Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 ian 2012 - Anul XVII, nr. 1 (4906)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

S-a întors roata

Poliţistul Pînzariu, ofiţerul prins beat turtă, victimă într-un accident provocat de un şofer beat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Comisarul-şef Luigino Pînzariu, ofiţerul care, la mijlocul lunii decembrie a anului trecut, a provocat un accident în timp ce se afla în stare de ebrietate, a fost implicat într-un nou eveniment rutier, de această dată în calitate de victimă. Ironia sorţii face ca şoferul care s-a izbit în maşina în care se afla comisarul-şef Luigino Pînzariu să fie un fost poliţist, care era şi el sub influenţa alcoolului.
La finele săptămânii trecute, pe 30 decembrie, în jurul orei 13.00, pe DC 74, cel care leagă Şcheia de Iţcani, un autoturism Mercedes a pătruns pe sens opus, unde a lovit violent o maşină Dacia Sandero.
Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că maşina Mercedes era condusă de Ion Irimiciuc, în vârstă de 44 de ani, din municipiul Suceava, care, din cauza vitezei neadaptate la carosabilul umed, a intrat în derapaj. Cealaltă maşină era condusă regulamentar de Dorel Tepşanu, în vârstă de 51 de ani, din municipiul Suceava, în dreapta căruia se afla ofiţerul Luigino Pînzariu, în vârstă de 48 de ani, care a fost rănit uşor.
Urmare a impactului, patru persoane au ajuns la spital. Este vorba de cei doi pasageri din maşina Dacia Sandero şi de încă doi pasageri (o femeie de 34 de ani şi un copil de 12 ani) din Mercedes.
Ion Irimiciuc, şoferul care a pătruns pe sens opus, era în stare avansată de ebrietate. Verificarea cu etilotestul a indicat o concentraţie de 1,12 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.
Ion Irimiciuc este unul din practicanţii de lupte greco-romane care a adus cinste judeţului Suceava, fiind multiplu medaliat în competiţiile mondiale şi europene. O perioadă, Irimiciuc a activat şi în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, la Detaşamentul de Intervenţie Rapidă. El a părăsit însă de aproximativ cinci ani poliţia.
Autorul accidentului s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere a unui autoturism pe drumurile publice cu o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţistul Pînzariu, ofiţerul prins beat turtă, victimă într-un accident provocat de un şofer beat.
 Vizualizări articol: 1361 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Poliţistul Pînzariu, ofiţerul prins beat turtă, victimă într-un accident provocat de un şofer beat4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Luigino.. trimis de
( 4 ian 2012, 11:20:50
moartea vad ca te cauta...
2.   Politia Romana!!! trimis de
( 4 ian 2012, 11:34:11
Siguranta si increderelaughing) hai cu militienii..
3.   Medicamente trimis de
( 4 ian 2012, 14:05:10
Nu era bre baut soferul ala care a intrat in Panzaru, era sub tratament, tocmai luase niste medicamente!
4.   Grijă mare Luigino! trimis de
( 4 ian 2012, 15:10:11
dacă-ţi pică un avion pe casă Luigino, tot tu o să fii poliţistul beat de la manşă. aşa-i cu prostoi de la "fiţuica care stă de vorbă cu babele pi şanţ". de acum înainte o să fii vinovat că ai beut într-o noapte toată viaţa pentru că gunoierii nu-şi fac treaba, pt. câinii vagabonzi, etc. dar mai ales pt. accidentele de circulaţie provocate de Bachus. ar trebui să te încui în beci fiindcă eşti o piază rea!
asta e. un papagal ca paiu e formator de opinie, procuror, judecător şi gardian pt. Luigino. dă-i d-le paiu înainte cu rahat, că doar asta se vinde!
5.   Corect AMARUL! trimis de
( 4 ian 2012, 21:14:08
Atat am de spus : titlu cat casa, incriminator la adresa unui ocupant al masinii lovite.Tare cu jurnalismul asta in ziua de azi...........
6.   Dezinformatorilor!! trimis de
( 4 ian 2012, 21:28:08
monitorule! esti varza,alte articole despre politisti nu ai mai gasit? Minciuni,minciuni si iar minciuni numai sa vindeti.Vindeti fraerilor ca aveti ce...sfartecati suflete fara sa va ganditi la oameni care au muncit o viata.Cand Luigio termina Scoala de ofiteri de politie tu erai la gradinita cred.
6.1  RE: Dezinformatorilor!! trimis de
( 5 ian 2012, 10:23:53
A muncit o viata saracu din greu..la baut si la luat spaga, idiotule.
7.   Dezinformatorilor!! trimis de
( 4 ian 2012, 21:29:37
...Paiule,Sandrinio si altii care mai sunteti.

8.   Tedd-4 trimis de
( 5 ian 2012, 21:54:22
auzi-ti voi daca sunteti destepti si il jigniti pe omul asta in care accidentul asta nu e provocat dele ci de un nebun care a bagat i spital 3 persoane vindeti asa ziarele casa vva recastigati bani cu presa de prostie mare povara pe capul vostru daca mai scrieti de el
9.   Tedd_4 trimis de
( 5 ian 2012, 22:00:27
si oricum cei care ati comentat urat de el voi sunteti i d i o t i cum e vorba aia cine spune ala este ha deci voi porniti ideile astea ca daca nu vie mila de un om care a intrat in spital voi sunteti cei mai mari i d i o t i copii depe fata pamantului in afara de cei care au scris foarte bine si foarte frumos ca mine si cu mila de omul care a ajuns la spital mare rusine sunteti
10.   Na-ti stiut trimis de
( 7 ian 2012, 20:13:36
ca el este victima nu producatorul ultimului accident si voi spuneti ca el e o piaza rea mai bine va duceti in padure si va opriti viata acolo in cat sa scrietii pe monitorul prostii despre el de aiurea

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei