Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 ian 2012 - Anul XVII, nr. 1 (4906)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Sorin AVRAM

Sorin AVRAM


Cătălin Nechifor nu e un domn

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Moartea primarului PSD al comunei Vultureşti, Cătălin Constantin Ciubotariu, la numai 43 de ani, a scos scriitorul la ziar din preşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor. Într-un material intitulat „In memoriam”, domnul Nechifor a deplâns faptul că domnul Ciubotariu a murit atât de tânăr şi că a lăsat în urma sa trei copii. Cătălin Nechifor a avut cuvinte de apreciere la adresa omului şi primarului Cătălin Ciubotariu. Totodată, domnul Nechifor le-a mulţumit tuturor colegilor de partid care l-au condus pe fostul primar pe ultimul drum.
Însă, şeful PSD nu s-a oprit aici. Cătălin Nechifor a simţit nevoia să ia capacul sicriului în care a fost înmormântat Cătălin Ciubotariu şi să-i dea cu el de cap preşedintelui PD-L al Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur. În articolul pe care l-a semnat cu numele şi prenumele său, Cătălin Nechifor a scris: „La praznic s-a afirmat că Gheorghe Flutur i-a spus regretatului nostru coleg că va lăsa comuna Vultureşti în doliu, pentru motivul că opţiunea electorală a locuitorilor a fost alta decât cea la care s-ar fi aşteptat”. Nu este deloc exclus ca Gheorghe Flutur sau altcineva de la vârful PD-L să fi încercat să-l forţeze pe Cătălin Ciubotariu să se lepede de PSD şi să urce în căruţa simpatizanţilor PD-L care merge pe uliţele desfundate din comunele sucevene. Uliţe care pot face cunoştinţă cu asfaltul în cazul în care primarii opoziţiei sar în căruţa simpatizanţilor puterii. Deci, nu este exclus ca asupra domnului Ciubotariu să se fi făcut presiuni politice, însă nu cred că în cadrul discuţiilor s-a auzit cuvântul doliu. Cred, mai degrabă, că domnul Nechifor a folosit acest cuvânt negru în încercarea de a sugera că domnul Flutur l-a băgat în pământ pe domnul Ciubotariu.
A mai scris şeful PSD Suceava: „Aşa cum spunea unul dintre edilii noştri, <Dumnezeu ne-a luat un om de-al nostru, pe cei din PD-L îi ia DNA-ul>. (...) Ne aşteaptă un an greu şi tocmai de aceea sacrificiul unuia dintre bunii noştri colegi, care a rămas drept în faţa tuturor greutăţilor şi provocărilor, trebuie înţeles aşa cum se cuvine. Trebuie cinstită memoria acestui bun român şi trebuie apreciat mesajul de solidaritate arătat de cei peste 1.000 de oameni, dintre care foarte mulţi primari, parlamentari, consilieri şi membri de partid, prezenţi pentru a-l conduce pe ultimul drum pe Cătălin Constantin Ciubotariu. Fie ca amintirea lui să rămână în inimile noastre şi îmi doresc din tot sufletul ca tot ceea ce nu a reuşit să împlinească colegul nostru să reuşim împreună, spre cinstirea lui şi a tuturor celor care cred într-o Românie a tuturor românilor”.
Dacă şeful PSD Suceava s-ar fi aşezat în faţa calculatorului doar pentru a plânge moartea prematură a bunului său coleg, pentru a transmite condoleanţe familiei acestuia şi pentru a le mulţumi social-democraţilor care au fost la înmormântare, ar fi fost perfect. Însă, Cătălin Nechifor a mers mai departe, mult prea departe, şi a profitat de moartea lui Cătălin Ciubotariu pentru a-i ataca pe adversarii politici şi pentru a face reclamă partidului pe care îl conduce, partidul tuturor românilor. Astfel, Cătălin Nechifor a ratat ocazia de a demonstra că este un domn.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cătălin Nechifor nu e un domn.
 Vizualizări articol: 2030 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Cătălin Nechifor nu e un domn3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
( 4 ian 2012, 11:17:16
Suceava se îndreaptă spre un zero absolut
Nu se pot rosti nume ! ( se supără dom’ Avram )
Nici politică nu se poate face , Flutur ar fi vrut
Să fie oranj în ceru’ gurii şi ultimul sucevean

Nu-i şosea cu 2 sensuri politica d-aici ? Să nu fie !!!
Suceveanul guantanamizat trebuie doar să tacă
De-atâţia ’mar DE ANI suceveanul bine ştie
Că “orice” SE SPUNE ... FLUTURELUI tre’ SĂ-I PLACĂ

Într-o stare de cvasineputinţă se voieşte să fim
Să fim , să fiţi .. acum şi pururea şi-n vecii vecilor !
Sunt printre sucevenii care ne-am săturat să fim
Manipulaţi şi ţinuţi sub jugul băsiştilor !

( d-le S.Avram , nu păreai a fi în ”marşul racilor” )

1.1  RE: * trimis de
( 4 ian 2012, 19:13:04
Nechifor asta e nebun de-a binelea, bai nesimtitule calci totul in picioare ca sa ajungi unde vrei? mai bine taceai ca filozof ramaneai!!!!
1.2  RE: * trimis de
( 4 ian 2012, 19:14:12
asta daca ajunge la conducerea judetului (:))) o sa fie mai rau decat KIM JONG IL
2.   ăsta-i caracterul de ospătar trimis de
( 4 ian 2012, 11:57:56
domnu' Sorin, ce n-ai înţeles matale din stilul opoziţiei? orice nenorocire trebuie asumată de guvernare, iar dacă iese soarele e meritul urmaşilor lui nea ilici care are monopolul absolut asupra acestui fenomen! din câte îmi aduc aminte răposatul primar deţinea această funcţie de la vârsta de 27 de ani, şi au cam trecut ceva guvernări peste plaiurile din Vultureşti. nu cred că era un tip uşor influenţabil. dacă şi moartea unui om trebuie folosită ca armă politică înseamnă că ori disperarea-i mare ori dă dovadă de neam prost ospătarul. ps. e posibil ca "poietul de curte - abcdar" să-i fi strecurat veninul în peniţă, însă asta nu-l scuză cu nimic.
3.   Sorine, eşti cam varză! trimis de
( 5 ian 2012, 08:48:11
mă uit şi mă minunez la cam câte parale face un editorial de-al tău! ai 410 vizualizări la ora asta pe când alte articole se duc spre 4000 de accesări. fă cumva şi scoate contorul de la site că te faci de cacao cu audienţa asta, editorialistule!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei