Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 feb 2012 - Anul XVII, nr. 43 (4948)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Deszăpezire

Sute de camioane cu zăpadă de pe străzile Sucevei, cărate la groapa de gunoi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Municipalitatea suceveană a demarat în forţă acţiunea de deszăpezire a străzilor şi trotuarelor, inclusiv ridicarea mormanelor de zăpadă care încurcă circulaţia autoturismelor şi pietonilor. Numai în noaptea de luni spre marţi, o sută de camioane încărcate cu zăpada ridicată din centrul Sucevei, de pe o parte a principalei artere de circulaţie, cât şi de pe o laterală a bulevardului George Enescu au fost transportate la groapa de gunoi a oraşului, cel puţin alte o sută de transporturi urmând să fie efectuate în noaptea de marţi spre miercuri.

Viceprimarul Sucevei Lucian Harşovschi care gestionează acţiunea de deszăpezire, a precizat ieri că au fost formate şapte echipe care lucrează în paralel.

Astfel, o echipă era programată să acţioneze de la ora 20.00 în cartierul Obcini, pe străzile Gavril Tudoraş şi Corneliu Coposu, o echipă pe strada Universităţii, iar o altă echipă pe strada Mărăşeşti şi pe o jumătate a bulevardului George Enescu, pe porţiunea cuprinsă între Catedrală şi intersecţia cu strada Universităţii.

Două echipe au fost desemnate să care zăpada din cartierul Burdujeni, una acţionând pe Calea Burdujeni până în zona Iric, în vreme ce a doua echipă avea ca zonă de acţiune porţiunea cuprinsă între sediul de primărie în vale, până la Moldova.

O echipă era programată să acţioneze în zona Zamca, pe strada Narciselor şi pe strada Zamca, în vreme ce o altă echipă urma să continue lucrările de curăţare a zăpezii pe porţiunea cuprinsă între sediul Primăriei Suceava şi Centru.

În acelaşi timp, conducerea Primăriei Suceava a făcut apel la toţi proprietarii de maşini din aceste zone să elibereze strada de autoturismele parcate, pentru a se putea lucra.

“Rugăm cetăţenii să îşi ia maşinile de pe partea carosabilă în locurile unde se fac lucrări de deszăpezire. Mă refer la zone precum bulevardul George Enescu. Dar şi la alte zone unde nu putem interveni să curăţăm strada din cauza numărului mare de maşini parcate pe laterale”, a spus Ion Lungu, care e convins că până la finele săptămânii, dacă nu vor mai veni ninsori puternice, vor fi curăţate de zăpadă toate străzile, astfel încât circulaţia să nu mai fie stingherită de prezenţa podurilor de gheaţă sau a mormanelor de zăpadă de pe margini.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sute de camioane cu zăpadă de pe străzile Sucevei, cărate la groapa de gunoi.
 Vizualizări articol: 805 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Sute de camioane cu zăpadă de pe străzile Sucevei, cărate la groapa de gunoi3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pentru cei din primarie trimis de
(22 feb 2012, 12:17:31
Orasul Suceava nu e format din 3 strazi , mai sunt si altele pe unde stau tot contribuabili,dar astea nu se vad la dezapezit . Trebuie de tinut minte cum isi fac si si-au facut treaba alesii, ca data viitoare sa nu mai apara prin primarie.
2.   Jurnalism de 3 lei trimis de
(22 feb 2012, 13:10:46
"Sute de camioane cu zăpadă de pe străzile Sucevei, cărate la groapa de gunoi"

din minunatul titlu rezulta ca respectivele camioane au fost tractate/carate la groapa de gunoi!

nota 10, d-le autor! pe o scala de la 0 la 100!!!
3.   Nedumerire trimis de
(23 feb 2012, 09:20:28
D-le primar in campanie electorala vizitati toate strazile Sucevei ca aveti nevoie de noi ,acum ne cad turturii in cap iar noi cei de pe Aleea lalelelor innotam in mormane de zapada,nu a trecut nici din greseala vre-un utilaj prin aceste locuri,sper ca nu ve-ti avea nevoie de noi sa va votam pentru a-l treilea mandat.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei