Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 ian 2012 - Anul XVII, nr. 1 (4906)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Geoană anunţă că în următoarele săptămâni va lansa o "mişcare profesionistă"

Miercuri, 4 Ianuarie 2012 (16:01:08)

Fostul preşedinte al PSD, Mircea Geoană, a anunţat, miercuri, pe blog, că în următoarele săptămâni va lansa "o mişcare profesionistă, cu oameni serioşi, competenţi, care au frică de Dumnezeu şi manifestă dorinţa de a face bine României", el arătând că în 2012 actuala putere trebuie înlăturată.

"Pentru cei care doresc să ştie mai mult despre proiectul pe care am să-l propun vreau să anunţ, acum, la început de 2012, că voi lansa o mişcare profesionistă, cu oameni serioşi şi competenţi, cu oameni cu frică de Dumnezeu şi cu dorinţa de a face bine acestei ţări, în următoarele săptămâni", a scris Geoană pe blog.

"Sunt convins că această nouă Mişcare, sănătoasă, bazată pe principii şi valori puternice, va reprezenta fermenul unei schimbări mai mari la nivelul întregului sistem românesc, pentru că după 20 de ani este clar că aşa nu mai merge. Este nevoie de o schimbare mai profundă, mai adevărată! Acest lucru este obligaţia mea şi este obligaţia noastră de a înţelege că trebuie să mergem altfel mai departe", adăugă fostul lider social-democrat.

Goană precizează că 2012 trebuie să fie "anul Adevăratei Schimbări în România", pentru că "timpul nu mai are răbdare cu noi".

"Europa se schimbă, lumea se schimbă, marile puteri se schimbă. Suntem în plin război economic şi financiar, în care nu se iau prizonieri, în care învingătorii vor lua totul, iar învinşii vor pierde totul", a precizat Geoană.

El a arătat că pentru a se îndeplini "Adevărata Schimbare", trebuie realizate câteva "obiective obligatorii", primul dintre acestea fiind înlăturarea actualei puteri.

"În primul rând trebuie să facem tot ce depinde de noi ca actuala putere să fie înlăturată. Pentru asta e nevoie de voi toţi. Nu mai putem continua aşa!", afirmă Geoană.

"Şi pentru cei care se întreabă ce am să fac în 2012 şi ce am să fac în anii care vin, am să vă dau un răspuns extrem de simplu şi de clar: Am să continui să mă bat! Am să continui să lupt pentru ideile, principiile, valorile şi pentru oamenii care m-au votat şi sper că în continuare au încredere în mine! Pentru o Românie mai demnă, mai dreaptă, mai prosperă, mai respectată şi mai influentă în Europa şi în lume! Iar pentru asta am nevoie de voi toţi, de cei care aţi votat şi m-aţi votat şi de cei care nu m-aţi votat sau nu aţi mai votat de câţiva an de zile!", a mai scris fostul social-democrat.

Fostul preşedinte al PSD a fost înlăturat din partid la finele anului trecut. Ulterior, el a fost schimbat de la şefia Senatului, prin votul plenului.

El declara, cu acea ocazie, că îşi va continua cariera şi va lansa o nouă construcţie politică.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Geoană anunţă că în următoarele săptămâni va lansa o "mişcare profesionistă".
 Vizualizări articol: 712 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geoană anunţă că în următoarele săptămâni va lansa o "mişcare profesionistă"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei