Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 mar 2012 - Anul XVII, nr. 62 (4967)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cu capul plecat

Arestat pentru contrabandă, şoferul unui Audi A8 plin cu ţigări vrea în libertate, pentru a-şi cauta un loc de muncă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tânărul în vârstă de 22 de ani arestat preventiv săptămâna trecută, după ce a fost prins la volanul unui Audi A8 burduşit cu ţigări de contrabandă, a cerut clemenţă ieri în faţa magistraţilor Tribunalului Suceava, recunoscându-şi fapta şi solicitând să fie cercetat în stare de libertate.

Petru Polenciuc, din comuna Brodina, i-a rugat pe judecători să-i dea drumul din arest, susţinând că vrea să îşi termine şcoala de şoferi pentru o nouă categorie de permis şi să îşi găsească un loc de muncă.

Cu capul plecat, tânărul a încercat să înduplece completul de judecată, precizându-le şi că tatăl lui a murit în urmă cu un an şi a trebuit să-şi găsească o modalitate de a câştiga bani.

Judecătorii au respins recursul tânărului împotriva măsurii de arestare preventivă şi au decis ca acesta să rămână în arest.

 

Prins după o urmărire de aproape doi kilometri

Joi, 8 martie, o patrulă de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Brodina a efectuat semnalul regulamentar pentru a opri la control un autoturism marca Audi A8, care circula pe drumul judeţean 209 G, autoturism suspectat că ar fi transportat ţigări de contrabandă.

Tânărul de la volan, identificat ulterior în persoana lui Polenciuc, a ignorat semnalele oamenilor legii, călcând acceleraţia şi încercând să fugă cu maşina spre localitatea Vicovu de Sus. Poliţiştii de frontieră l-au prins după aproximativ doi kilometri, fiind nevoiţi să blocheze maşina.

La controlul efectuat asupra maşinii au fost descoperite nouă colete care conţineau 4.500 de pachete cu ţigări de provenienţă Republica Moldova.

Ţigările, în valoare de peste 40.000 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul Audi A8, evaluat la 12.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul SPF Brodina  în vederea continuării cercetărilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Arestat pentru contrabandă, şoferul unui Audi A8 plin cu ţigări vrea în libertate, pentru a-şi cauta un loc de muncă.
 Vizualizări articol: 899 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Arestat pentru contrabandă, şoferul unui Audi A8 plin cu ţigări vrea în libertate, pentru a-şi cauta un loc de muncă3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Alta categorie trimis de
(15 mar 2012, 11:21:06
da domnu infractor, asa zic si eu, ia si termina scoala de soferi pentru alta categorie, sa poti conduce camionul cu tigari!

in alta ordine de idei, domnilor ziaristi, ce-i cu formularea asta "burdusit cu tigari"?! nu v-ati plictisit de ea?
1.1  RE: Alta categorie trimis de
(15 mar 2012, 13:01:05
pe de alta parte ii inteleg pe acesti tineri ..la 22 de ani sa nu iti poti gasi un loc de munca ...si daca il gasesti.. f prost platit si patronii te mai trateaza ca pe un magar.. e normal sa fii tentat sa faci altceva.. ma gandesc la satele de pe frontiera unde chiar nu ai ce munci ..decat la scos cartofi..si nu iti ajung sa intretii o familie.. E drept ca nu trebe sa te apuci..dar ptr un tanar..fara familie tentatia e f mare.. a gresit odata..poate nu o sa mai faca.. Oricum nu a omorat si nu a violat pe nimeni.. atat tot a a pagubit statul, cel care ar trebui sa fie si responsabil ca tinerii nu au un loc de munca. Vad pe altii ca omoara si umbla beti cu masina.. taie si spanzura..si i.au cu suspendare ... Iar acest tanar ce a facut?? un mic prejudiciu ?? nu prea e corect.. ( nu.l cunosc pe acest tanar, si vorbesc la modul general ptr tot acest trafic)
1.2  RE: Alta categorie trimis de
(15 mar 2012, 13:32:14
probabil îi dădeau drumul, să fie judecat afară, dar băiatul are o problemă: nu a oprit la control, deci nu respectă însemnele statului! trebuie să mai aprofundeze în arest vreo câteva zile. dacă nu fugea poate o dădea la pace şi îşi termina la timp şcoala pentru cărat cu tir-ul!
1.3  RE: Alta categorie trimis de
(15 mar 2012, 16:17:14
@LUKANU:

Pai hai taticule atunci sa ne apucam toti de trafic de tigari. De ce sa ne mai batem capul cu interviuri, CV-uri, scoli, etc? Luam o conserva de masina, o incarcam de tigari si lasa ca nu moare tara daca facem cate "un mic prejudiciu".
Atata vreme cat nu omoram/violam putem face trafic/evaziune/orice fel de infractiune economica. Iar mai apoi o sa ne revoltam cand n-or sa mai fie bani nici pentru iluminatul stradal pe timp de noapte si nu vom putea intelege cum de s-a ajuns la asa ceva. Sau o sa realizam ca salvarile stau parasite prin parcurile auto pentru ca n-or sa mai fie bani de carburant sau de salarii pentru echipaje si o sa murim pe unde se nimereste.

Serios, ai gandit cand ai postat comentariul?
2.   Comentariu trimis de
(15 mar 2012, 13:45:59
au prins si ei un amarat, dar pe cei care transporta tirurile cu tigari prin vama Siret cand ii prind ? daca ar fi mai ieftine tigarile la noi in tara nu s-ar mai aduce nici un prejudiciu statului , dar asa ceva nu se vrea, sunt interese prea mari acolo la nivel inalt
2.1  RE: Comentariu trimis de
(15 mar 2012, 15:20:49
Păi nu v-ați prins de ce nu-l lasă liber? Să nu-și ia altă categorie și să le facă concurență celor mari!
2.2  RE: Comentariu trimis de
(15 mar 2012, 15:37:00
Pe acest individ il tine in arest, in schimb elibereaza maine-poimaine bestia aia care nu se satura de violat femei.
3.   Comentariu trimis de
(15 mar 2012, 23:51:28
in brazilia se cultiva canabis,k sa iasa tara din criza....in zona vicov se face trafic,ff bine,decat sa faci crima organizata mai bine faci cativa lei grei....eu locuiesc in bruxelles, si pe aeoport au prins un avion care aducea etnobotanice si tigari din olanda in valoare de 2 milionaneeee de euro...dc sa te plimbi cu loganu? mai bine dai o tura cu audianu,in plus au de castigat si service-urile k repara masinile,oricum statu furaa si isi fac vile,sa nu mai fie asa de inidiosi pe oamenii de rand...haai cu traficuuuu

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei