vei reusi sa-l insanatosesti . Daca tot esti atat de sfatos/oasa , imi permit sa-ti dau si eu un sfat . Daca vei practica cu el pozitia lui preferata de nenumarate ori si vei vedea ca a obosit , il obligi la inca o partida de sex . Uite asa va deveni din violator violat , ajungi si tu la pension si mai scapam de inca un/o cretin/a ! Spor maxim !!!
16.   Ce e viata trimis de
(15 mar 2012, 19:23:20
Ma doare sufletul pentru acceasta fetita de 19 ani..oare ce viata va avea de acum incolo..aceste scursuri ale societatii sa fie jupuiti de vii ,,sunt din radauti ma ingrozesc ;;;;iar ptr PRO - VIOLETA TE AI GANDIT MULT PANA SA TRIMITI ACEST MSJ ?
16.1  RE: Ce e viata trimis de
(15 mar 2012, 22:36:51
pro violeta e pro viol!
17.   Amplificare... trimis de
(15 mar 2012, 23:58:23
raul facut e amplificat prin mediatizare... acum fetei ii va fi si mai greu sa dea ochii cu societatea. stiu asta din drama unei cunostinte...
18.   Pro violeta vai de bostanul care-l porti pe umeri trimis de
(16 mar 2012, 11:00:24
pro violeta se observa di toate comentariile tale k duci lipsa.. si ca dak aceasta lepra va fi eliberat il astepti cu nerabdare.. pt k nha.. ii bolnav, a avut esecuri in trecut si nha.. trebuie tratat... ai capul ala pe umeri numa sa nu ti ploaie in gat.. el a distrus niste vieti.. nu imi pot da seama ce grad de cretinilitate poti avea... Eu sunt din radauti si promit solem k daca o sa l intalnesc pe strada, in supermarket, in parc, oriunde pe acest individ, n o sa pot sa ma abtin fara sa il ajut cu 2 lucruri: un pumn in gura si un picior in organele genitale.. toate astea asa ca o mangaiere.. pentru suferintele care le are..!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei