Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 mar 2012 - Anul XVII, nr. 55 (4960)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Tot un fel de audienţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Hai că e haioasă concurenţa asta dintre Prosport şi Gazetă! Dacă le vine unora o idee, hop şi ceilalţi, că doar n-o să-i lase să se umple singuri de glorie în sfânta lor bătălie. A nu se înţelege cumva că le-aş ţine partea dinozaurilor Dragomir şi Sandu, doar mi se pare că se păstrează suficiente luntre de rezervă pentru funduri. Păi dacă sunteţi aşa chitiţi pe treabă, boicotaţi-i total! Fiecare publicaţie are reporteri speciali “de-ai casei”, adică de-ăia care îi sună pe dinozauri pentru declaraţii, pentru “reacţii”, pentru întâlniri. Mai mult pe Corleone, că Naşu dacă se supără nu mai discută decât cu Ioaniţoaia. Băieţii de treabă îi spun ce vrea să audă, îl gâdilă un pic, îl perie, ba chiar îl încredinţează că ăştia mari, şefii, chiar îl simpatizează, dar trebuie să mai facă şi ei vânzare, că purceaua e moartă-n coteţ.

Aşadar, Prosport şi-a făcut bannere din copertă, Jos Mitică şi Jos Naşu, şi cel mai bun lucru care li se putea întâmpla a fost să le interzică un cap pătrat pe stadion. S-a deschis un nou front pe partea cu dreptul de a protesta, la care s-au raliat voci mult mai sonore. Mi-e greu să cred că Prosportul ar fi continuat în acelaşi fel şi în etapele următoare, dacă s-ar fi permis accesul cu ziarul pe stadioane. Dar lui Mitică i-a rămas un tablagiu mic în cap, îl duce mintea numai la combinaţii, nu şi la subtilităţi de-astea. Imediat, Gazeta a iniţiat şi ea “o campanie”. Îşi îndeamnă cititorii să le scrie mailuri! Parcă e şi mai ieftin, nu? Ce dacă îl doare pe Mitică fix la pălărie, că tot are colecţie! Dar dacă prin “jos” el a înţeles eliminare fizică, vă daţi seama că o să ceară protecţia NATO atunci când îi vor sosi mesaje de-alea grele, mai bine să nu ni le imaginăm.

Până la urmă, ceva mai în faţă în clasament faţă de a patra putere în stat, se află puterea juridică. La procesul ăla al transferurilor s-a mai amânat puţin scena finală, dar parcă de nicăieri ne-au lovit cei 4 ani ceruţi pentru Gigi Becali în cazul Valiza! Tot aşa, într-o bună zi, va veni şi sorocul pentru Corleone şi Naşu. Păi n-ar fi păcat să demisioneze până atunci?! Nu mai interesează pe nimeni că e săltat un bătrânel din bătătura casei de la Bălceşti. Celălalt bătrânel va fi cerut demult azil politic la FIFA.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tot un fel de audienţă.
 Vizualizări articol: 864 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tot un fel de audienţă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei