Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 mar 2012 - Anul XVII, nr. 55 (4960)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Acţiune de control

Poliţiştii rutieri au aplicat peste 700 de amenzi, în trei zile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O acţiune de control în trafic a poliţiştilor rutieri, desfăşurată la finele săptămânii trecute, pe parcursul a trei zile, s-a soldat cu aplicarea a peste şapte sute de amenzi. Controlul în trafic s-a desfăşurat vineri, sâmbătă şi duminică, la nivelul întregului judeţ, prin implicarea a numeroase forţe de poliţie, de la structurile municipale şi orăşeneşti. Scopul principal al acţiunii a fost depistarea şoferilor băuţi, de asemenea acţionându-se intens şi cu radarele.

În cele trei zile au fost constatate nu mai puţin de 15 infracţiuni, din care nouă au vizat şoferi depistaţi băuţi la volan, cu concentraţii de peste 0,40 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, 28 de şoferi au fost lăsaţi fără permise de conducere, iar altor 13 li s-au ridicat certificatele de înmatriculare.

Cele 708 amenzi date de poliţişti pe parcursul a trei zile însumează o valoare totală de peste 136.000 de lei.

Mulţi dintre şoferii depistaţi băuţi sunt tineri şi foarte tineri. Poliţia a dat ca exemplu cazul lui Andrei R., în vârstă de 20 de ani, din comuna Volovăţ, tras pe dreapta pe DJ 178, pe raza localităţii de domiciliu. În urma verificării cu etilotestul a rezultat că tânărul de 20 de ani avea o concentraţie de 0,61 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Un alt exemplu este conducătorul auto Dorin B., de 23 de ani, din municipiul Rădăuţi, prins pe strada Libertăţii din localitate cu o concentraţie de 0,63 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

În ultima lună, acţiunile de control organizate de Poliţia Rutieră la fiecare final de săptămână au adus record după record în ceea ce priveşte abaterile constatate.

Exceptând controlul de acum câteva zile, în cadrul altor trei acţiuni de la final de săptămână, desfăşurate în februarie, poliţiştii au aplicat aproape 2.000 de amenzi, au întocmit 40 de dosare penale şi au reţinut 79 de permise de conducere.

Conducerea Serviciului Rutier a explicat numărul mare de sancţiuni prin sporirea efectivelor cu care s-a acţionat, de unde se poate concluziona că nu există suficienţi poliţişti pentru a-i depista pe toţi şoferii care, urcându-se la volan băuţi, fără permise de conducere sau circulând cu viteză excesivă, pot curma oricând vieţi nevinovate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţiştii rutieri au aplicat peste 700 de amenzi, în trei zile.
 Vizualizări articol: 815 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Poliţiştii rutieri au aplicat peste 700 de amenzi, în trei zile1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   .... trimis de
( 7 mar 2012, 12:40:59
700 amenzi si de restu spaga,nu?
2.   Re trimis de
( 7 mar 2012, 13:27:45
nu aud nimic de aia care au fost depistati in trafic si care nu stiu sa-si scrie sau sa-si citeasca numele , ca e plin de astia colorati care au luat permisul pe spaga . de ce nu le dati ceva de citit ? sau va e jena de astia
3.   INTREBARE trimis de
( 7 mar 2012, 14:23:36
STIMATE MONITOR-NU REPUBLICATI ARTICOLUL,,POLITISTI MUZICANTI'' DEOARECE AVEM UNELE COMPLETARI DE FACUT SI UNELE CORECTII,IN SPECIAL LA ,,TIMPII DE REACTIE'' AI UNOR POLITISTI?V-AM FI F.RECUNOSCATORI.
DIN MOTIVE LESNE DE INTELES,NU PUTEM SA APELAM ,LA PUBLICISTII,ROMANCIERII SI DRAMATURGII CAMPULUNGENI,DRAMA E CA S-AU APUCAT DE SCRIS,DAR OMIT CEEA CE TREBUIE FACUT PUBLIC.
4.   Garcea trimis de
( 7 mar 2012, 15:24:51
Ar trebui sa se amendeze militenii si intre ei la cit de penali sunt!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei