Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 mar 2012 - Anul XVII, nr. 62 (4967)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nemulţumire

Protest cu greşeli gramaticale pentru susţinerea studenţilor de la UMF Târgu-Mureş

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aproape 30 de studenţi membri ai Ligii Studenţilor Social Democraţi din Suceava au protestat în parcul Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava în semn de solidaritate cu studenţii de la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Târgu-Mureş. Protestul spontan de la Suceava a fost organizat după ce câteva sute de studenţi au protestat la Târgu-Mureş, solicitând liderilor politici ca UMF să nu fie folosită ca obiect de troc politic. La Suceava, studenţii social-democraţi au venit în parcul universităţii cu două pancarte, mesajul scris pe una dintre acestea având greşeli gramaticale. Astfel, dacă pe o pancartă se putea citi „PDL+UDM = trădători de ţară”, iar pe cealaltă, studenţii au scris „Solidari cu ai noştrii colegi de la UMF”.

Liderul Studenţilor Social Democraţi din Suceava, Lucian Acxanei, a declarat că membrii acestei organizaţii sunt solidari cu studenţii de la UMF Târgu-Mureş, precizând că aceştia nu trebuie să fie folosiţi pentru un troc politic.

„De asemenea, susţinem că în primul rând, studenţii de etnie maghiară chiar dacă aparţin unei etnii, sunt cetăţeni români, beneficiază de ajutor din partea statului şi învaţă pe banii publici ai statului român. Dacă avem grijă de minorităţile noastre, atunci ce facem cu majorităţile?”, a spus Lucian Acxanei. Acesta a adăugat că lui personal nu i-ar conveni dacă va ajunge în România la un doctor care nu înţelege şi nu poate vorbi limba română.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Protest cu greşeli gramaticale pentru susţinerea studenţilor de la UMF Târgu-Mureş.
 Vizualizări articol: 3621 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Protest cu greşeli gramaticale pentru susţinerea studenţilor de la UMF Târgu-Mureş4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   LOL trimis de
(15 mar 2012, 11:42:21
Pesedisti, ce sa facem. Asa se intampla cand sunt "intelepti" la tineretul din PSD. Acsanei e un betiv din burdujeni, zice lumea ca se imbata la petrecerile tsd-istilor. Acsanei e baiatul care nu stie ce inseamna SMURD. Sunt jalnici tinerii astia. Si cand te gandesti ca tineri ca el vor iesi sa vorbeasca cu electoratul pe strada, sa ii convinga sa voteze usl. Comic.
1.1  RE: LOL trimis de
(15 mar 2012, 12:05:36
Poti demonstra lucrurile pe care le spui ANIMALX? Inafara faptului ca au un i in plus pe un benner, trebuie apreciati pentru gest!
1.2  RE: LOL trimis de
(15 mar 2012, 12:42:52
Presupun ca voiai sa spui "banner", nu "benner".
Iar "inafara" se scrie in 2 cuvinte.

Succes la alegeri.
1.3  RE: LOL trimis de
(15 mar 2012, 13:13:52
Povestea cu invatamantul superior in limba maghiara e o falsa problema creeata de PSD ca sa mai bage niste zazanie in tzara. Sa invete in ce limba vor, nu ma deranjeaza
Toata lumea stie cum se intra la USV, cat se invata acolo si cum se promoveaza examenele. Si cum se ajunge profesor.
Pacat de unii studenti, cam cinci la suta care chiar sunt valorosi dar din motive financiare nu-si pot permite decat studii la USV.
USV NU E UNIVERSITATE, iar STUDENTII DE LA USV NU SUNT STUDENTI ADEVARATI. USV e singura universitate unde se dau doctorate in stare de arest si deasemenea
USV e singura universitate pe plan mondial care canta la nunti...
Cat despre psd-isti ce sa zic? PSD-ul a distrus invatamantul in Romania. Si Romania in general....

1.4  RE: LOL trimis de
(15 mar 2012, 13:36:51
@Lucicica cauta pe youtube filmuletul cu protestul facut de tsd in fata prefecturii, cuvintele cheie fiind "tinerii, viitorul tarii, protest smurd" si o sa vezi acolo rezultatul.

Si se pare ca au iesit postacii tsd-isti pentru comentarii. A punctat foarte bine Lucca: "USV e singura universitate unde se dau doctorate in stare de arest si deasemenea USV e singura universitate pe plan mondial care canta la nunti"
1.5  RE: LOL trimis de
(15 mar 2012, 13:53:25
Da, nu a stiut omul:). Dar betiv mie nu imi pare...
1.6  RE: LOL trimis de
(15 mar 2012, 18:09:08
Bre lucic@c@ , bre !!! Daca tot te-a apucat "simtul dreptatii" astept sa recunosti si faptul ca patlagelele stricate au distrus sistemul educatiei din Romania . "Victor Socaciu sustine ca, prin dublare, mesajul filmului este mai usor receptat de catre public: "Daca un film este dublat, telespectatorul poate urmari mai atent scenele filmului si jocului actoricesc. Acestea contin adesea mesaje subtile, astfel ca procedeul dublarii poate ajuta la o mai buna receptare a mesajului filmului. De asemenea, mesajul este mai usor de receptat de toate categoriile de persoane, inclusiv copii sau batrani care nu pot citi sau oameni cu dificultati de vedere. Astfel, se extinde aria de accesibilitate in ceea ce priveste publicul filmului"."
Daca voi psd-istii ati ales un asemenea specimen sa va reprezinte in Parlamentul Romaniei si va mandriti cu partidul vostru de c@c@t , nu pot spune decat ca mi-e mila de voi . Studentasul asta de 2 de bani s-a prezentat la protestul SMURD fara sa stie unde s-a prezentat .=))=))=))=)) E ca si cum s-ar prezenta la un examen , invatand pentru alt obiect . Oare cum a trecut (daca a trecut) asta prin facultate ? Ma gandesc cu groaza la faptul ca un agramat ca acxsanei va pupa multe cwruri si va deveni si el un deputat ratat ... "Viitor de aur tara noastra are..."
1.7  RE: LOL trimis de
(15 mar 2012, 22:55:56
@ ANIMALX... cum vrei, gaina, sa fie studentii, cand in P.E. ii reprezinta
ieba ☭ de fier?
e intr-adevar de neiertat pt niste studenti sa faca o asemenea greseala , dar..am vazut in ziarul asta greseli mai mari...
o chestie n-o sa faca niciodata tineretul kakaniu......n-o sa mearga niciodata, da NICIODATA la munca!
se prostitueaza pt 20 de lei /zi cat primeste fiecare lachios, care posteaza in gazetele locale... ce tembeli.......
aa si inca ceva.. ma doare la basca si de jigodiile usl-iste..asta asa... sa nu se interpreteze.. da parca nici unii nu-s asa paraziti ca kknii.
2.   Imbecili.. trimis de
(15 mar 2012, 12:30:44
Dincolo de gestul lor este penibil ca din toata gramada aia de ,,studenti" nu s-a gasit unul care sa stie ca nostri se scrie cu un singur i vesnic. Deh, gramatica e mai grea decat carnea de porc. Apropo de porc , orice porc cu bani e student si dupa absolvire are pretentii sa fie sef,ca are facultate ,dar el nu stie sa scrie. Cam are dreptate presedintele ca facultatile au devenit fabrici de diplome si atat.
2.1  RE: Imbecili.. trimis de
(15 mar 2012, 13:06:06
Ai dreptate! Doar EBA merita sa aiba o diploma!
2.2  RE: Imbecili.. trimis de
(15 mar 2012, 17:41:16
Si tot presedintele a aratat indiferenta cand i s-a atras atentia ca foarte multi romani pleaca in strainatate pentru a-si gasi un loc de munca.Ceva gen ca il doare exact in cot daca romanii au locuri de munca in Ro sau nu.
3.   ... trimis de
(15 mar 2012, 13:00:11
Viitor de aur tara nostra are...
4.   Dragi ziaristi voi radeti ???? trimis de
(15 mar 2012, 13:05:42
Cam rade ciob de oala sparta.. astia mi.s maghiara draga dar voi ??? cu o exprimare identica si tineti ca sunteti ziaristi ???? si sunteti romani ??? sunt maghiari si nu ai ce sa le ceri ...au tot dreptul sa greseasca.. mai bine va plangeti pe voi ..sunteti cu mult mai analfabeti decat ei ... dar ce sa faci ..trebuia inca un articol.. Tinand cont ca sunteti obligati sa faceti 1+2 articole zilnic sa faceti norma...scrieti orice..
5.   Fara trimis de
(15 mar 2012, 13:06:48
Toata lumea stie cum se intra la USV, cat se invata acolo si cum se promoveaza examenele. Si cum se ajunge profesor.
Pacat de unii studenti, cam cinci la suta care chiar sunt valorosi dar din motive financiare nu-si pot permite decat studii la USV.
USV NU E UNIVERSITATE, iar STUDENTII DE LA USV NU SUNT STUDENTI ADEVARATI. USV e singura universitate unde se dau doctorate in stare de arest si deasemenea USV e singura universitate pe plan mondial care canta la nunti...
Cat despre psd-isti ce sa zic? PSD-ul a distrus invatamantul in Romania. Si Romania in general....
5.1  RE: Fara trimis de
(15 mar 2012, 14:08:50
Pe ce te bazezi cand afirmi ce le spuse mai sus?
5.2  RE: Fara trimis de
(15 mar 2012, 17:37:40
Bai Locca,tu poate nu ai vazut studenti care au media 10 si care chiar invata.Eu zic sa te abtii de la comentarii.Ai fost student la USV si stii ?Si care e problema ca USV canta pe la nunti? Alta treaba n-ai decat sa tii evidenta cu ce face si ce nu face USV? Sa ziceti mersi si tu si restul studentilor care poate nu au posibilitati sa mearga in alt oras sa urmeze o facultate ca avem USV-ul.
Respect pentru profesorii care chiar se ocupa de studenti si respect studentilor care invata cu adevarat!
6.   Alma mater? trimis de
(15 mar 2012, 13:22:24
rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor
6.1  RE: Alma mater? trimis de
(16 mar 2012, 09:18:23
=))=))=))=))=))=))=))=))=))=)) etc
7.   CONFIRMARE? trimis de
(15 mar 2012, 13:44:23
BRAVI URMASI,AI LUI STEFAN-LAJOS SI IVAN???
8.   DOOM trimis de
(15 mar 2012, 14:32:54
Conform noului DOOM sunt acceptate ambele forme asa ca nu va mai  ☭ i pe voi! Rusine celui ce a scris articolul acesta pentru ca ar fi trebuit sa stie ce scrie in noul DOOM dar s-a grabit sa arunce cu  ☭ !
Va rog sa ma iertati ca am folosit cuvantul " ☭ " in repetate randuri dar in ultima vreme Monitorul se caca Portocaliu!
Daca aveti ceva de obiectat in privinta faptului ca nu am folosit cratime sau diacritice v-a trebui sa va trimit din nou sa cercetati Noul DOOM!
8.1  RE: DOOM trimis de
(15 mar 2012, 14:48:33
TITUSMAXIMUS BATE CAMPII.

Toata lumea stie ca el e psd-istul cu protestul. Dupa el era corect si daca scriau
invers....
RUSINE....
8.2  RE: DOOM trimis de
(15 mar 2012, 14:53:19
Daca eu sunt psd-istul cu protestul atunci spune-mi pe nume! Daca nu stii cine sunt atunci inseamna ca te bagi in seama ca o gaza beata in fundul calului.
8.3  RE: DOOM trimis de
(16 mar 2012, 09:21:08
Minti ca un birjar sau esti prost informat. Unde? In editia 2050? Eu zic sa pui matale gheara mai temeinic pe carte.
9.   Mai stim sa scriem si sa vorbim romaneste? trimis de
(15 mar 2012, 15:28:06
Precizez ca randurile urmatoare nu-mi apartin. De ce n-are “noştri” doi i
Gramatical vorbind, i-ul ăla al doilea ar fi articol hotărât (ca în oamenii, băieţii). Numa’ că noştri apare fie pe lângă un substantiv care are deja articol (băieţii noştri, oamenii noştri), fie are un articol posesiv-genitival (ai noştri), caz în care nu poa’ să mai aibă şi articol hotărât, că cine-a mai văzut două articole pe lângă acelaşi cuvânt?! (Eu parcă să zic că n-am văzut.)

Altminteri, noştri e echivalentul masculin al lui noastre. Iar i-ul articol hotărât e echivalentul masculin al lui -le (băieţii / fetele). Corect?
Prin urmare, dacă zic noştrii, cu doi i, ar trebui să pot zice şi noastrele. Numa’ că nu pot. (Ciudat, nimeni nu mă-ntreabă dacă se zice “noastre sau noastrele”.) De unde rezultă că nu pot să zic nici noştrii, că e la fel de absurd şi inutilizabil ca şi noastrele. (Ce, a scris careva vreodată fetele noastrele?! Atuncea de ce să scriem băieţii noştrii?!)

Car’ va să zică, scriem întotdeauna noştri şi voştri, cu un singur i, ca nişte români verzi ce suntem.
10.   In speranta ca limba maghiara o vom vorbi mai bine trimis de
(15 mar 2012, 15:37:10
Desigur, erau importante greselile de gramatica, nici nu mai stiu ale carei limbi, romana sau maghiara. Nu am primit ordin, in ceea ce priveste limba oficiala a Romaniei. Doar e deja campanie electorala. Combatem PSD, combatem opozitia, in acest fel. Dam tara ungurilor, important ca il Grande, amiralul fara flota, sa fie in frunte. Manifestatia, care era intentionata pentru noi toti, sa mai avem o tara... da-o naibii. Deja, dl Dan Coman, si-a gasit o tara alternativa, in contextul reformei economice de astazi, in asa fel incat sa se eficientizeze, sa se dreaga, sa se ia masuri, pana si pentru limba de lemn...
10.1  RE: In speranta ca limba maghiara o vom vorbi mai bine trimis de
(15 mar 2012, 23:38:00
daca se facem o facultate in engleza inseamna ca dam tara englezilor, daca facem o facultate in germana inseamna ca dam tara gemanilor? sunt grupe si de franceza la UMF Iasi si asta inseamna ca dam tara francezilor? puerila logica dupa cum este si presedintele usl Ponta

10.2  RE: In speranta ca limba maghiara o vom vorbi mai bine trimis de
(15 mar 2012, 23:38:59
erata: daca se face...
10.3  RE: In speranta ca limba maghiara o vom vorbi mai bine trimis de
(16 mar 2012, 10:18:53
Daca facem o facultate in limba engleza, nu inseamna ca dam tara englezilor. Dar, daca facem o facultate in limba maghiara, s-ar putea sa o dam, in contextul pretentiilor pe care le emit ungurii. Eu la acest context m-am referit, foarte pe scurt. Insa nu asta criticam in comentariu. Ma refeream doar la zicala : "Tara arde si baba se piaptana". Adica exista posibilitatea segregarii etnice, impotriva noastra, a romanilor. Si, da personal cred ca s-ar putea sa dam tara ungurilor, e doar parere personala. Niste romani fac o manifestatie de sustinere a romanilor din Targu Mures. Greselile de gramatica pot fi facute si din graba. Asta era primul lucru care trebuia remarcat la manifestanti?
PS. Ce legatura are o manifestatie cu caracter national, pentru a apara niste drepturi ale romanilor din Translivania cu "presedintele usl" Ponta? Adica, numai romanii pesedisti din Targu Mures au de pierdut? De ce atunci NEpesedistul Emil Boc ii critica pe maghiari, fiind sustinut si de unii dintre pedelistii din Targu Mures.
11.   DOOM trimis de
(15 mar 2012, 15:40:13
Eu am scris ce am gasit in DOOM, adica faptul ca sunt acceptate ambele forme dar ce ma deranjeaza este faptul ca intr-un protest solidar si pasnic dobitocii vad doar greselile gramaticale in loc sa sustina actiunea in sine!
11.1  RE: DOOM trimis de
(15 mar 2012, 15:53:25
Asta a si facut Coman,a aratat ca sustine actiunea.Ca a facut si o paranteza la greseala scrisa pe lozinca(am gasit un sinonim al lui banner,cer scuze de indrazneala) asta e altceva.Din 100 de persoane,99 ar fi evidentiat acest lucru.Clar ca lumina zilei!
11.2  RE: DOOM trimis de
(15 mar 2012, 16:11:15
OK, iti dau dreptate. Ideea e ca prin titlu vrea sa arate ca a vazut doar greseala si nu solidaritatea. Prima impresie ti-o faci din titlu! Daca titlul iti sugereaza un lucru negativ si daunator atunci subconstientul nu va mai recepta lucrurile pozitive din restul articolului, pot spune ca acest tip de articole au putina programare neuro-lingvistica.
11.3  RE: DOOM trimis de
(15 mar 2012, 17:00:59
Cu greseli sau fara greseli gramaticale eu sustin actiunea lor.Ca se afla cineva in spatele acestei actiuni avand si alte ganduri nu ma intereseaza,eu imi sustin ideile.Vreau sa fiu roman in Romania !
11.4  RE: DOOM trimis de
(15 mar 2012, 18:21:25
@Fantomas, nu ai nicio sansa sa fii roman in Romania. Poate doar un prost intr-o tara de rahat.
11.5  RE: DOOM trimis de
(15 mar 2012, 18:46:07
ANIMALX...vad ca te-a furat si pe tine peisajul si ai bagat si tu un "i" in plus (fii).
11.6  RE: DOOM trimis de
(15 mar 2012, 20:26:47
Sa FII roman in Romania e un act de curaj dar ia sa Fi fost american?Alta mancare de peste...Bun asa ANIMALX.
11.7  RE: DOOM trimis de
(15 mar 2012, 20:30:56
Am scris bine. Nu mancati ca.cat degeaba
11.8  RE: DOOM trimis de
(15 mar 2012, 20:39:24
Pai asta ziceam si eu.Am spus cumva altceva?Am scris destul de clar (Bun asa ANIMALIX)Altcineva trebuia sa se intepe.Citeste bine,datorezi o scuza.
11.9  RE: DOOM trimis de
(15 mar 2012, 20:58:07
GIGI_79 ai dat cu mucii in fasole. Iti recomand sa nu mai fii GIGI ( sau gigel) si sa pui mina pe carte. Bafta!
11.10  RE: DOOM trimis de
(15 mar 2012, 21:23:55
Mea culpa.
FANTOMAS....te regaseti in cantecul ala de betie:"noi suntem romanii...noi suntem romani..."?
Sa stii ca a FII roman...nu inseamna a sta in tara si a suferii....se poate manifesta patriotismul si in multe alte feluri.
Crezi ca o sa-ti faca statuie sau o sa-ti dea o zi in calendar....ca esti roman in Romania?
O data traiesti....patriotismul se poarta in suflet...si nu la vedere.
Inca o data...mea cupla.
11.11  RE: DOOM trimis de
(16 mar 2012, 07:22:24
Nu ma regasesc.Am o zi in calendar.Nu vreau o statuie sa faca pipi toti nenorocitii pe ea.Sunt patriot si abia astept sa pun mana pe par(figurat vorbind).Un pic de curatenie primavaratica nu strica.
11.12  RE: DOOM trimis de
(16 mar 2012, 09:29:20
" noi suntem romanii"...." a FII roman" .. ." a sta in tara si a suferii" ...las-o moarta GIGELE ca esti praf.
Te rog nu mai comenta in scris ca facem cataracta!
11.13  RE: DOOM trimis de
(16 mar 2012, 13:23:57
MCLEAN.....NU TI-AM CERUT PAREREA DESPRE CE COMENTEZ EU....CU GRESELI SAU FARA..FIECARE ISI SPUNE O OPINIE.
NU AI CE FACE SAU N-AI CE FACE?
CARE TE CARACTERIZEAZA PE TINE?
ESTI CUMVA MODERATORUL ACESTUI "FORUM"?
REALIZEZ CA DACA M-AS COBORI LA NIVELUL TAU..E CA SI CUM AS FACE O PLIMBARE LA ZOO.
11.14  RE: DOOM trimis de
(16 mar 2012, 18:35:18
=))=))=))=)) gigica conceput dintr-o l@b@ mica !!! Acu cateva luni am incercat sa-ti demonstrez cat de incult si ratat esti. Dar tu...batman, batman !!! Ascunde-te in cel mai ascuns si umil loc din Canada si lasa-neeeeeeeeeeeeeeee !!! Daca tu nu esti in stare sa scrii corect in limba romana , incerc sa-mi imaginez ce catastrofa esti in limba engleza . "Z"-ul la tine se pare ca e cat de clar , iar daca stai in "partea" franceza "r"-ul nu va fi graseiat nici peste cinci generatii . Poti sa faci copii si cu Celine Dion (nici macar in cele mai frumoase visuri/vise EA n-o sa se uite la un cretin agramat ca tine) ca progeniturile tale vor fi la fel de retardati ca taticutul lor !!!rolling on the floor=))=))=))
11.15  RE: DOOM trimis de
(16 mar 2012, 19:59:44
Violenta fizica si/sau verbala vine din impotenta fizica si/sau psihica.
Tu in care te incadrezi...YOYO1?
De unde si pana unde tragi tu concluzii le astea.Scrie ceva de care esti sigur....ca asa se spune: oameni mari vorbesc despre idei, oameni mici vorbesc depsre alti oameni.
YOYO1....doar nick-ul asta e mare la tine.
12.   Dedicatie speciala pentru luk@k@Tanu !!! trimis de
(15 mar 2012, 18:59:58
"ANALFABÉT, -Ă, analfabeți, -te, s. m. și f., adj. (Persoană) care nu știe să scrie și să citească; neștiutor de carte." "AGRAMÁT, -Ă, agramați, -te, adj., s. m. și f. 1. Adj., s. m. și f. (Persoană) care face greșeli elementare de limbă; p. ext. ignorant, incult. 2. Adj. Care conține greșeli elementare de gramatică și de ortografie." Daca te-as face analfabet, ar insemna ca eu sunt agramat . Daca te-as face agramat, ar insemna ca as face pleonasm . " astia mi.s maghiara draga dar voi ???" si ".sunteti cu mult mai analfabeti decat ei..." Sper ca macar de data asta sa realizezi adevarata ta valoare ! Acum iti dau voie sa dai drumul la "canalul cu injuraturi" la adresa mea . De ceva vreme nu m-am mai distrat cu cativa dintre fraierii de aici . Pana ce si "poetul" neinteles a disparut . Oare a murit ? Oare m-a ascultat si acum este foarte ocupat scriind epitafe pentru "Donald Trump" din domeniul popilor afaceristi - popa gliga ? Meningita n-are cum sa faca intrucat ii lipseste creierul .
Make my day luk@k@tane !!!
13.   Caraghios trimis de
(16 mar 2012, 09:09:55
Fratilor, haideti sa fim seriosi. NU AI VOIE sa comiti asa ceva cand iesi in drum pretinzand ca faci parte dintr-o institutie de invatamant superior. SI e jenant sa le cautam vreo scuza. Fiindca nu au. Pe bune, e mult prea jenant.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei