Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 mar 2012 - Anul XVII, nr. 50 (4955)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   16 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 1 – 7 martie

Te răsfăţăm, femeie! Oferte, fashion, premii & concert Akcent

Te răsfăţăm, femeie, la Shopping City Suceava! Pe 1 şi 8 Martie te bucuri de oferte speciale în magazine. Duminică, 4 martie, începând cu ora 17:00, omagiem “Femeile de succes ale Sucevei” – doamne şi domnişoare din Suceava pe care le cunoaştem atât prin realizările profesionale, cât şi prin cele personale. Eşti invitată de onoare la un spectacol de excepţie: elevii de la Colegiul de Artă “Ciprian Porumbescu” vor transforma feminitatea în artă prin intermediul unor ţinute neconvenţionale, iar copiii de la Palatul Copiilor te vor încânta cu dansuri. Te provocăm la concursuri cu premii speciale pentru ziua femeii: seturi de cosmetice oferite de Marionnaud, cine romantice oferite de Taco Loco, abonamente de Zumba oferite de Fucsia Gym, precum şi vouchere de cumpărături. Cadoul nostru pentru voi: un concert extraordinar Akcent.

Single-ul trupei Akcent „My Passion” este în plină ascensiune la nivel internaţional în Marea Britanie, Germania, Austria şi Elveţia, însă băieţii se află pe ultima sută de metri pentru lansarea hitului verii – „I'm Sorry”. Piesa va fi lansată la finalul acestei luni, urmând să se bucure foarte curând şi de un videoclip pe măsură. În plus, single-ul „Feelings on Fire” se alătură celebrelor „Kylie”, „My Passion”, „That's my Name” şi nu numai, accedând la statutul de hit internaţional, aflându-se în plină ascensiune în topurile din Turcia şi Grecia.Zile de răsfăţ la Shopping City Suceava!

 

Concurs „Cea mai frumoasă felicitare pentru Mama”

De Ziua Mamei, toţi copiii sunt invitaţi să-şi demonstreze dragostea şi creativitatea la concursul “Cea mai frumoasă felicitare pentru Mama”. Pentru a participa la concurs trebuie să realizeze, în perioada 1 – 8 Martie, o felicitare dedicată mamei, pe care să o depună în urna amplasată în faţa locului de joacă Cutezătorii din Shopping City Suceava, menţionând numele şi numărul de telefon. Premii: cinci cărţi oferite de Alexandria Librării, zece pachete (rechizite şi dulciuri) şi marele premiu: o cameră foto digitală, oferite de Carrefour Suceava.

 

Dansuri de societate pentru prichindei 

Dansuri de societate pentru prichindei, în fiecare zi de luni, miercuri şi vineri, de la ora 18:00, în sala de dans de la etajul Iulius Mall. Cei mici pot lua gratuit lecţii de samba, salsa, rumba, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot în sala Boomdance.

 

Expoziţie Foto-Grafică

Expoziţie Foto-Grafică – „Desenăm, fotografiem, comentăm” în Iulius Mall, din 29 februarie, până în 31 martie. Caricaturi semnate de Mihai Pânzariu PIM şi imagini iscălite de Oana Şlemco. Expoziţia este organizată de redacţia Jupânu’, în colaborare cu Centrul Cultural „Bucovina”, Uniunea Artiştilor Fotografi din Bucovina (UAFB), Alianţa Pro Bucovina şi Iulius Mall. 

 

Târgul Colecţionarilor

Parterul Iulius Mall va găzdui, în acest sfârşit de săptămână, universul aparte, plin de mister, rafinament şi romantism al obiectelor de artă şi antichităţilor. Reîntâlnirea colecţionarilor şi anticarilor cu iubitorii de frumos va avea loc sâmbătă şi duminică, 3-4 martie, în intervalul orar 10:00 şi 22:00. Atunci vor fi expuse spre vânzare variate obiecte din argint (statuete, casete de bijuterii, tacâmuri, obiecte decorative), bijuterii din metale nobile împodobite cu pietre preţioase sau semipreţioase, piese din ceramică, ceasuri de colecţie, instrumente de scris sau pentru tabieturi (pipe, tabachere), sculpturi, picturi, grafică, icoane şi obiecte de cult, stampe şi efecte militare, dar şi tapiţerii şi piese de mic mobilier de epocă.  

 

Trupa de teatru a USV va susţine primul spectacol

Universitatea “Ştefan cel Mare” din Suceava va găzdui vineri, 2 martie, şi sâmbătă, 3 martie, începând cu ora 19.00, lansarea oficială a trupei de teatru din cadrul universităţii. Trupa de teatru „Fabulinus” are plăcerea să vă prezinte spectacolul „Visul unei nopţi de vară” (după W. Shakespeare), în regia actorului şi regizorului Ion Sapdaru. Evenimentul este organizat de Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava, în colaborare cu Teatrul Naţional „Mihai Eminescu” din Botoşani. Biletele pot fi achiziţionate din Corpul F, la preţul de 10 lei, respectiv 5 lei (pentru elevi, studenţi, pensionari). Persoană de contact: Adrian Crăciunescul – 0751 234 433.

 

Târgul meşterilor populari „Târg de Mărţişor”

Consiliul Judeţean Suceava, prin Centrul Cultural Bucovina, respectiv Centrul pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale şiShopping City Suceava, organizează, în perioada 24 februarie - 8 Martie, Târgul meşterilor populari “Târg de Mărţişor”. Târgul are caracter interjudeţean şi se desfăşoară la Shopping City Suceava. Dedicat zilelor de 1 şi 8 Martie, Târgul meşterilor populari "Mărţişor în Bucovina" promovează arta şi tradiţia populară bucovineană, dar şi din alte zone ale ţării. Prin punerea la dispoziţia turiştilor şi a locuitorilor municipiului Suceava, în prag de primăvară, a produselor tradiţionale unicat specifice acestei perioade, târgul promovează turismul în Bucovina.

 

Oglindă oglinjoară, care-i cea mai fotogenică Miss Boboc și de la ce școală?

În perioada 23 februarie - 8 martie, Galleria Suceava, în parteneriat cu OrasulSuceava.ro, organizează concursul de fotografie "Oglindă oglinjoară, care-i cea mai fotogenică Miss Boboc și de la ce școală?", eveniment dedicat câștigătoarelor concursurilor de Miss Boboc 2011 care au beneficiat de premiul special oferit de OrasulSuceava.ro, ce a constat într-o ședință foto profesionistă cu fotograful Daniel Penciuc. Concursul se desfășoară pe trei medii: vot în cadrul expoziției dedicate din Galleria Suceava (30% din punctajul final), vot pe contul de Facebook al Galleria Suceava (30% din punctajul final) și vot pe site-ul OrasulSuceava.ro (40% din punctajul final), iar fondul total de premiere este în valoare de 2.000 de lei.

 

Clovnul Bobo, la Galleria

În fiecare zi a lunii martie, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Suceava invită copiii, bonele, părinţii şi bunicii la "Întâlnire cu clovnul Bobo".

 

Învaţă să dansezi la Galleria Suceava

Galleria Mall Suceava invită toți copiii, și nu numai, în fiecare weekend al lunii martie, la "Open Weekend", unde pot beneficia de cursuri de dans gratuite, oferite de școala de dans Fly Dance Club (Suceava). Program: 9.00-10.30 Curs Street Dance (destinat băieților), 10.30 - 12.00 Curs Street Dance (destinat fetelor), 12.00 - 14.00 Curs Dans Sportiv (Destinat tuturor copiilor indiferent de vârstă), 17.00 - 19.00 Curs Salsa (destinat adulților).

 

Joi, 1 Martie

„Oameni speciali, într-o zi specială... de Mărţişor”

Beneficiarii Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică şi Locuinţă Maxim Protejată Mitocu Dragomirnei, în parteneriat cu Shopping City Suceava, organizează pe 1 Martie, la Galeria de arte vizuale din Shopping City Suceava, începând cu ora 10:00, spectacolul „Oameni speciali, într-o zi specială... de Mărţişor”.

 

Pub Quiz, La Fierărie

Pub Quiz, cu Alexandria Librării & Domeniile Sâmbureşti, La Fierărie. 
 

Ziua Mărţişorului

Clienţii Iulius Mall vor fi întâmpinaţi de domnişoare foarte frumoase care le vor oferi mărţişoare personalizate. Vestitorii primăverii vor fi oferiţi pe parcursul întregii zile.

 

Spectacol la Casa de Cultură Suceava

De Mărţişor, de la ora 18:00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, Ansamblul Artistic „Ciprian Porumbescu” prezintă spectacolul muzical coregrafic „Mărţişoare muzicale”. După cum au spus organizatorii, spectacolul este dedicat zilei de 8 Martie. Intrarea în sala de spectacol este liberă, în limita locurilor disponibile.

 

Filmul „Le Petit Nicolas”, la Casa Prieteniei

La Casa Prieteniei, de la ora 16:00, rulează filmul „Le Petit Nicolas”, în cadrul serilor de film francez, din fiecare joi, organizate de Biroul Francez din cadrul Casei Prieteniei. Intrarea este liberă. Toţi spectatorii vor primi „mărţişoare dulci” din partea organizatorilor.

 

Ora de lectură: Ion Creangă, 1 Martie, City Gallery

Alexandria Librării, Shopping City Suceava, împreună cu Grădiniţa „Ţăndărică”, Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 4 şi Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 9 „Ion Creangă” Suceava organizează, pe 1 Marie, manifestarea „Ora de lectură: Ion Creangă”. Evenimentul, parte a proiectului “Întâlnirile din Alexandria”, va începe de la ora 16.00, în City Gallery din Shopping City Suceava. Programul cuprinde următoarele momente: “În lumea poveştilor lui Creangă” – dialoguri celebre susţinute de copiii de la Grădiniţa „Ţăndărică” Burdujeni, coordonatoare educatoarea Elena Manolache, “Nică a lui Ştefan a Petrei” – scenete din universul “Amintirilor din copilărie” – elevi de la Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 4 Suceava, coordonatoare: înv. Isabela Apăvăloaie. Teatrul de păpuşi “Fata babei şi fata moşneagului” - elevi de la Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 9 “Ion Creangă” Suceava, coordonatoare: prof. Liliana Finaşcu.

 

Târg de obiecte handmade

Artizanii expun spre vânzare articole special create în culorile primăverii. Podoabe, lumânări parfumate, origami, piese vestimentare şi alte accesorii, aranjamente deosebite din flori uscate şi diverse obiecte decorative unicate, toate au preţuri foarte accesibile. Acestea vor fi găsite la parterul Iulius Mall, până astăzi, inclusiv, alături de mărţişoare, simboluri ale primăverii făcute în mici ateliere. 

 

Petrecerea mărţişorului, la Giovani Caffe

Petrecerea mărţişorului, la Giovani Caffe, cu ASUS şi DJ Tibiano.

 

În Padrino este Hello Spring Party

Pentru că soarele întârzie să apară, îţi oferim premii la solar Bronz Mania. „Eşti student? Vino să petrecem împreună! Shot-uri din partea casei pentru toţi studenţii şi reducere 15%, după ora 24:00. Nu rata cea mai tare petrecere studenţească marca Padrino”, anunţă organizatorii. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro
 

Vineri, 2 martie

Serile de poveşti la Cărtureşti

Serile de poveşti la Cărtureşti s-au reluat în Iulius Mall, în fiecare seară de vineri, de la ora 18:00, ceainăria Cărtureştiului aşteaptă prichindeii, dar şi părinţii şi bunicii acestora, să asculte fascinantele poveşti ale copilăriei. Citeşte Raluca Ioniţă, iar Cărtureştiul vă aşteaptă cu drag şi cu ceai parfumat!

 

“Femeia” – cea mai importantă fiinţă din lume

Începând cu ora 17:00 sunteţi invitaţi la un eveniment special, de sărbătoare închinat Zilei Femeii, ce va avea loc la City Gallery din incinta Shopping City Suceava. Această manifestare îşi propune să celebreze femeile de succes din Suceava, personalităţi cunoscute atât prin realizările profesionale, cât şi prin cele personale. Ca urmare a chestionarului on-line realizat de www.monitorulsv.ro  în perioada 23 – 28 februarie a.c. se va realiza o prezentare a doamnelor cu realizări remarcabile în domeniul în care activează.

 

Conversaţii acustice, la Giovani Caffe

Conversaţii acustice, la Giovani Caffe, intrarea este 5 lei, muzică live alături de Odyssey.

 

KantaOK Chermeză de Mărţişor, La Fierărie

„Cântăcioşi şi cântăcioase, pe 2 martie avem liber la microfon. Vă pricepeţi sau doar vă chinuieşte talentul, noi vă invităm să vă cuceriţi prietenii. Nu-i bai dacă nu nimeriţi bine notele, atât timp cât aveţi poftă de-a cânta. Avem playlist-ul încărcat pentru toate gusturile, avem microfoanele pregătite, avem o noapte întreagă dedicată vouă”, anunţă reprezentanţii La Fierărie. Rezervări: 0771 262 251.

 

Iris, în Padrino

La cererea publicului, naţionala de rock a României, Iris, revine la Suceava în Pub Padrino! Pe 2 martie, Iris şi Pub Padrino îţi oferă cel mai frumos mărţişor! Primăvara începe cu noi! Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro
 

Sâmbătă, 3 martie

Origami,la Cărtureşti

În aburii ceaiului parfumat de la Cărtureşti, în fiecare sâmbătă, de la ora 11.30, curioşii pot deveni cu adevărat pasionaţi de arta modelării hârtiei. Locurile în librărie sunt limitate, iar participarea trebuie confirmată pe e-mail: sv_mall@carturesti.ro sau telefonic, la numărul 0732 003 049.

 

Atelier de creaţie pentru copii

Dacă vrei să te distrezi, inventezi şi colorezi, ia-ţi prietenii de mână, în fiecare săptămână! Iulius Mall te aşteaptă cu idei, culori şi artă! De la ora 12:00, prichindeii vin din nou la KidsLand să creeze, să se distreze şi să îşi facă noi prieteni.

 

Cocktail Hit Party, la Giovani Caffe

Cocktail Hit Party, la Giovani Caffe, cocteiluri din partea casei pentru toate doamnele şi domnişoarele. Music by: DJ – MC Jacky. Rezervări la tel: 0742 700 800.

 

Teatru pentru copii, la Galleria Suceava

De la ora 11.30, Teatrul pentru copii şi tineret "Vasilache" din Botoşani va prezenta în zona dedicată copiilor din Galleria Suceava (la etaj), piesa "Sarea în bucate".

 

Distracţie cu DJ Verony, la Padrino

Dacă e sâmbătă, ne întâlnim la Padrino! Distracţie maximă pe hit-urile mixate de DJ Verony. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Petrecere la Office's Club

Aprinde petrecerea dintr-un shot cu Jose Cuervo la Office's Club! Cele mai tari hostese de la Jose Cuervo te aşteaptă cu multe premii şi shot-uri din partea casei! Superoferte la băuturi! Rezervări 0735 168 111. www.facebook.com/officesclub

 

Duminică, 4 martie

Teatrul de Păpuşi “Puppet”

Teatrul de Păpuşi “Puppet” aşteaptă în Iulius Mall prichindeii din Suceava şi din împrejurimi să se întâlnească cu eroii preferaţi din poveşti populare şi basme, de la ora 12:00.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1508 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă...5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei