Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 ian 2012 - Anul XVII, nr. 1 (4906)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anul Nou cu ghinion

Gospodăria primarului din Capu Câmpului a ars în totalitate în noaptea de Revelion

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Noul an a început sub cele mai rele auspicii pentru primarul din Capu Câmpului. La câteva zeci de minute după miezul nopţii de Revelion, şura gospodăriei lui Gheorghe Cajvan a fost cuprinsă de flăcări, iar în scurt timp incendiul s-a extins la toate anexele şi la casă. La trei zile de la acest eveniment, primarul a mărturisit că încă nu şi-a revenit din trauma trăită în noaptea care a marcat trecerea dintre ani şi încă „aude şi vede şi acum focul de la casă”.
„La miezul nopţii am ieşit afară şi le-am urat <La mulţi ani!> persoanelor mai în vârstă din familia noastră, care locuiesc lângă noi. După jumătate de oră a ieşit soţia să stingă un bec, iar în jurul orei 1.00 a venit părintele de la biserică şi totul era în regulă. După alte 40 de minute, pe la două fără un sfert, şura ardea deja cu flăcări mari. Nu-mi dau seama de la ce a plecat focul, pentru că anul trecut am schimbat toată instalaţia electrică, tocmai în ideea să nu se întâmple vreo nenorocire”, a mărturisit primarul Gheorghe Cajvan.
Cu tot sprijinul sătenilor, flăcările au mistuit o mare parte din gospodărie. Mai exact, au ars adăpostul de animale, pe o suprafaţă de 180 de metri pătraţi, bucătăria de vară, pe o suprafaţă de 80 de metri pătraţi, acoperişul casei, pe o suprafaţă de 50 de metri pătraţi, circa zece tone de plante furajere şi trei tone de cereale, degradându-se opt tone de fân şi obiecte de mobilier. Pentru stingerea incendiului pompierii au intervenit cu cinci autospeciale, dar chiar şi aşa a fost nevoie de cinci ore pentru a lichida toate focarele.
Primarul a evaluat pagubele la câteva sute de mii de lei, iar pompierii au stabilit că incendiul a pornit prin efect termic al curentului electric, din cauza unui cablu defect.
Gheorghe Cajvan a adăugat: „Aveam asigurare obligatorie la casă, dar pagubele sunt mari. Am reuşit să salvez toate animalele şi mulţumesc că suntem în viaţă. Vreau să le mai mulţumesc tuturor oamenilor din sat, dar şi din localităţi învecinate, care ne-au sărit în ajutor atât în acea noapte, cât şi în zilele următoare. Solidaritatea lor m-a impresionat foarte mult”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gospodăria primarului din Capu Câmpului a ars în totalitate în noaptea de Revelion.
 Vizualizări articol: 3228 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Gospodăria primarului din Capu Câmpului a ars în totalitate în noaptea de Revelion5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ..... trimis de
( 4 ian 2012, 15:14:05
"La 3 zile de la eveniment..." s-a trezit din betie acest nemernic , dar Dzeu nu bate cu bota ! stie el pe ce bani si-a facut acea gospodarie ! mai ia inca un mandat , si isi ridica alta vila , nu e bai ...
1.1  RE: ..... trimis de
( 4 ian 2012, 20:17:54

Câinele moare de drum lung şi prostul (Martinex) de grija altuia.......
Necazul nu este o invenţie. Necazul este o formă de autodezvoltare şi autodepăşire.......
2.   NU RADE DE NECAZUL ALTUIA CA ........ trimis de
( 4 ian 2012, 19:35:03
SI DACA ESTE DESTEPT SI II MERGE? CARE,I OFUL PROSTULUI?/////////////CE INVIDIOSI....E PRIMAR,DOAR NU E UN TEMBEL DE TARAN..REGRET PENTRU TRISTA INTAMPLARE...SUCCES LA NOUL MANDAT...IA-LE VOTURILE LA TARANI..ISI MERITA SOARTA...
3.   Cine râde la urma....... trimis de
( 4 ian 2012, 20:31:18
Nu Dumnezeu a fost cel care a dat foc, Dumnezeu este cel care il va ajuta pe domnul primar sa mearga mai departe, asa cum l-a ajutat intotdeauna, dar cei care nu cred in Dumnezeu n-au de unde sa stie.....Doamne ajuta!!Toti oamenii gospodari din sat sunt alaturi de dumnevoastra si-acum si la viitoarele alegeri.Asa ca nu fiti suparat...Cine râde la urma......!!!!
4.   Pentru fasia si altii ca el sau ea trimis de
( 4 ian 2012, 23:40:14
a fura se numeste destept si ii merge? ok,dar nu e corect.cu acest principiu ii destept si ii merge ne furam caciula unul altuia.atunci sa nu ne mai miram ca o ducem rau si ca tara e distrusa.sa nu mai dam vina pe criza creeata de nu mai stiu eu ce tara de prin europa.asta suntem noi,ne meritam soarta si sansa noastra este tot baneasa.in urma cu trei ani am vandut tot ce am avut si am emigrat in europa aia rea din a carei cauza nu avem noi crestere economica.si stiti ce? nu regret nici macar o clipa.Domnule garfield,il stiu personal pe dl cajvan,dzeu l-a ajutat deja dandaui o corectie.eu cred ca insa el tot de diavol va asculta.adica va fura in continuare.apropo sura sefilor dlui cajvan cand va lua foc? astept cu nerabdare poze de la evenimente.va pup.
5.   Hotul de furat se teme........ trimis de
( 5 ian 2012, 15:56:53
domnule TASCA ai auzit de vorba "Hotul de furat se teme"??? cred ca te incadrezi perfect ....... nu toti oamenii sunt hoti...dar se vede ca nu stii...dac-ai plecat in europa de trei ani.....probabil incurci cuvintele......mai bine nu te bucura de raul altuia ca poti s-o patesti..... si mai rau.....si nu-ti mai fa atatea griji nici pt. domnul primar si nici pt. altii....fa-ti griji pt tine......sa nu iei foc.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei