Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 feb 2012 - Anul XVII, nr. 43 (4948)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sucevean prins cu usturoi de contrabandă

Miercuri, 22 Februarie 2012 (18:04:40)

Un bărbat din Vicovu de Jos a fost prins de poliţişti în timp ce căra peste 500 de kg de usturoi pentru care nu avea nici un document de provenienţă. Cu ocazia unui control de rutină derulat marţi dimineaţă, un echipaj al Poliţiei Comunale Şcheia a oprit un autoturism condus de Vasile F., un bărbat în vârstă de 39 de ani. În maşină au fost găsiţi 67 de saci cu usturoi a câte 7,5 kg, în valoare de circa 5.000 de lei. Şoferul a declarat că marfa a fost cumpărată din Ucraina, dar nu a putut prezenta nici un act justificativ. Ca urmare, Vasile F. a fost amendat, iar marfa a fost ridicată şi predată reprezentanţilor Gărzii Financiare Suceava în vederea valorificării.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevean prins cu usturoi de contrabandă.
 Vizualizări articol: 1443 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sucevean prins cu usturoi de contrabandă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pff politia...hotie cu acte an regula...exagerat trimis de
(22 feb 2012, 20:22:39
hehe era usturoi d contrabanda aaaa??parka lar fi prins k cocaina pff cate odata mie rusine k sant roman,e mai rau k p timpul comunistilor,tre sa ai acte si p mancare k an caz contrar tio confisca si amenda,oare la politisti care au confiscat usturoiul nu lea fost rusine?sant sigur k sau mandrit k asa captura,dar nu sau gandit la bietul om care vroia sa faca si el un banut...si ma antreb c fac k bani din amenzi taxe si inpozite pt noi?stim toti nimik pt noi....antradevar cumpara masini cat mai safisticate pt politie/frontiera k sa se respecte legea,asi cumpara aparate radar dar nu fak autostrazi,le vezi mai p toate ulitele, ne maresk taxele si santem obligati sa circulam k rable k nah...ai mare taxa...asta pana cand..????
2.   Cred ca militienii nu s-au prins care-i smecheria trimis de
(25 feb 2012, 17:39:25
Asa cred eu ,pe dinafara apare cam asa : militienii au pus nasul la marfa , au vazut ca miroase a mici si pac au mers la dex , au pus intrebarea on-line "cine miroase " si au primit raspunsul imediat prin satelit prin instalatiile noi astea pentru spatiul ala Shenghen raspunsul ca miroase a contrabanda si gata cand era cat pe ce sa-l scape in oras , organu' de la Scheia a pus gabja pe nenorocit si astfel gospodinele sucevei au fost salvate de la genocidul cu usturoi.
In realitate la baza afacerii sta un ucrainean cu descendenta intr-o pufoaica GRU care a incrucisat busuiocul moldovenesc cu canepa indiana si a obtinut prin modificari genetice un fel de barabule cu zimti care seamana cu usturoiul cand il pui in sac de 7.5 kile. Daca -l pui in orice traista e drog in toata regula, aici e schepsisul de care s-a folosit carausul doborat de organul scheian.
Gandesc eu acum cand ne dam seama de inventivitatea pufoaicei rusesti care ne pandeste orice miscare trebuie sa fim vigilenti si sa suflam si in iaurtsi de aceea am sesizat chestia cu traista pentru a trage un semnal de alarma ca pe langa tehnica cu infrarosii, sisteme prin satelit sisyteme d supraveghere, cu care romania si-a intarit granita de est in vederea intrarii in spatiul shengen , trebuie luate in considerare si mijloacele traditionale -traista in cazul de fata , motiv pentru care consider absolut necesar dotarea fiecarui politist de frontiera (deocamdata, mai tarziu si a vamesilor) cu cate o traista de Vicov . Bineinteles ca acest instrument de detectie poate fi usor mascat prin folosirea la colectarea spagilor care pana acum se puneau prin boscheti, wc-uri , spatii verzi , galeti. Daca treaba s-ar dovedi utila , solutia ar putea fi perfectionata cu o masina portabila de marcat caresa transmita prin satelit direct la Blesnar situatia controalelor si a traficului.
Precizez ca in romania ideea rusului in pufoaica nu este brevetata, asa ca poate noul ministru de interne face niste demersuri imediate OSIM.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei