Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 mar 2012 - Anul XVII, nr. 55 (4960)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nici o schimbare

Condamnarea criminalului violator Dunga a fost menţinută

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Curtea de Apel Suceava a menţinut condamnarea de 18 ani şi 8 luni de închisoare dictată împotriva lui Daniel Ionel Dunga, individul care a omorât şi apoi a violat o fetiţă de numai 9 ani. Tânărul în vârstă de 21 de ani fusese condamnat la 16 ani şi opt luni pentru omor, respectiv doi ani pentru profanare de cadavre. Pedeapsa finală a fost de 16 ani şi 8 luni, la care judecătorul a decis să adauge un spor de pedeapsă de doi ani, astfel încât Dunga va sta la puşcărie aproape 18 ani şi 8 luni. Criminalul şi violatorul de la Volovăţ a mai fost obligat la plata sumei de 12.665 de lei reprezentând despăgubiri materiale, 120.000 de lei daune morale şi 11.000 de lei cheltuieli judiciare.

Soluţia mai poate fi atacată cu recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

În ziua de 30 septembrie 2011, Daniel Ionel Dunga muncea ca argat la familia Bîzgan, din Volovăţ. În jurul orelor 14:30-15:00, a observat în faţa porţii o fetiţă care şi-a sprijinit bicicleta de poartă şi a început să culeagă nuci de pe jos. Dunga a ademenit-o pe minoră în curte, pretinzând că îi va da el mai multe nuci.

A încuiat apoi poarta şi i-a cerut să se dezbrace, refuzul minorei fiind urmat de lovituri puternice cu pumnii şi palmele peste faţă. Inculpatul a luat apoi un topor şi a lovit-o pe fetiţă în cap de mai multe ori. Legiştii au stabilit că loviturile cu toporul au fost deosebit de violente.

Deşi şi-a dat seama că victima sa a decedat, Dunga a dezbrăcat-o pe fetiţă şi a întreţinut un raport sexual anal cu ea. Apoi, în încercarea de a-şi ascunde terifianta faptă, a legat picioarele victimei cu o sârmă şi a băgat-o într-un sac de rafie, pe care l-a lăsat într-o magazie din curtea gospodăriei.

Alertaţi de dispariţia fetiţei, părinţii acesteia au plecat să o caute prin sat şi i-au găsit bicicleta tocmai la poarta familiei Bîzgan.

Comportamentul suspect al lui Daniel Ionel Dunga l-a dat de gol, iar spre seară, după ce poliţiştii au scotocit toată curtea, avea să fie găsit sacul în care se afla trupul neînsufleţit al micuţei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Condamnarea criminalului violator Dunga a fost menţinută.
 Vizualizări articol: 1250 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Condamnarea criminalului violator Dunga a fost menţinută0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Deosebit de putin trimis de
( 7 mar 2012, 18:27:15
Parerea mea este ca legea este stramba lan noi, cum sa dai unui criminal,pedofil si necrofag sau cum s -o mai num ai 18 ani? Procurorul ori e tampit ori a luat spaga,toate 3 pedepsele,trebuiau sa- l duca macar la inchisoare pe viata(eu personal l-as fi trimis direct pe scaunul electric),asa animalul ,peste 10 ani primeste gratiere si mai face mai stiu ce minune.
Trebuie reintrodusa pedeapsa cu moartea, ca suntem un popor care nu mai avem pic de demnitate si respect fata de semeni, ne omoram copii cu satarul,ii inecam, ne impuscam sotiile etc-am luat-o razna de tot!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei