Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 mar 2012 - Anul XVII, nr. 50 (4955)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Decizie instanţă

Bătăuş de poliţişti, cu două victime la activ, condamnat la trei ani de închisoare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna Cârlibaba, care în interval de şase luni de zile a comis două fapte de ultraj asupra unor poliţişti, a fost condamnat ieri de Judecătoria Vatra Dornei la o pedeapsă de trei ani de închisoare cu executare. Sentinţa magistraţilor vizează prima faptă de ultraj a inculpatului, Petru Damian Tironiac, comisă pe 23 iulie 2011, şi nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs.  

În ziua respectivă, Tironiac fusese oprit în trafic de un agent de la Postul de Poliţie Ciocăneşti, care îi întocmise dosar penal pe motiv că se afla la volanul unei maşini neînmatriculate, cu plăcuţe false, aparţinând unui alt autoturism.

Câteva ore mai târziu, poliţistul, aflat încă în timpul serviciului, pe raza municipiului Vatra Dornei, s-a trezit atacat de Tironiac într-o benzinărie. Conform anchetei ulterioare, atacatorul s-a îndreptat ameninţător spre poliţist, cu un cuţit în mâna dreaptă. El i-a reproşat omului în uniformă că i-a făcut mari probleme pentru că l-a oprit în trafic şi i-a întocmit dosar penal (tânărul mai avea o condamnare şi era în perioada de încercare), după care a lovit maşina poliţiei cu picioarele. În prealabil, s-a mai stabilit în rechizitoriul de trimitere în judecată, tânărul de 23 de ani l-a căutat pe poliţistul cu pricina mai întâi acasă, apoi la postul de poliţie din Ciocăneşti, unde a distrus o uşă.   
Arestat preventiv după această faptă, dar apoi lăsat în libertate, Petru Damian Tironiac a recidivat pe 21 decembrie 2011.

În acest caz, conform rechizitoriului de trimitere în judecată, Tironiac a determinat mai multe persoane să taie 13 arbori nemarcaţi din pădurea statului, susţinând că are aprobarea organelor silvice, iar când a fost prins de poliţişti, în timp ce se pregătea să scoată lemnul din pădure, a devenit agresiv, atacându-i pe oamenii legii.

După ce l-a îmbrâncit pe unul dintre agenţi şi i-a rupt uniforma, scandalagiul a sărit la un alt poliţist, oamenii legii fiind nevoiţi să tragă un foc de armă în plan vertical. Tironiac a fost reţinut apoi după două ore de urmăriri prin pădure.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătăuş de poliţişti, cu două victime la activ, condamnat la trei ani de închisoare.
 Vizualizări articol: 1552 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Bătăuş de poliţişti, cu două victime la activ, condamnat la trei ani de închisoare3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 1 mar 2012, 12:05:13
Prea puţin, nu face mai mult de 2 ani. Pentru câţi bai iau poliştii şi să mai vină un nebun ca ăsta, ce trebuia dus mai demult la Socola, să le mai ia şi viaţa s-au să le sperie familia sau chiar pe ei înşişi.Când vine înapoi parcă văd că va încerca să se răzbune şi probabil atunci va ajunge unde trebuie şi pe mai mult timp.
1.1  RE: Comentariu trimis de
( 1 mar 2012, 12:28:28
Normal ca nu face mai mult de 2 ani.Munceste putin,se comporta frumos si cand se vede in libertate se razbuna.Tinand cont ca a avut curajul sa bata politistii nu cred ca va sta prea cuminte cand va iesi
2.   Comentariu trimis de
( 1 mar 2012, 13:53:36
Macar daca il batea pe vreun politai asa cum trebuie(si cum merita unii politai) de sa stea putin prin spital , stia pt ce face inchisoare. Din ce scrie in articol nu reiese ca ar fi vreun politai batut ci mai mult a incercat sa-i sperie, sa arate cat de tare e el. Oricum fapta lui nu e de laudat,dar mai bine sa se bata cu politaii decat cu oamenii civili
2.1  RE: Comentariu trimis de
( 1 mar 2012, 14:06:15
daca iti zic ca esti p**st.... te superi???cand o sa-ti rupa tie capul o sa plangi???
3.   .. trimis de
( 1 mar 2012, 14:03:56
da de ce nu i-ati dat o amenda? dupa sa poata omori oameni.Asa e in tara asta de rahat,ti-e frica si sa mergi pe strada ca vine un nebun si baga cutitul in tine.Halal de legi avem si halal de oameni care aplica legea.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei