Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 mar 2012 - Anul XVII, nr. 50 (4955)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Acţiuni de primăvară

Primăria Suceava se pregăteşte de campania de înfrumuseţare a oraşului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sute de mii de răsaduri de flori, care să înfrumuseţeze străzile Sucevei, campanii de curăţenie prin cartiere, de vopsire a gardurilor şi a bordurilor, dar şi planuri de amenajare peisagistică a sensurilor giratorii, acestea sunt principalele acţiuni pe care municipalitatea suceveană le pregăteşte pentru înfrumuseţarea oraşului, în primăvară.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat că deşi vremea nu este încă favorabilă punerii în practică a acestor planuri, municipalitatea se pregăteşte pentru a acţiona, pe cât posibil, până la Paşti.

“Ne-am pregătit şi în acest an cu foarte multe răsaduri de flori, vrem să facem un oraş frumos în această primăvară, vrem ca Suceava să redevină un oraş al florilor”, a declarat Lungu. Edilul sucevean a precizat că în acest sens au fost pregătite deja 400.000 de răsaduri de flori, printre care 55.000 de fire de begonia, 40.000 de gura leului, 50.000 de gazania, 60.000 de tagetes, 150.000 de portulaca, 12.000 de cana indica, 20.000 de salvie şi 15.000 de cineraria.

În plus, 5.000 de ghivece cu flori şi 1.200 de jardiniere vor fi utilizate pentru a înfrumuseţa diverse zone ale oraşului.

Ion Lungu a precizat că, pentru prima dată, anul acesta sunt în lucru studii de amenajare peisagistică pentru trei sensuri giratorii – cel de la intrarea în Suceava dinspre Fălticeni, sensul giratoriu din Burdujeni şi cel amenajat anul trecut pe strada Mitropoliei.

Străzile Sucevei vor intra de asemenea într-un program de cosmetizare, pe lângă campania de curăţenie fiind organizate şi acţiuni de vopsire a bordurilor şi gardurilor metalice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Suceava se pregăteşte de campania de înfrumuseţare a oraşului.
 Vizualizări articol: 1318 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Primăria Suceava se pregăteşte de campania de înfrumuseţare a oraşului1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   KKAT trimis de
( 1 mar 2012, 11:40:20
Strazile sunt pline de gropi si ei planteaza gura leului .....
2.   Alte sunt prioritatile trimis de
( 1 mar 2012, 12:28:38
LA buncarele de gunoi nu poti intra din cauza mizeriei si a noroiului, orasul e plin de gropi, nu sunt locuri de parcare, politia inexistenta pe strazi- fiecare face ce i-l taie capul, cu carutele ce facem?, iluminatul public in cartiere e vai de steaua lui, sa nu mai vorbim de mizeria care domneste pe trotoare si pe strazi, iar in final sincer sa fiu consider ca florile abundente pe unde vrei si unde nu trebuie in orase e un simbol si o reminiscenta a comunismului.....
3.   .. trimis de
( 1 mar 2012, 14:07:58
Si mizeria din oras cine o curata? Drumurile cine le asfalteaza? Puneti flori dar mizeria e pretutindeni.Exact ca un om nespalat de n zile care se da cu parfum sa mascheze duhoarea.Sa va fie rusine obrazului ca traim mai rau ca in trecut.
4.   Cine stie cunoaste... trimis de
( 1 mar 2012, 17:37:36
Se castiga bani frumosi din pansele...ziaristilor,cereti transparenta autoritatilor,sa stim si noi cat costa firul!Pot sa jur ca daca avem cele mai scumpe autostrazi si sosele,cea mai scumpa deszapezire-mai scumpa de 4 ori ca-n Suedia,sigur panselele vor fi la pret de orhidee-ca deh,e an electoral!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei