Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 ian 2012 - Anul XVII, nr. 1 (4906)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Blackburn ar fi campioană în România!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Toată perioada asta de pauză, că vacanţă n-am prea avut, în Insulă s-a jucat în draci. Şi englezi, şi scoţieni, iar de pe continent s-au băgat în seamă şi belgienii. Dar Albionul, perfidul, i-a bătut pe toţi. Noroc că eu, unul, mi-am impus regim drastic de pariere. Am hotărât că pariurile nu merg cu porcul. Adică nu poţi să mănânci porcării şi în acelaşi timp să ai şi noroc porcesc. Deci am putut savura spectacolul la care s-au dedat echipele care formau cândva Big Four, dar nici alea mai nou-venite nu s-au lăsat mai prejos. A fost mai întâi un Liverpool – Blackburn. Daglish îşi face bine meseria, fără transformări spectaculoase, dar echipa deja e solidă, puţină fantezie i-ar mai trebui. Dacă l-ar fi ajutat şi Gerard până acum, dacă Luis Suarez nu şi-ar fi făcut rost de mega-suspendare... Dacă! Dar oricum aici e vorba de Blackburn. Echipe mici cu veleităţi de-o vară (a se citi repriză) am mai văzut. A avut 1-0 la pauză, dar când a fost egalată devreme, în al doilea mitan, mi-am zis că e doar o chestiune de timp. N-a fost. Balckburn a rezistat şi a plecat acasă cu un punct, apoi a plecat de-acasă la Manchester. Taman de ziua lui Sir, taman de Revelion! Deci decorul perfect pentru o surpriză uriaşă. Mai ales că Blackburn nu avea încă victorie în deplasare. A fost 3-2 pentru Blackburn, cu gol decisiv pe final, când portarul cu alură de licean, De Gea, n-a făcut faţă unui duel fizic. Păi o echipă ca asta n-ar sta la discuţii cu echipele dezarticulate de pe la noi. Mai ales că în meciul următor a pierdut acasă cu... Stoke, deci are mentalitatea justă!
Pentru ca tacâmul să fie complet şi nici suporterii lui Chelsea să nu bea fără sughiţuri de Revelion, trupa lui Villas-Boas ia bătaie de la trupa Villa Aston. Arsenal a trecut anul cu bine, dar uite că-l începu pe-ăsta câş, 1-2 la Fulham, după ce în min 84 avea 1-0! Dar în timpul ăsta, Manchester City ce-mi făcea? Un club hămesit după titluri ar fi trebuit să profite de degringolada asta nemaiîntâlnită şi să-şi ia avânt în clasament. Dar nu, „cetăţenii” model nu ies din tipare. Maşinăria de goluri a lui Mancini începuse deja să se gripeze şi abia dacă mai oua câte ceva. După un 0-0 la WBA de Boxing Day, reuşeşte să piardă la Sunderland la ultima fază a meciului! E drept, golul a fost viciat de ofsaid, dar şi un 0-0 era meschin. Cu astfel de rateuri se pot pierde titluri. Noroc că în Insulă se joacă des, te poţi reface repede, va fi fost City-Liverpool, iar dvs. ştiţi deja cui i-a priit.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Blackburn ar fi campioană în România!.
 Vizualizări articol: 893 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Blackburn ar fi campioană în România!5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei