Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 feb 2012 - Anul XVII, nr. 43 (4948)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Soluţie judecătorească

Primarul din Moara, obligat de instanţă la plata a peste 13.000 de lei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O hotărâre judecătorească pe care nu a pus-o în aplicare în timp util i-a adus primarului din Moara, Constantin Prodaniuc, un „premiu” de 13.400 de lei. Edilul a fost obligat la plata acestei sume de către Judecătoria Suceava, iar acum se discută, tot în instanţă, procedurile de recuperare a banilor.

În cursul anului 2010, Judecătoria Suceava a obligat Comisia Comunală Moara să pregătească documentaţia necesară pentru întocmirea titlului de proprietate pentru o suprafaţă de 1.000 mp de teren aferent gospodăriei Nataliei Ieremia. Prin aceeaşi sentinţă, primarul Constantin Prodaniuc a fost obligat la daune cominatorii în valoare de 50 lei/zi până la punerea în executare a hotărârii judecătoreşti. În timp, s-au adunat suma de 13.400 de lei, bani pentru care Natalia Ieremia a început demersurile legale în vederea recuperării.

În acest sens, în noiembrie 2011 a fost întocmit un dosar de executare silită. Executorul judecătoresc Ioan Tătaru a trimis o adresă la Primăria Moara prin care solicita ca din veniturile lui Constantin Prodaniuc să fie reţinută suma de 13.400 de lei.

Salariaţii Primăriei Moara au refuzat să aplice poprire pe salariul şefului lor, astfel încât s-a ajuns din nou în faţa instanţei de judecată. Pentru luna martie a fost stabilit un nou termen de judecată, în care se va discuta cererea de validare a popririi pe salariul primarului din Moara.

Contactat telefonic, Constantin Prodaniuc a precizat că acel titlu de proprietate a fost emis, „pentru că nu am avut încotro”. Edilul a explicat că pentru acea suprafaţă de teren mai există un titlu de proprietate şi din acest motiv a stat în dubii înainte să pună în aplicare hotărârea Judecătoriei Suceava.

„În ceea ce priveşte despăgubirile la care am fost obligat, am înaintat acţiune în instanţă şi aştept să văd ce decizie vor lua judecătorii”, a concluzionat Constantin Prodaniuc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul din Moara, obligat de instanţă la plata a peste 13.000 de lei.
 Vizualizări articol: 2529 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.74/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 27 voturi
Primarul din Moara, obligat de instanţă la plata a peste 13.000 de lei4.7527

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Interesant articol trimis de
(22 feb 2012, 13:24:50
Prodaniuc face legea la moara,nu are chef sa respecte hotararile judecatoresti si de asta se ajunge aici.Sper sa se ocupe de vaci la anul, caci cu oamenii a cam dat-o in bara ,adica nu a facut nimic pentru comuna Moara.
2.   A luat exemplu de la bboc trimis de
(22 feb 2012, 14:39:52
numai un proces? sa zica saru' mana.
ar fi multe de spus, dar la un moment dat ajunge sa-ti fie rusine si mila de rusinea lu' dom primar. tocmai de aceea este doar un proces, cand ar fi putut fi cel putin cinci in care daunele pretinse ar fi fost muuult mai mari.

noroc dom' primar ca pe lumea asta mai sunt si fraieri care tac.
acesti fraieri care considera ca rasplata ce vi se cuvine pt sfidarea si incompetenta dvs. poate fi totusi iertarea. care iertare din iubire vine si nu din indiferenta.

v-ati gandit macar o data,dom' primar, ca nu mananca omul cu zece guri? si ca sunt multi cei necajiti in moara care ar fi meritat un trai mai bun prin implicarea activa a dvs. ca primar?
multi au fost cei care v-au sprijinit si fara ca dvs. macar sa stiti asta. au asteptat in schimb sa va demonstrati valoarea pe care ati pretins sus si tare ca o aveti.

plus valoare. dar nu ca si campion de spider solitaire.
3.   De mirare trimis de
(22 feb 2012, 15:52:49
sa stie toata lumea ca acest caz nu este singular in MOARA , sant de ordinul zecilor , dar hotii care se afla in aceasta primarie stiu sa musamalizeze astfel de cazuri si sa nu se descopere , dar poate va veni si ziua aceea cand soarele va rasari si in MOARA si se va face lumina , toti din primarie care sau perindat dea lungul anilor de la ceausila in coace au furat care mai de care , si au luat terenuri in zona centrala abuziv , cum ar fi dom primar , dom. vice , dom. blandu , dom. ghivnici , si altii. dom. fost primar david sia luat partea leului nu mai putin de 4 apartamente in blocul turn de la autoservis si astfel ma intreb si eu cum sa mearga treburile in aceasta tara cu astfel de caricaturi, rusine sa va fie grohanilorrrrrrrrrrrrr.
3.1  RE: De mirare trimis de
(23 feb 2012, 15:51:48
s-au perindat
si-a luat parte...
de la ce e 74? anul nasterii?
cam mari greseli
4.   Un inceput promitator trimis de
(23 feb 2012, 08:50:52
Toate bune si frumoase in acest articol,dar am vrea ca d-l Sandrinio sa ne tina la curent cu ceea ce se va intimpla mai departe pentru ca sunt f.multi cetateni ai acestei comune care ar dori sa se faca ordine in aceasta primarie,incepand cu primarul(care-si va primi plata la alegeri daca va mai avea curajul sa participe)si nici nu stiu cum sa-i pun in ordine mai departe,clanul blindu,clanul barba,dom jurist,dom vice.Va fi f.greu de readus corectitudinea in munca dar noi mai avem speranta,pentru ca vine orasul peste noi si avem mari sperante in fluture,ha,ha,ha,ha si ai lui.Succes la spider d-le primar.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei