Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 mar 2012 - Anul XVII, nr. 55 (4960)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Chestorul Vasile a refuzat să comenteze decizia lui Berca, spunând că de joi revine la Judiciar

Miercuri, 7 Martie 2012 (18:20:16)

Chestorul Viorel Vasile, căruia ministrul de Interne Gabriel Berca i-a încetat miercuri împuternicirea la comanda Poliţiei Capitalei, a refuzat să comenteze decizia ministerială, spunând că de joi revine la activitatea sa de poliţist judiciarist.

"Am avut o relaţie foarte bună şi cu domnul ministru Igaş, şi cu domnul chestor Dascălu, şi au fost informaţi despre toate problemele deosebite existente la nivelul Poliţiei Capitalei - care aş vrea să ştiţi că este cea mai mare organizaţie din MAI, ca număr de oameni şi competenţe şi atribuţii pe care le are. Am încercat să fac lucruri cât mai bune, aşa cum m-am priceput, şi mi-am oferit experienţa celor 26 de ani. Iar dacă am făcut lucruri bune sau rele urmează să se vadă în timp", a declarat joi după-amiază chestorul Viorel Vasile, la ieşirea din sediul Poliţiei Capitalei.

Întrebat cum comentează decizia de miercuri a ministrului Gabriel Berca, chestorul Viorel Vasile a refuzat să comenteze. "Domnul ministru Igaş m-a împuternicit în martie 2011 să preiau comanda Poliţiei Capitalei, am preluat-o. Domnul ministru Berca m-a informat azi (miercuri-n.r.) că a încetat împuternicirea, ca urmare de mâine mă prezint la Direcţia de Investigaţii Criminale unde îmi continui activitatea de poliţist judicarist ", a precizat chestorul Vasile.

Viorel Vasile a spus că nu comentează niciun detaliu al cazului privind atacul armat de la complexul Perla din Capitală, al cărui autor este Gheorghe Vlădan, arestat preventiv.

La întrebările jurnaliştilor, Vasile a precizat că, până la acest moment, nu a fost informat cu privire la vreo acuzaţie adusă lui sau altor persoane din Poliţia Capitalei.

"Am văzut că s-a creat destulă confuzie cu privire la controlul efectuat şi la rezultatele din cursul anului 2011, control finalizat în decembrie, iar în cursul lunii ianuarie l-am prezentat pentru aprobare ministrului în funcţie de atunci (Traian Igaş-n.r. şi secretarului de stat, şef Ordine şi Linişte Publică (chestorul Ioan Dascălu-n.r.). Am făcut acest lucru, iar Dascălu alături de mine ni le-am însuşit. Cunoaştea situaţia din nota-raport prezentată şi ministrului. Acest raport a fost aprobat azi dimineaţa (joi-n,.r.) de ministrul Berca şi am dipus cercetarea prealabilă faţă de şapte ofiţeri din cadrul Direcţiei generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti", a declarat joi chestorul Liviu Popa, şeful Poliţiei Române.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Chestorul Vasile a refuzat să comenteze decizia lui Berca, spunând că de joi revine la Judiciar.
 Vizualizări articol: 653 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chestorul Vasile a refuzat să comenteze decizia lui Berca, spunând că de joi revine la Judiciar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei