Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 mar 2012 - Anul XVII, nr. 55 (4960)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Prins în timp ce fura panouri publicitare din centrul Sucevei

Miercuri, 7 Martie 2012 (17:10:55)

Un bărbat din comuna Mitocu Dragomirnei a fost prins de jandarmi la scurt timp după ce a furat trei panouri publicitare din centrul Sucevei, mai exact din zona staţiei de autobuz pentru călătorii care merg spre cartierul Burdujeni.

Miercuri dimineaţă, în jurul orei 9.30, un echipaj al Jandarmeriei Suceava, aflat în zona centrală, a observat un bărbat suspect care transporta cu greutate trei panouri publicitate. Individul a fost reperat în zona parcului de lângă Curtea Domnească, fiind legitimat şi identificat în persoana lui Ilie V., în vârstă de 33 de ani. În urma verificărilor efectuate, jandarmii au stabilit că panourile fuseseră sustrase din faţa sediilor unor societăţi, cu câteva minute înainte, fără ca angajaţii să sesizeze acest lucru. Individul intenţiona să vândă panourile la un centru de colectare a fierului vechi.

În urma efectuării controlul corporal asupra suspectului, care are în cazier o condamnare de 13 ani, a fost găsit şi un cuţit.

Căpitanul Bogdan Cornaci, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Suceava, a precizat că „în cauză au fost întocmite actele premergătoare pentru săvârşirea unei fapte susceptibile de a fi furt calificat, dosarul urmând să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava în vederea continuării cercetărilor”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prins în timp ce fura panouri publicitare din centrul Sucevei.
 Vizualizări articol: 1039 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Prins în timp ce fura panouri publicitare din centrul Sucevei1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Domnu chestor sef de politie... ai grija !! trimis de
(30 mar 2012, 19:00:00
Esti bre in mare pericol iti spun, fenomenul de crestere a impertinentei la infractori e direct proportional cu disolutia puterilor in stat si cu numarul de agenti operativi supraponderali din subordinea matale. Deci cum conditiile sunt indeplinite , asteapta-te la chestii si mai impertinente la care sa fii partas cu gura cascata daca nu schimbi imediat viteza de reactie a masinariei matale de preventie. Nu e departe momentul cand la interogatoriu , pana si cel mai diliu infractor o sa te lase fara izmenele tricotate de sub uniforma , depanandu-di pe sub masa firul de bumbac din care o sa-si faca funia in vederea evadarii. Asadar ai grija bre , schimba-ti echipamentul sau vino la servici in pantaloni scurti. Parerea mea !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei