Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 mar 2012 - Anul XVII, nr. 62 (4967)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Verdict instanţă

Au bătut doi poliţişti în plină stradă şi au primit câte şase luni de puşcărie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi tineri din municipiul Rădăuţi au fost încarceraţi în urmă cu două zile în arestul poliţiei şi trimişi la Penitenciarul Botoşani, fiind condamnaţi la câte şase luni de închisoare, după ce, în vara lui 2010, au bătut doi poliţişti pe stradă.

Dumitru Rafael Roman şi Florin Basarab Udilă, ambii de 31 de ani, au fost găsiţi vinovaţi pentru ultraj şi trimişi după gratii, pentru jumătate de an.

Cei doi tineri au fost acuzaţi că i-au luat la bătaie pe poliţiştii chemaţi să aplaneze scandalul pe care inculpaţii l-au provocat.

În seara zilei de 26 iunie 2010, în jurul orei 18:30, la numărul unic de urgenţe 112 Poliţia municipiului Rădăuţi a fost sesizată că două persoane aflate în stare de ebrietate au blocat cu o autoutilitară pe strada Alexandru cel Bun, în zona magazinului Genesis, şi provoacă scandal, ţinându-i pe loc pe ceilalţi şoferi.

La faţa locului, poliţiştii au găsit o autoutilitară marca Volkswagen, cu muzica pornită, lângă ea aflându-se doi tineri băuţi.

Imediat ce oamenii legii au solicitat documentele de identitate, unul dintre tineri a devenit recalcitrant.

După câteva injurii şi ameninţări, Florin Basarab Udilă a sărit la bătaie, condiţii în care agentul-şef adjunct Cristian Pomparău (poliţist ajuns ulterior la faţa locului, în sprijinul colegilor) a folosit spray-ul iritant lacrimogen. Nu a reuşit însă să-l liniştească pe individ, care l-a lovit cu cotul în piept şi i-a rupt cămaşa unui alt poliţist, agentul Ioan Popescu. Între timp, celălalt scandalagiu, Dumitru Rafael Roman, atunci în vârstă de 29 de ani, l-a lovit şi el cu pumnul în mandibulă pe agentul-şef Ioan Casandra.

Ajutaţi şi de jandarmul care îi însoţea, poliţişti au reuşit în cele din urmă să-i încătuşeze pe cei doi scandalagii, ducându-i la sediul poliţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Au bătut doi poliţişti în plină stradă şi au primit câte şase luni de puşcărie.
 Vizualizări articol: 2952 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Au bătut doi poliţişti în plină stradă şi au primit câte şase luni de puşcărie3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Deodorant trimis de
(15 mar 2012, 11:18:05
"condiţii în care agentul-şef adjunct Cristian Pomparău (poliţist ajuns ulterior la faţa locului, în sprijinul colegilor) a folosit spray-ul iritant lacrimogen"

domnu politist, data viitoare foloseste armamentul, si o sa fii mai convingator!

2.   Incredibil trimis de
(15 mar 2012, 11:20:46
Astept, dupa ce vor iesi,sa le dea si catorva judecatori cate o scarmaneala zdravana sa vedem atunci daca tot 6 luni vor primi.Sa nu ne miram daca maine sau poimaine nu vom vedea politisti loviti cu pari ,sabi etc.
Daca pentru ultragierea unui politist primesc pedeapsa asta atat de ridicola atunci pentru atacul unei persoane oarecare probabil vor primi o amenda contraventional...
HALAL JUSTITIE..
2.1  RE: Incredibil trimis de
(15 mar 2012, 11:59:45
"o persoana oarecare" este la fel de importanta ca si un politist deci pedeapsa ar trebui sa fie cel putin la fel. un politist este platit de statul roman sa se bata cu infractorii daca este nevoie, pe cand o "persoana oarecare" nu. Daca vor fi maine-poimaine politisti loviti cu pari,sabii etc, asta e situatia; au si ei baston,spray lacrimogen,arma,pot sa se apere si sa imobilizeze asa cum au fost instruiti.A fi politist implica si riscuri, nu numai beneficii, pe care ti le asumi cand alegi meseria asta.
3.   Fara a fi nostalgic. trimis de
(15 mar 2012, 11:29:17
comparati ce se putea intampla inainte de 1989 si ce se intampla acum.
4.   Details details trimis de
(15 mar 2012, 11:43:23
Cat de colorati sunt acesti tineri? Pentru ca numele indica macar 2-3 unitati de pigment melanina in materialul genetic.
5.   Hmmmm.... trimis de
(15 mar 2012, 15:39:59
Pentru 6 luni... m-as risca si eu sa bat vre-o doi in uniforma!
6.   Comentariu trimis de
(16 mar 2012, 00:00:06
ramai fara cuvinte cand auzi asa ceva,tara lu peste.....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei