Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 mar 2012 - Anul XVII, nr. 55 (4960)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Lucrări în garanţie

Lungu le-a cerut constructorilor să refacă pe banii lor asfaltul de pe strada Mitropoliei şi din intersecţia cu Ana Ipătescu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primele lucrări de asfaltare de anul acesta vor fi făcute pe strada Mitropoliei şi la intersecţia acesteia cu bulevardul principal, Ana Ipătescu, adică acolo unde anul trecut s-au făcut ultimele lucrări din programul de modernizare a 14 străzi din Suceava.

Primarul Ion Lungu le-a cerut ieri constructorilor să se pregătească pentru a începe în forţă programul de asfaltare, tocmai cu zona în care au început să apară gropi, pentru că au turnat asfalt după venirea îngheţului:

“Prima operaţiune pe care trebuie să o facă titularii contractelor de asfaltări este cea de refacere a străzii Mitropoliei, acolo unde s-a lărgit şoseaua de la două la trei benzi de circulaţie, precum şi la banda de stocaj de pe bulevardul Ana Ipătescu. Acolo s-au forţat lucrurile anul trecut, era venit deja îngheţul când s-a turnat asfaltul. S-a făcut totuşi un lucru bun, pentru că s-a conturat strada, iar constructorul va reface pe cheltuială proprie lucrarea, care este în garanţie”.

Şeful municipalităţii sucevene a explicat că oricum, lucrările de asfaltare de anul trecut nu sunt decât parţiale, pentru că peste stratul de asfalt turnat anul trecut, anul acesta vor mai fi turnate încă două straturi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu le-a cerut constructorilor să refacă pe banii lor asfaltul de pe strada Mitropoliei şi din intersecţia cu Ana Ipătescu.
 Vizualizări articol: 2065 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.38/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 8 voturi
Lungu le-a cerut constructorilor să refacă pe banii lor asfaltul de pe strada Mitropoliei şi din intersecţia cu Ana Ipătescu3.458

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   4*4 TAGAOM trimis de
( 7 mar 2012, 11:21:34
sa traim si o sa vedem cit vor tine lucrarile din toamna anului trecut cu inca ,,duoa straturi ,, ca daca baza(temelia )e vraiste ....... asta o stie si un nepriceput mai cu materie cenusie , dar la tara mere si asa.
2.   Grohalau trimis de
( 7 mar 2012, 15:29:29
Nu iti e rusine grohalaule de Prelipca sa mai deschizi gura? Toata suceava e ciuruita ca dupa razboi.
Tu si cei care au incheiat contracte cu firmele de asfalt sunteti pricipalii vinovati si ar trebui sa raspundeti penal pentru cheltuirea deficitara a banilor publici.
2.1  RE: Grohalau trimis de
( 7 mar 2012, 21:12:53
domnule mclean da-mi voi sa iti spun ceva....esti un labar coclit fara nici 3 clase!
2.2  RE: Grohalau trimis de
( 8 mar 2012, 09:10:23
Sa moara m.a.t.a ca asa sunt..
2.3  RE: Grohalau trimis de
( 8 mar 2012, 09:36:43
mclean prin raspunsul tau ti-ai dat singur arama pe fata, esti praf.
3.   Traiasca PAVEAUA! trimis de
( 7 mar 2012, 16:10:45
si atat.
4.   Smenari trimis de
( 7 mar 2012, 18:14:56
Sunt toti niste smenari ai banului public, au incheiat contract cu firma lui Vasile Puscasu, asta e arestat si trimis in Austria, prinde orbul ,scoate-i ochii, pe cine sa mai tragi la raspundere? Toti vor ridica din umeri,iar noi ramanem cu un oras ca dupa bombardament si cu masinile distruse.
Traiasca alianta Lungu&Puscasu!
5.   Contracte trimis de
( 8 mar 2012, 09:22:06
De ce nu spune public grohacul portocaliu ce firme sunt implicate si cum se scurge banul public?
5.1  RE: Contracte trimis de
( 8 mar 2012, 09:57:21
stii cum vorbesti tu mclean, ca si un mare om in viata lider pe la partidu rosh cu lozinci de nu a castigat in viata lui nici o competitie.
mesajele tale sunt goale de continut. efectiv te bagi in seama ca si proasta in targ. probabil te plictisesti grozav, neavand nici un servici si stand pe spatele parintilor tai care sunt bugetari. esti jenant de prost.
5.2  RE: Contracte trimis de
( 8 mar 2012, 10:59:55
Intr-adevar mesajele tale sunt pline de continut mai Karateca.
Esti cumva unul dintre asfaltangii? Unul cica va fi extradat...
Bafta jegule.
6.   Domn primar pune bre lumanari colea la manastire trimis de
(29 mar 2012, 19:31:35
Nu mai ameti neuronii cetatenilor facandu-i sa creada ca te ai la cutite cu firmele asfaltiste. Ne dai matale asa niste damfuri de duritate ca o sa le faci si o sa le dregi , ca lucrarile "e in garantie" si toate alea ... las-o bre jos ca se zburataceste si nu vezi ca vine campania ??? Pai gurile de canal care clampane ca pasarica unei babe octogenare urcata in tractor ,nu trebuiau si ele sa fie rezolvate prin targ sau restul de camine ce trebuiau ridicate "la nivel" nu tot de garantie tineau ??? Ce mai conteaza cateva coji de asfalt care se pot carpi cu cateva roabe de asfalt ??? ce-ti racesti gura de pomana ca oricum nu te crede nimeni nici noi, nici dusmanii matale de moarte care te pupa la fiecare aniversare sau realegere. Mergi mai bine mataluta si mai pune asa cateva lumanari de iertare de pacate si minciuni , la manastire ca e aproape , mergi acum , sa nu te vad in saptamana mare ca te foiesti pe acolo electoral ca te fluier.
Si daca nu vrei sa ramai fara bani in campanie ... fa-te si mata mai bun cu cei de castiga intamplator licitatiile si vezi poate nu mai umbli pe la reglaje ca uite unul deja pleaca in Austria dar el se presupune ca are o problema cu bancile-banci nu cu d-astea din parc ma intelegi ???

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei