Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 mar 2012 - Anul XVII, nr. 55 (4960)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

17 medici suceveni, verificaţi de CAS, în ianuarie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Inspectorii Biroului Control din cadrul Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Suceava au efectuat în luna ianuarie 17 acţiuni de control tematic, dintre care şapte la medici de familie şi zece la medici specialişti.

În urma verificărilor, în cazul unui medic specialist s-a dispus diminuarea cu 10% a valorii minim garantate a punctului pentru luna ianuarie, măsura fiind luată pentru nerespectarea obligaţiei contractuale de a afişa la loc vizibil programul de lucru, numele casei de asigurări de sănătate cu care acesta se află în relaţie contractuală, precum şi datele de contact ale acesteia.

Un alt medic specialist a fost sancţionat cu avertisment pentru eliberarea de certificat de concediu medical cu nerespectarea prevederilor legale.

Un al treilea medic specialist a fost sancţionat cu diminuarea cu 10% a valorii minim garantate a punctului pentru luna ianuarie, din cauza nerespectării programului de lucru, şi cu diminuarea cu 10% a valorii minim garantate a punctului pentru lunile pentru care s-au constatat prescrieri de reţete cu şi fără contribuţie personală pentru pacienţi internaţi în spital la data emiterii acestora.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 17 medici suceveni, verificaţi de CAS, în ianuarie.
 Vizualizări articol: 766 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.8 din 4 voturi
17 medici suceveni, verificaţi de CAS, în ianuarie2.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Marea Verificare trimis de
( 7 mar 2012, 11:28:10
Cristina Iordachel şefa CAS Suceava avea in 2010 la parchet un dosar privind eliberarea unor reţete medicale false şi în care prejudiciul era estimat la 6 miliarde de lei vechi, Ce se mai aude cu acest dosar ? Credeti ca se misca ceva cat sunt Flutur si Lungu la putere ?
2.   RECOMANDARE trimis de
( 7 mar 2012, 14:13:40
PTR VOINEA--NU AI VOIE SA PUI ASTFEL DE INTREBARI,DERANJEZI SI SE SUPARA ,,SUPERIORII'' DE LA ,,GIUDET'' SAU DE LA REGIUNE-SA LE FAC PE PLAC!
3.   Eu zic sa-i amendati pe toti .... trimis de
(29 mar 2012, 20:13:03
Eu zic sa-i amendati pe toti , fara sa le spuneti pentru ce , deoarece stiu ei pentru ce , apoi sa le cereti acte doveditoare ca nu e asa si sa le dati banii inapoi. In acest fel ar face si Casa ceva ca traieste din banii pentru sanatate.
Pai auzi :" control tematic" , probabil niste indivizi care au citit in viata lor numai chitantierul , vin si pentru un amarat petec de hartie ce trebuia lipit de usa ,ca fortosi inspectori dau amenzi unor oameni ce se chinuie sa tina in picioare un sistem de sanatate damblagit, inseamna ca nici acolo la nivelul de decizie nu sunteti mai breji decat iapa morarului.
Auzi nenea baci de stana de la CAS Suceava , decat sa faci prafaraia si umilirea unor oameni care incearca sa munceasca cat de cat in conditiile ce le creati voi , spun mai bine incercati voi acolo in birourile alea ale voastre cu inoxuri si aer conditionat , sa scoateti niste pliante , in care sa informati cetateanul cu toate cele legate de drepturile sale la serviciile de sanatate,adresele unitatilor medicale necesare servicii publice alternative , moduri de compensare , etc , care sa le fi distribuit gratuit public la ghiseele policlinicilor sau la cabinete. Era mai civilizat si nu v-ar fi costat mult . Nu asa ca pompierii veniti cu tulumba si trantiti in oameni de parca sunteti o rasa superioara umflati politici ordinari !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei