Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 mar 2012 - Anul XVII, nr. 50 (4955)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dosar penal

Agresorul tânărului lovit cu scaunul în cap la Old Times, identificat de poliţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii l-au identificat pe autorul agresiunii asupra tânărului din Suceava lovit violent cu un scaun în cap în timp ce se afla în restaurantul Old Times, individul în cauză alegându-se cu dosar penal pentru infracţiunea de loviri şi alte violenţe, dar şi pentru ultraj contra bunelor moravuri.

Suspectul poliţiei este Dumitru Sorinel Solomon, zis „Bodo”, din Suceava, până să-l pună sub acuzare oficial anchetatorii adunând declaraţii de la numeroşi martori ai agresiunii.

Poliţiştii au încercat să obţină o ordonanţă de reţinere pe numele agresorului, pentru 24 de ore, însă procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava a decis ca „Bodo” să fie cercetat în stare de libertate.

 

Şi victima s-a ales cu dosar penal

Sâmbătă seară, Adi Mihai Lupoae se afla în local la o masă, împreună cu trei prieteni, sărbătorind ziua de naştere a unuia dintre ei.

Conform variantei victimei, scandalul a pornit de la personalul localului, care la un moment dat nu a vrut să-l mai servească pe unul dintre amicii săi. Acesta era în stare de ebrietate şi se pare că a deranjat asistenţa.   

Doi indivizi au intervenit pentru a-i scoate afară din local pe cei patru, moment în care Adi Mihai Lupoae a fost lovit cu un scaun în cap şi apoi târât pe jos prin local. El a ajuns la Spitalul Judeţean Suceava plin de sânge, rana de la cap necesitând mai multe copci.

De cealaltă parte, reprezentanţii localului au declarat că cei patru tineri ar fi intrat în restaurant în stare avansată de ebrietate şi ar fi avut un comportament scandalos. De altfel, în urma audierii martorilor, anchetatorii au decis să-i întocmească dosar penal şi lui Adi Mihai Lupoae, pentru ultraj contra bunelor moravuri.

Un alt aspect aflat în cercetarea poliţiei este legat de cine i-a chemat pe agresori la faţa locului, din primele cercetări rezultând că aceştia au venit în zonă după ce au fost sunaţi de personalul localului. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Agresorul tânărului lovit cu scaunul în cap la Old Times, identificat de poliţie.
 Vizualizări articol: 2957 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.8 din 4 voturi
Agresorul tânărului lovit cu scaunul în cap la Old Times, identificat de poliţie2.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei