Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 mar 2012 - Anul XVII, nr. 50 (4955)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

Olărean spune că Petru Carcalete a făcut un gest de oportunist

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul din Rădăuţi, Aurel Olărean, consideră că decizia preşedintelui PD-L din acest municipiu, Petru Carcalete, de a candida pentru funcţia de primar la alegerile locale din iunie 2012 este „un gest de oportunist”. Olărean a spus că o viitoare candidatură a lui Petru Carcalete pentru funcţia de primar al municipiului Rădăuţi nu îi încurcă cu nimic candidatura sa pentru un nou mandat. „De ce să mă încurce? Rădăuţenii ştiu cu cine să voteze, iar opţiunea lor nu poate să o schimbe. E un drept pe care domnul Carcalete îl are şi îi doresc mult succes”, a declarat primarul din Rădăuţi.

Mai mult, Aurel Olărean a precizat că Petru Carcalete a fost cel care a blocat proiectele pe care el le-a iniţiat în Consiliul Local. Olărean a spus că deşi Petru Carcalete a anunţat că va candida din partea PNL, actualul lider al PD-L Rădăuţi a avut negocieri şi cu PSD. „Domnul Carcalete nu a sprijinit activitatea PD-L în Rădăuţi. Consilierii dumnealui au blocat proiectele pe care le-am avut în Consiliul Local. El a fost creierul. Mai mult, a avut negocieri şi cu PNL, şi cu PSD”, a declarat Aurel Olărean.

 

Liberalii vor ca Petru Carcalete să fie viitorul candidat din partea USL

Reamintim că preşedintele PD-L Rădăuţi şi vicepreşedinte al PD-L Suceava, Petru Carcalete, a anunţat în cursul zilei de marţi că la alegerile locale din luna iunie va candida din partea PNL pentru funcţia de primar al acestui municipiu. Carcalete a spus că a luat decizia de a candida pentru funcţia de primar în urmă cu aproximativ un an, iar în condiţiile în care PD-L îl susţine pe Aurel Olărean pentru un nou mandat, a luat decizia de a candida din partea liberalilor. Petru Carcalete a mai precizat că nu şi-a dat demisia din PD-L Suceava şi că aşteaptă să fie dat afară din acest partid.

Pe de altă parte, tot în cursul zilei de marţi, preşedintele PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a spus că Petru Carcalete va candida din partea liberalilor pentru primăria din Rădăuţi. Băişanu a mai adăugat că Petru Carcalete ar urma să fie desemnat şi candidatul USL pentru funcţia de primar al acestui municipiu. Cu toate acestea, o eventuală candidatură a lui Petru Carcalete din partea USL a fost contestată de candidatul PSD pentru postul de primar al municipiului Rădăuţi, Nistor Tătar. Acesta a precizat că el va fi candidatul USL la Rădăuţi, adăugând că îl bucură faptul că Petru Carcalete va veni ca membru în PNL.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Olărean spune că Petru Carcalete a făcut un gest de oportunist.
 Vizualizări articol: 2139 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 3 voturi
Olărean spune că Petru Carcalete a făcut un gest de oportunist4.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Usl=pdl=pcr trimis de
( 1 mar 2012, 12:01:55
cine sa-l excluda pe carcalete din organizatia Radauti? Sticlet,Ardelean,Ciobica,Puiu,
2.   Totala dezamagire trimis de
( 1 mar 2012, 12:45:42
Vor pierde foarte mult cei de la USL (in speta liberalii) daca accepta si ei astfel de marsavii. Daca eram ferm convinsa ca vom scapa de ciuma portocalie prin liberali, acum cred ca nu mai avem solutii. Si foarte multi gandesc ca mine. Sunt cei saraci cu duhul care il vor vota pe Dan Diaconescu si partidul lui, si cei care aveau sperante in USL. Dar decat cu traseistii care in 2004 au plecat din PNL sa ajunga la putere, iar acum au ajuns sa linga ce odinioara au scuipat...mai bine cu Dan Diaconescu. MI-E SILA SI GREATA DE TOT CE SE INTAMPLA IN POLITICA.
2.1  RE: Totala dezamagire trimis de
( 1 mar 2012, 15:46:00
Uite asa Flutur iese castigator. USL se auto decredibilizeaza cu astfel de scursuri si PDL o sa iasa bine. Oare nu a fost o manevra tocmai in acest sens?
3.   Comentariu trimis de
( 1 mar 2012, 14:48:33
Ai dreptate Ilinca . Se petrec lucruri care te dezgusta profund . Hai sa incercam cu Robin Hood de la OTV.
4.   Scopul scuza mijloacele trimis de
( 1 mar 2012, 16:11:58
Aceste scursuri portocalii incearca sa-si permanentizeze pozitiile prin metode porcesti. Daca liberalii radauteni pun botul la manariile lui Flutur, Carcalete, Sticlet si alte asemenea aschimodii, atunci nu vor avea nici un consilier iar primaria este sigur a margineanului. Am totusi speranta ca USL Radauti nu sta capra PD-Latrailor lui Flutur si vor avea un singur candidat, in persoana lui Tatar. CARCALETE SA CANDIDEZE SUB SIGLA PD-Latrailor portocalii deoarece acolo s-a format ca tradator si pupincurist mafiot. Galan are mintea scurta, dar poate il ajuta Irimescu, Prodan, Coroama si alte asemenea lighioane fost (si actual, probabil) liberale. Chiar astia au ratul lung, bombalailor.
5.   Olarean - cel mai mare oportunist! trimis de
( 1 mar 2012, 16:39:14
Au iesit cantatorii si latratorii matelotului la improscat cu noroi! Asa spera sa ni-l mai bage pe gat inca patru ani. In nici un caz! Votam CARCALETE!
E intelectual, e capabil sa se exprime corect in limba romana (ca de semidocti si gangavi ne-am saturat), este un excelent diplomat si organizator capabil sa colaboreze pentru binele Radautiului. Este un castig pentru PNL din punct de vedere al calitatii umane iar pentru Radauti este cea mai buna alegere.
Parvenitul oportunist numit oala matelotul si-a batut joc de bugetul orasului si de radauteni deopotriva si tot ce spune ca a facut poarta stigmatul amatorismului, prostului gust si stupizeniei.
5.1  RE: Olarean - cel mai mare oportunist! trimis de
( 1 mar 2012, 17:14:26
Corect, Oly barcagiul este oportunist, Carcalete este oportunist, Sticlet tot oportunist iar Galan ESTE UN MARE FRAIER. Intentia celor trei PD-Latrai portocalii este de a pune mana pe organizatia PNL Radauti si apoi trecerea in bloc la PD-Laturi. Vedeti traseul politic al celor trei crai cu botul lung si mari mancatori la troaca lui Flutur cap de mort.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei