Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 ian 2012 - Anul XVII, nr. 1 (4906)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Revelion 2012

Concert, foc de artificii şi şampanie în piaţa centrală din Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aproape o mie cinci sute de rădăuţeni au ales să petreacă trecerea dintre anii 2011 şi 2012 în centrul municipiului. Spectacolul organizat de Primăria Municipiului Rădăuţi şi Casa de Cultură a debutat în jurul orelor 22.30, când pe scena instalată în piaţa centrală a urcat trupa Blue River, trupă condusă de Nelu-Ganu Antoniac, şi a susţinut un recital care a reuşit să încălzească localnicii, care deja se adunaseră în număr mare, cu hituri mai vechi sau mai nou, piese care au fost foarte bine primite de spectatori. Au urmat cei doi tineri de la Music Impact şi piesele lor, care au prins excelent la publicul din piaţă şi au făcut să treacă timpul pe nesimţite până în jurul orelor 24.00.
Cu câteva minute înainte de miezul nopţii, primarul municipiului, Aurel Olărean, a urcat pe scenă şi, după urările adresate rădăuţenilor, a ciocnit un pahar de şampanie cu cei din piaţă, după care a venit momentul unui foc de artificii ce a reuşit să impresioneze asistenţa. Concertul a continuat cu un program susţinut de interpreta Anne-Marie.
Primarul municipiului Rădăuţi, Aurel Olărean, a declarat, în noaptea de revelion: „La fel ca şi în anii din urmă, am ţinut ca în noaptea dintre ani să fiu aici, în mijlocul rădăuţenilor. Am traversat o perioadă dificilă, am reuşit să depăşim împreună momentele nedorite pricinuite de criză, ne aşteaptă alte momente grele, însă sunt sigur că împreună vom trece şi peste situaţiile mai sensibile care ne aşteaptă în 2012. Doresc să le adresez cetăţenilor municipiului Rădăuţi cele mai calde urări de bine, de sănătate, şi ţin să-i asigur că primarul urbei va fi în continuare alături de ei. La mulţi ani!”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concert, foc de artificii şi şampanie în piaţa centrală din Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 1007 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Concert, foc de artificii şi şampanie în piaţa centrală din Rădăuţi5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   I-ai numarat? trimis de
( 4 ian 2012, 18:54:21
Cine i-a numarat nea Baragoiule? Tu??? Cand, inainte de whisky-ul de la idil sau dupa???
Daca ai baut tot atata ca atunci cand ati ajuns amandoi in coma alcoolica la spital atunci se explica de ce ai vazut triplu!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei