Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 nov 2011 - Anul XVI, nr. 278 (4876)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

„Plimbări” nocturne

Trei Dacii furate într-o singură noapte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei autoturisme Dacia au fost furate în noaptea de luni spre marţi, informează Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, două maşini fiind sustrase de pe raza municipiului Suceava, iar a treia de la Ilişeşti.

Silvia C., din municipiul Suceava, a sunat, marţi dimineaţă, la 112 şi a reclamat că a dispărut peste noapte maşina fiului ei, care se afla parcată pe strada Privighetorii, din cartierul Burdujeni.

Poliţiştii au găsit în aceeaşi zi autoturismul în cauză pe strada Nicolae Iorga.

Deşi nu erau urme de forţare la sistemele de închidere de la portiere, portbagaj sau capotă, firele de la contact erau smulse, iar din torpedou a fost furată o borsetă cu mai multe CD-uri.

Al doilea autoturism a fost furat de pe strada Jean Bart, din acelaşi cartier.

Maşina, o Dacia 1310, a fost găsit câteva ore mai târziu, abandonată pe raza localităţii Ilişeşti, pe strada care face legătura dintre localitatea Ilişeşti şi Braşca. 

„În urma examinării autoturismului s-a constatat că acesta prezintă urme de forţare la nivelul sistemului de închidere de la portiera stângă faţă, de asemenea firele de la contact sunt smulse, iar cochilia de sub volan este ruptă şi aruncată pe podul pedalier din partea dreaptă faţă”, se arată într-un comunicat al poliţiei.

Coincidenţă sau nu, a treia Dacie furată a fost reclamată la Ilişeşti, de pe DN 17, din apropierea bisericii ortodoxe din localitate. Maşina fost găsită abandonată pe DN 17, la ieșirea din satul Ilișești spre Stroiești, pe marginea părții carosabile. În autoturism au fost găsite mai multe produse alimentare, produse care au fost furate în aceeaşi noapte dintr-un magazin din zonă.

Poliţiştii cred că au de-a face cu unii şi aceiaşi autori, mai ales că şi săptămâna trecută a fost reclamat furtul unei Dacii pe raza municipiului Suceava, precum şi o tentativă de furt a unui alt autoturism.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei Dacii furate într-o singură noapte.
 Vizualizări articol: 1769 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 4 voturi
Trei Dacii furate într-o singură noapte4.554

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei