Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 mar 2012 - Anul XVII, nr. 62 (4967)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Berca către şefii structurilor MAI din Argeş: Vă cer să nu vă implicaţi politic în niciun fel

Joi, 15 Martie 2012 (18:05:25)

Ministrul de Interne Gabriel Berca le-a cerut şefilor structurilor Ministerului Administraţiei şi Internelor din judeţul Argeş să nu se implice politic în niciun fel şi nici instituţiile pe care le reprezintă, în perioada alegerilor, şi să dea dovadă de corectitudine.

În cadrul discuţiilor, ministrul Berca a declarat că pe lista de priorităţi a conducerii instituţiei se află identificarea de soluţii pentru încadrarea absolvenţilor şcolilor de agenţi ale ministerului, se arată într-un comunicat al Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI).

Potrivit documentului citat, ministrul de interne Gabriel Berca a insistat pentru o politică de resurse umane coerentă, joi, cu ocazia a două întâlniri pe care le-a avut în judeţul Argeş cu şefii structurilor teritoriale ale MAI şi cu reprezentanţi ai autorităţilor locale.

Şeful MAI a spus că trebuie să existe un echilibru între numărul de posturi scoase la concurs în instituţiile de învăţământ ale MAI şi necesarul de personal din sistem.

Totodată, Gabriel Berca i-a asigurat pe cei prezenţi la cele două întâlniri de lucru că se depun eforturi pentru acordarea drepturilor financiare restante angajaţilor ministerului.

În ceea ce priveşte alegerile locale din lune iunie, ministrul de Interne solicitat şefilor structurilor teritoriale din judeţ să dea dovadă de corectitudine şi profesionalism, subliniind că abaterile vor fi sancţionate aspru.

"Vă cer să nu vă implicaţi politic în niciun fel, nici dumneavoastră, nici instituţiile din care faceţi parte", a subliniat ministrul, citat bde comunicatul MAI.

Ministrul de interne a mai cerut rigurozitate şi prudenţă în ceea ce priveşte cheltuirea banilor publici, spunând că atragerea de fonduri europene şi pe combaterea evaziunii fiscale sunt două dintre priorităţile MAI pentru următoarea perioadă.

"În cadrul vizitei, ministrul a participat la o şedinţă extraordinară a Colegiului Prefectural Argeş şi s-a întâlnit, la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, cu reprezentanţi ai structurilor teritoriale ale Ministerului Administraţiei şi Internelor", se mai arată în comunicatul MAI.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Berca către şefii structurilor MAI din Argeş: Vă cer să nu vă implicaţi politic în niciun fel.
 Vizualizări articol: 857 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Berca către şefii structurilor MAI din Argeş: Vă cer să nu vă implicaţi politic în niciun fel0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei