Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 feb 2012 - Anul XVII, nr. 43 (4948)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Au mers la furat cu taxiul

Miercuri, 22 Februarie 2012 (18:26:19)

Un taximetrist care a făcut-o pe cărăuşul pentru câţiva indivizi care au mers la furat este cercetat acum de poliţişti pentru complicitate la furt calificat. Pentru Nicolae T., de 23 de ani, din Liteni, cursa pe care a efectuat-o în urmă cu aproape două săptămâni s-ar putea să fie extrem de scumpă. În noaptea de 9 spre 10 februarie, Costel T., de 31 de ani, şi Marian S., de 28 de ani, ambii din Pătrăuţi, au apelat la taximetrist pentru a-i duce până în comuna Bălcăuţi. În miezul nopţii, cei doi au intrat într-un magazin de unde au furat produse alimentare, cosmetice, tutun, alcool, cafea şi dulciuri în valoare de circa 8.000 de lei. După aproximativ o oră au fost preluaţi de taximetrist cu tot cu marfa furată şi duşi înapoi acasă. În timp ce hoţii au operat, taximetristul, împreună cu Florin R., de 34 de ani, din Adâncata, au aşteptat în parcarea din localitatea Ratoş. În urma investigaţiilor realizate, poliţiştii au reuşit să-i identifice pe hoţi, iar după percheziţii au recuperat şi o parte din marfă, pe care au înapoiat-o patronului magazinului din Bălcăuţi.

Trei dintre autorii acestor spargeri, respectiv Costel T., Marian S. şi Florin R., au fost arestaţi preventiv, iar taximetristul este cercetat în stare de libertate. Cei patru au fost prinşi la Moara, în timp ce încercau să comită un furt similar cu cel de la Bălcăuţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Au mers la furat cu taxiul.
 Vizualizări articol: 1283 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Au mers la furat cu taxiul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei